Sziasztok!
Na most meg már annyit írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni.
Minyu
Én zománcot használtam. Eszter nem rágja a kiságyat így ez bejött. Vannak vizes alapú festékek is, de azafajta nem fogja meg jól a fát, hiába kened le többször.
Mondjuk aszerint válaszd, hogy mennyire gáz a fa. A miénk nagyon az volt, így maradt a zománc. A méhviasz is tuti, sőt, de akkor szvsz, ha a fa még nincs átkenve lakkal, vagy azt előtte nagyon le kell csiszolni. De nagyon szép színük lesz, picit, mintha antikoltak lennének. Ha olyan állapotban van a rács, hogy kenhető viasszal én azzal kenném le.
Ja, és sőt az IKEA-ban is lehet kapni pácot. Azokban nincs hígító, én még terhesen egy csomó nyersfát kentem le vele. Van belőle, piros, kék, zöld, színtelen, antik, fehér és fekete színű is.
Szöszi
Szegény Balázs újra beteg
Atya világ ennyi gyógyszer. Ez még mindig a kórházasdi után maradt mellékhatásokból következő adagok? Aszta és csak most látom a képeket, hát nem egy nagy gyógyszerevőnek néz ki, szerencsére. Gyönyörű szép, egy kis zabálnivaló, aki már nem egy törékenyke. Belegondolok, hogy Eszter kb 11 hósan volt ennyi kg
Alvásblokkosításból profi
Karmennek igaza van, és Bifidust tartalmazó tápszerek is léteznek.
Alena
Aszta hát Zéti is mekkorát nőtt. Hát most már jó, hogy újítottunk néhánymagammal, mert ezek a kis szarosok kinövik lassan a netet
Cat
Az éjszakáidért irigy
Karmen
Hát legyen is kedved a tesódhoz, de még mielőtt megszülünk, mert nem akarunk a fáradtságtól átitatott panaszáradatainkkal visszatartani
Korkülönbség 21 hónap lesz, ha a tesó is úgy kívánja és nem előbb bújik ki.
Rékacs
Egy anyatejes baba több napig sem kakil, akkor is normális. Ráadásul, ha nem is zavarja. Rá se ránts, a csajosod az összes megevett anyatejet hasznosítja.
Csak halkan: Én egyébként galád módon a lázmérő hegyecskéjével indítottam be a kakit, ha már nem bírtam, hogy több napja nem kakilt.
Andi28
Jaj, de örülök, hogy újra köztünk. Mesélj az új házról. Milyen? Hogy érzitek magatokat? Péter (képek?) futkos, mintha a csajomról olvastam volna. Na azért a fél 8 az egyedi eset, de mégsem 6, pedig már az utóbbiból is volt már jócskán részünk.
Csajügyben szerintem Hóvirág tud adni néhány tanácsot
Ők már profin művelik itt a dolgokat. Biza.
Sziszus
A végeredmény/ek a lényeg, nemde?
Reditke
Nem rossz ötlet ez az újságosdi!!! Sőt!, de sajna én is csak ugyanúgy keresgélnék. Ha kézzelfoghatót szeretnél, talán próbáld meg a könyvtárakat, ők hátha eltesznek régebbi újságokat. Vagy az iskolai papírgyűjtést
Hurki
Síelés
Balázsnak milyen tutttti szemei lettek/vannak. Most már mintha menne át vmiféle kékeszöld stádiumba, nem?
Jimbone
Sok-sok tejcit, gratula nektek!
Rólunk:
Ma volt AFP. 21-én meg már genetikai uh. Csak egy kis poénnak, hogy Katika, az asszisztensnő ma rákérdezett, hogy lehet-e már tudni, hogy fiú???? Kicsit meglepődtem a magabiztosságán
Na asszem most már lépek. Kicsit sok voltam így estére.
Pusza
bogár
és szerintem Eszter is ezt üzenné, hogy köszöni a bókokat