Na, szerintem tegnap vagy szombat este ovulálhattam a méhnyák miatt (tojásfehérje szerű volt - ami állítolag a JEL az ovulációra)... Szombaton volt akció, vasárnap nem (páromnak nem is akartam mondani, hogy ovulálok, mert nem akartam, hogy azt higyje, hogy számomra már csak ez van, hogy nem tudok másra gondolni... közben mikor rájött, akkor meg szomoru volt, hogy miért nem szóltam... na mind1... ma még lesz akció, aztán két hét mulva kiderül, hogy összejött e vagy sem.... Ez volt a második probálkozás eddig
fél éve nem szedek gyógyszert... Az OVULÁCIÓS TESZ (jóstesztként is használható! reggeli vizeletből ha ovuláció után egyre erősebb a második csík, akkor elég gyanús h babát vártok! ajánlom nektek) Az a lényeg, hogy ovuláció előtt az LH hormon nagyon magasra megy a szervezetben (ilyenkor a tesztcsík/második csík nagyon erős színű, vagy erősebb a kontroll csíknál. És ha ezt látod, akkor aznap este, vagy másnap reggel érdemes akciózni!!
de ezt érdemes már a ciklus 9. napjától figyelni délutánonként. így láthatjátok, hogy hogyan lesz egyre erősebb a kis vonalacska
az ovuláció napján meg azonnal látni, hogy már nem olyan erős a csík! ugyhogy innen lehet tudni, hogy akkor most oda kell csapni
sztem érdemes használni, mert ugye a ciklus első felének ideje folyamatosan változhat..... lehet 10 nap is, de 18 is akár... a második fele (ovuláció után) meg MINDIG MINDENKINÉL 14 nap!
remélem segítettem nektek, hátha jósteszttel már ki is tudjátok mutatni a babócát
én holnap reggeltől kezdem a jóstesztelést, hátha erősödik majd a csíkocska
majd töltök fel egy hét után képet, hogy lássátok (eredménytől függően két dolog lesz látható 1pozítív: tesztcsík egyre erősebb, 2 negatí: tesztcsík egyre halványabb)