Új privát üzeneted érkezett!

Kép nem is gondolta, hogy "csak beszáélgettek róla" Kép

Kép
Kép
beuka

Húúúú, akkor izgi keddünk lesz Kép. Örülök, hogy nem nézek ki annyira tudatlannak, bár lehet hogy az vagyok, senki nem magyarázta el hogy kell babát csinálni. Lehet hogy a technikával van a gond KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nem hiszem, hogy azzal lenne a gond, hiszen hallottam már Tőled mindenfélét ezügyben Kép Kép Kép
na nem kell rosszra gondolni, csupa hasznos dolgokat!!

Kép
Kép
beuka

Hogy nekem sosem áll be a csipogóm KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok! Most már én is vagyok. Elolvasom a párbeszédet, azt' jövök.

KépKépKépKép
proone

Hát... én most össze vagyok keveredve hőmérőzés ügyben. Olvastam olyat is, hogy akor van peteérés, amikor elkezd emelkedni a hőm., és minél hamarabb kell egy akció. Olvastam olyat is, hogy ha elkezd emelkedni, akkor már veszett fejsze nyele, mert közvetlen előtte kell. Erre ti meg azzal jöttök, hogy akkor van pé, amikor leesik... Na, mi lesz a végeredmény??? Keresgélek egyet a neten ezügyben.

KépKépKépKép
proone

A könyvben, amit vettem (A problémamentes terhesség) ez van írva:

A testhőmérséklet figyelése - "Hőmérős módszer"
Egy hónapon át minden nap jegyezzük fel a testhőmérsékletünket. Peteérés után a testhőmérséklet 0,5 C-kat emelkedik. Mivel a módszer nem magát az ovulációt, hanem az azt követő időszakot jelzi, az aktusnak a testhőmérséklet-emelkedés után a lehető leghamarabb be kell következnie.

Szóval itt azt írják, hogy amint emelkedik, gyorsan-gyorsan... Ugye?

KépKépKépKép
proone

http://www.szexinfo.hu/upload/novedelem/document/csaladtervezes_term_modszerei.htm
A fenti címen ezt írják (itt a fogamzásgátlás szempontjából):
Az ébredési alaphőmérséklet mérése, mint fentebb láttuk, alkalmas arra, hogy jelezze a már bekövetkezett ovulációt. A bifázisos görbe emelkedett szakaszát a ciklus második felében termelődő sárgatest hormon közvetlen hőmérsékletemelő hatása magyarázza. Ez jelzi azt, hogy a peteérés megtörtént és ebben a ciklusban újabb ovulációval már nem kell számolni, s így a következő menzeszig terjedő időszák a fogamzásgátlás szempontjából biztosnak mondható.

A tapasztalatok azonban azt igazolják, hogy a hőmérsékletgörbe lefutása még megtörtént peteérés esetén sem mindig ilyen szabályos (1/a. ábra). Előfordul, hogy az emelkedés lassú és csak 5 nap alatt, fokozatosan éri el a 37 şC fok feletti értéket (1/b. ábra). Máskor az emelkedés lépcsőzetes és az újabb emelkedés csupán 1-2 nap elteltével követi az előzőt (1/c. ábra). Ilyenkor a hőemelkedéses napok száma lerövidül. Végül lehet az emelkedés fűrészfogszerű, emelkedések és süllyedések egymást követő váltakozásával (1/d. ábra). Ebben a formában a legrövidebb a 37 şC fok feletti tartomány.
Ezek a variációk nagyban beszűkítik a módszer használhatóságát, ugyanis tapasztalati tények azt igazolják, hogy a gyakorlatban csak az egyértelmű hőemelkedés harmadik napjától tekinthetjük a ciklus hátralévő időszakát infertilisnek.

Kép

Na, akkor ebből mit bogarásztok ki???

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Nem olvaslak vissza benneteket, majd ha kicsit jobb kedvem lesz. Nincsenek túl jó híreim. KépTegnap még egész nap fájdogált a hasam és óriási volt(már hétfő óta kigombolt gatyákban tudok csak lenni) Tehát minden ok volt. Kb este 11kor még megnéztem, tehát addig ok. Aztán telefonon összevesztünk a párommal, egyből 120 lett a pulzusom, kb fél órára rá már barnáztamKép Kb egy órát aludtam, annyira ideges voltam,hiába tudtam,hogy nem is érdemli meg,hogy miatta idegeskedjek, meg hát akkor már a barnázás miatt is szomorú lettem.Reggelre feleakkora lett a hasam és már nem is fáj ma(pont egy hétig fájt)és már néha nemis igazán barna, hanem pirosas. Délelőtt szó szerint halálra dolgoztam magam, most aludtam3 órát. A páromhoz nincs is kedvem szólni, ő bántott meg és még neki áll feljebbKép Reggel már tudtam,hogy nem lesz ebben a hónapban semmi, de úgy éreztem,hogy volt vmi, csináltam egy tesztet és halványcsíkos lett, de vhogy nem hittem el, mivel 2 darabos, a másikat langyos vízbe állítottam és !! azon is lett egy alig látható 2. csík,sokkal halványabb, de ezen felhúztam magam. A teszt a medi- lab.Ráadásul rajta van a dobozon,hogy halvány csík is terh-re utal. Aranyosak. Szerintem biztos csak akkor jó, ha erős csíkot mutat, tehát koraira nem használható--szerintem . Gondoltam leírom,hátha mást is becsapna. Most igazából sokkal jobban bánt, hogy a párom ilyen ..... volt, de azért örültem volna ennek a hónapnak, bár sok minden ellene szólt( szuri, martini, röntgen), így végül jobb hogy most vége- szerintem csak pár óra és megjön-mint később. Most azt se tudom, hogy mit csináljak a párommal, így továbbra is haragszom rá, hátha rájön,hogy talán bocsánatot is kérhetne.
Bocs,hogy ennyi szomorút írtam, de most nem is mondhattam el másnak. Kép
Remélem a többi esélyessel(Bea, Zafír) minden ok, Nektek szorítok!
puszi
nolina

Nolina!
Én ilyen összeveszés után nem is kívánnám, hogy babánk legyen-pont akkor. Én ilyenkor örülnék neki, hogy nem... Jobb olyankorra 'hagyni' ezt, amikor őszintén tudtok neki örülni... Legalábbis én így gondolom.

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a pg 53-mal?

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Melincsi!
Van itt pár ember, aki használja (én nem), de általában azt írják, hogy nem sokat ér...
Te is babát szeretnél? Akkor gyere ide köreinkbe! Látom, ez az első üzeneted itt a babanet társalgójában! Honnan valósi vagy?

KépKépKépKép
proone

Most már nagyon várom haza a férjecskémet, hogy a nyakába ugorhassak!!! Kép Azt mondta, ötkor indul haza. Bár erre rá kell tenni vagy fél órát. Sajnos sosem tud akkor elindulni, amikorra mondja. Kép

KépKépKépKép
proone

Megint jól elvagyok itt magamban... Hol vagytok? Próbálom kicsit színesíteni a fórumot. Jó lesz, ha eztán mindig kékkel írok...? Kép Stipistop a kéééék!

KépKépKépKép
proone

Proone!

Elég régóta olvasom az üzeneteket, gondoltam írok én is, hátha okosabb leszek. Babát szeretnék, de még van 1,5 hónap kötelező pihi a gyógyszer után. De addig is készülök. Egyébként körmendi vagyok, és Te? Még csak most kezdtem el a hőmérőzést is. A 11. napon felment 36,7-re , előtte és azóta is 36,3, vagy ez alatti.

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="0000ff">Melincsi!
Én budapesti vagyok, 24 éves, most kezdtünk el próbálkozni, a hőmérőzést is most kezdtem el. Úgyis témába vág, Te hogy tudod, mikor kell az aktus...? Amikor felmegy a hőmérséklet, vagy előtte...?</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Én úgy tudom, hogy akkor, amikor felmegy, de nem vennék rá mérget, mert eddig még sehol nem olvastam egyforma állásfoglalást. Neked mennyire megy fel?

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Proone!

Különben szedsz valami vitamit (pl. Elevit vagy folsav)? Sokan azt mondják, hogy jó elkezdeni már a tervezett előtt 1 hónappal. Neked mi erről a véleményed?

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="0000ff">Itt az eddigi hőgörbém:
Kép

Jujj, asszem ma reggel elfelejtettem mérni... Vagy nem...? Mindjárt megvizsgálom...

Benne van a mai is! Huh!</font>

KépKépKépKép
proone

Most kezdtem el Actival Max-ot szedni, abban van folsav is. Gondolkodom, hogy egyek folsavat, mert dupla annyi ajánlott várandósság alatt, de mi van, ha hónapokig, fél évig, vagy nem tudom én meddig nem esek teherbe..? Az Evelitről nem tudok sokat. Azért ha ilyen multivitamint eszek, akkor én meg vagyok nyugodva. Végül is nagyanyáink, meg néha anyáink sem tömték magukat mindenfélével, mégis megszülettünk...

KépKépKépKép
proone

Hát igen. Én is tartok az Elvittől, mert mi van ha sokáig nem jön össze. Van egy ismerősöm, aki több, mint egy éve szedi és még mindig semmi. Ezt az Actival-t én is kipróbálom. Nem szeretném, hogy kevés legyen a folsav a szervezetemben, de nem akarom mindenfélével teletömni magamat.

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="0000ff">Megyek fürdeni, aztán megyünk férjemmel pizzázni!!! Remélem, máskor is ellátogatsz ide! Van egy táblánk is, hogy ki mióta próbálkozik, melyik cilkusnapja van, ha olvasgattál minket, biztos láttad már. Ha van kedved, szólj Hajninak, biztos felír Téged is.
Azért lehet, hogy még ma később idekukkantok...

Jó szombat estét! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Neked is! Jövök máskor is!

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Proone, szerintem mindegyik azt mondja, hogy ha leesik akkor van. Miután felmegy gyorsan gyorsan, akkor mikor lent van akkor van és csak 24 órát él, tehát ha felmegy már nem sok van hátra Kép. Remélem értitek hogy értelmeztem a dolgot Kép.
Bocsi hogy nem voltam MSN közelben, anyám ült a gépnél, kicsit elegem van már belőle hogy az enyémmel jelentkezik be állandóan, mikor van sajátja is.

Melincsi, üdv köztünk. Én használom a PG-t, bár ma még nem nyaltam. Elfelejtettem. De megelőlegeztünk a páfrányokat Kép.
Nekem is itt csücsül a polcon egy doboz Elevit, én is a kétcsíkosra várok.

Nolina, ne legyél szomorú. Én is úgy tudom hogy a halvány csík is csík, majd kiderül, ha nem jön meg rendesen. Vagy most megjött. Vagy most mi van? Nyugodj meg szépen, bár nem tudom min vesztetek össze, de hamarosan jó lesz minden.

Lolita, hogy vagy? Nem is írtál ma még.

Kép

Kép
vkhajni

Proone, akartam még írni, hogy marha jó egyeseknek. De rég voltunk már pizzázni. Szerintem az lesz a Valentín napi ajándékunk Kép. Mi általában nem veszünk semmit, hanem ilyeneket beiktatunk.
Hopppá most jut eszembe, nem is lesz Bálint napunk együtt Kép. Én dolgozom, tehát se pizza, se összebúj, se semmi Kép. Húúú, de elszomorodtam Kép.

Valaki kérdezte a féltékenységet.
Én elég féltékeny típus vagyok, és mindenkit utálok aki szebben néz a páromra, de soha nem veszekedtünk még emiatt, sőt szerintem nem is nagyon tud róla. Én rajta csak egyszer vettem észre, mikor nem akarta, hogy talizzam egy majdnem volt pasimma, pedig már tényleg csak barátok vagyunk. Úgykülönben nálunk ez soha nem kapott szerepet. Én bízom benne, bár időnként szekálom KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!
Mi van a levegőben?? Miért ilyenek a fiúk?? Nolina úgy sajnálom, nagyon rossz napod lehetett!! Mártózz meg egy jó forró vízben és aludj egy jót szerintem és persze álmodj nagyon szépeket!!!

Proone: hogy csinálod ilyen színessé a szövegedet?? Egyébként én úgy tudom, hogy a legbiztosabb nap, amikor a mélyponton van. Aznap kellene próbálkozni! HA előtte való nap próbákozunk, akkor az jó. SZERINTEM.
Ja és jó pizzázást!!!
Helló Melincsi!! Üdv közöttünk!!

Kép
Kép
beuka

Jaj Hajni! De kár hogy dolgozol hétfőn! NEm baj, majd a hétvégén bepótoljátok. Mármint a vacsorát. mi biztos megyünk, már ma mondta a párom. Az összebújás, meg a munka után is összejöhet Kép

Kép
Kép
beuka

Hétfőn van 14-e???? Akkor még nem dolgozom. Kedden 3/4 2-től van az első munkanapom. KépKépKépKépKép. Teljesen azt hittem hogy kedden van.

Kép

Kép
vkhajni

De jó veled összefutni időnként. El sem hiszed milyen boldoggá tettél Kép. Pedig már lemondtam az idei Valentín napról Kép. Hétvégén nem ugyan az. Akkor már nem jóóóó.

Képzeld, elmentek már a vendégek Kép. És nem jöttek korábban. KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Na jóó, ha nincs itt senki akkor megfűzöm a páromat, hogy folyt. köv. KépKép Nehéz lesz levakarni a gépről Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Persze, ha van itt még vki... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én vagyok Kép. Úgy örültem hogy látom a neved, azt hittem, írsz nekem valami jót Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szia Melincsi!
Gyere közénk gyakran! Kép

Nolina,
Ne legyél szomorú, tudod, a pasiknak is vannak rossz napjaik! Min sikerült összebalhéznotok? Bocsánatot kért már a párod? Remélem! KépKépKép
Most akkor Neked is megjött?! Kép

Én is irigy vagyok egy kicsit a pizzázás miatt... Kép

Hajni,
Akkor még pont ki tudjátok örömködni magatokat Valentin-nap alkalmából. KépKépKép
Mázlisták vagytok, h már el is mentek a vendégek! Kép Gondolom, már akcióztok!!! Kép

Nnnna, asszem, én is lassan lepihenek, ha már senki nincs itt.

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Én itt vagyok. Az akció előtte volt, hátha sokáig maradnak Kép

Veled mi van?

Kép

Kép
vkhajni

Szóval akkor a hőmérős módszernél úgy kell kalkulálni, hogy a hőemelkedés előtt kell történnie a dolognak? Vagy a legbiztosabb, ha előtte is, utána is, közben is...? Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Beuka!
Kékhez ezt kell beírni: \ blue { szöveget ide kell írni </font> És mindezt szóköz nélkül kell megoldani. Próbáld ki. Oldalt nézd meg a formázás menüpontot, ott mindent megtalálsz.}

KépKépKépKép
proone

Igen szerintem az utóbbi megoldás a tutiKép. Előtte két héttel kell elkezdeni és utánna kettővel abbahagyni Kép
Addig minden nap kétszer, fejen állva KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ja, a szöveg végére kell egy } Csak amiatt a jel miatt megszűnt a kékségem, mert odaírtam... Na, most jól összekavartalak, mi? :-)

KépKépKépKép
proone

Proone,
Szerintem is az a legjobb, ha MINDIG!
De a Hajni által javasolt módszer is tetszik. Kép

Hajni,
Mindkettőnknek fejen kell állni?! Kép
Ezt a módszert még nem próbáltam. Kép Az ilyen után nem fog fájni a derekam?! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Azt még nem próbáltam. De elképzelésem szerint nehéz lenne úgy ha csak én állnék fejen Kép.
Szerintem a nyakkal lenne probléma. Másnap nem kellene sokat forgatni a fejem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nekem szerintem a nyakam fájna tőle... Van nálunk a plafonon egy húzódzkodó, majd beleakasztjuk a lábunkat, megpróbáljuk lógva, mint a denevérek. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKépKépKép
proone

Proone,
Csak gondoltam, kipróbálom, amit írtál. Mármint, h jól értem-e.
Én tesztelem, amíg nincs itt Beuka. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép, egyre jobb ötletek Kép. Kata lassan már csak válogatni kell Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ügyi vagy! Kép

KépKépKépKép
proone

Proone,
Majd meséld el, milyen volt! Kép
Engem érdekelnek ezek a dolgok. KépKépKép

Hajni,
NEM PRÓBÁLTAD????!!!! És ajánlgatod nekem?! Kép Mindenesetre hétfőn ne ezt próbáljátok! Kép Nehogy itt problémás legyen az első dolgozós napod! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!
Gyorsan írok pár sort, aztán irány az ágy... , de még nem alszunk! Kép
Hajni úúúgy örülök, hogy örömet okoztam neked!!! TE akkor most volt időd párnázni, vagy fejenállni, vagy kiszöktek???

Köszi Proone, majd kipróbálom a színeket!

Akkor jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
beuka

Hajni,
De nekünk nincsenek ilyen segédeszközeink, mint Proone-éknak. Kép

Na, most már tényleg mennem kell. De holnap jövök!
Kellemes estét Nektek! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Most már jobban vagyok, olyan aranyosak vagytok, hogy ,szóval, hogy vagytok nekem.Kép
Azon akadtam ki, hogy a karaoke-buli volt nála és én agyon sajnáltam,hogy szeegény fent kell lennie sokáig és a kissrácokat hallgatni, közben a haverokkal meglépett , jól berúgtak. Hazahozott 2kor, utána "hazavitte a srácokat" , sikerült 5kor hazajönnie, én meg nem aludtam semmit sem, amiről ő is tudott. Reggel meg mentem dolgozni. Ilyenkor úgy érzem,ha tudja,hogy ezzel nagyon megbánt és mégis megcsinálja, nem is szeret. Kép
Persze ez nem egyszeri eset és nem is túl ritka--szerintemKép Tanácstalan vagyok. Igazából van egy olyan haverja, aki majd 30 évesen is képes hetente többször hajnalig dorbézolni és áll. szekálja a páromat,ha nem megy velük. A párom egyébként maga a tökélyKép De ez az egyetlen hibája nekem nagyon rossz. Most akkor hülye vagyok?
Csak nem szeretném,hogy ha lesz babánk , kisgyerekünk, a férjem hajnalban járjon haza, vagy ha mégis, akkor max havonta, vagy vmi kompromisszum lenne, pl. ne 5kor. Lehet,hogy túlreagálom, de olyan rosszul esik.
Még "csak" barna, de nem "érzem" már a hasamat.
Köszi,hogy gondoltok rámKép
nolina

Sajna nem volt időm semmire, csak felöltözni, meg rendet rakni Kép. Eredményes akciót kívánok nektek Kép

Kata, gondoltam, hátha kipróbálja valaki előttem és ha valami nem ok, akkor mi már a finomított verziót próbáljuk KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nolina, szerintem ha lesz babátok le fog szokni a haverokról. Ebben sajna nem tudok nyilatkozni, mert mi mindenhova együtt megyünk bulizni. De én úgy gondolom, hogy inkább most menjen a párod, mint mikor már van gyerek. Bár teljesen egyetértek veled Kép, szerintem én is kiakadnék Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?