bunny88: Szió, én digitális hőmérőt használok. Ahogy itt a fórumban olvastom a lányoktól korábban, én is reggel próbálom minden nap ugyan abban az időben mérni. Ez nálam 7:00. Oda van készitve az agy mellé, igy ha ebreszt az ebresztom, akkor csak kinyulok erte bekapcsolom es a nyelvem alatt merem. Csipog ugyan, mikor kesz, de en is bent tartom kb 5 percig és kikapcsolom. Reggel mikor együtt kelünk, kb 7:30 felé akkor szoktam a memóriából visszanézni, hogy mit mért.
Szerintem elég, jó tudni, hogy milyen a hőgörbéje az emberben egy ciklusban, plusz kinyomtatva, ha elviszed a nögyogyidnak, ő is okosabb tud lenni
Mondjuk a mai mérésem lehet fals, mert a férjem nem tudott aludni és hajnal 5 kor felébredt
Én nem keltem ki az ágyból, de én is megébredtem, de vissza is aludtam gyorsan, es reggel mértem egy 36,7 et. Nem tudom mennyire hihetek ennek az adatnak igy, bár nagyon jó lenne hinni
littlebiscuit: Sajnálom, hogy igy alakult az ested.
Van az ugy, hogy az egyek fel egy kapcsolatban kicsit onzobb mint amasik es akkor bizony az egyensuly felborul. Mert ha o is magaval foglalkozik e ste is vele, akkor mindketten vele foglalkoztok es senki sem ugyel rad. Szoval szerintem valahogy torekedni kell az egyensulyra.
Lányok, ha lehetek őszinte. Véleményem szerint egy képlékeny és instabil kapcsolatot a semmikepp sem fog egy baba megerositeni és helyrehozni. Foleg nem az elejen. Ha valaki szeretne valamit azert tesz. Ha leakarsz fogyni mozogsz, ha melot akarsz keresel, es kepzed magad stb... Es ezt szerintem mindenki tudja csak nem akarnak az emeberk tudomast venni rola, inkabb biznak a valtozas lehetosegeben de meddig? Az ido nem a mi reszunkre kedvez. Torekedni kell arra, amit masok is tanacsoltak itt is beszlni kell, hoyg mit erzel, mit jelent neked, es igen is meg kell kerdezni hogy mit jelent neki, mitol tart? stb... hatha lesz megoldas
Mi is játszottunk már a babavárás gondolatával, de én addig hesegettem el, mig nem lattam, hogy a ferjem komolyan szeretne, komolyan vallalna a stresszt, a nem alvast, a sok hajnali kelest, a sok vasarlast, a bofit, kakit, pisit, hisztit..stb. Mert volt egy idoszak, amikor en nagyon nagyon szerettem volna mar babocat, kb 3 evvel ezelott. Viszont lattam, hogy hiaba MONDJA a parom, hogy "o is szeretne", nem akarta igazan. Valahol tiltakozott benne belul egy kis resze, hogy nem szeretne. Egyszer leultunk errol beszelni, es azt mondta, hogy szeret es igen szeretne babat nagyon, de nem most. Valahogy meg nem erezte erettnek magat ra, vagy nem tudom. De azt mondta, hogy ha ranez a babankra o nem feladatot akar latni benne, nem munkat, vagy kotelezettseget, hanem oromot es szeretettet, olyan valakit akiert barmit megtenne, akit odaadoan szeretne, mindenen at stb stb. Es azt mondta hogy egyenlore o ugy erzi, hogy nem ezt latna mert en kimondatlanul is de jobban akarom, mint o es ez megremiszti. Eltelt egy -masfel ev es egyre komolyabban fel felhozta a baba temat.. en meg nyilvan nem nagy lelkesedessel fogadtam, hiszen nem magamnak akarom szulni, hanem hogy tenyleg egy csalad legyunk.. sot mondtam, hogy meg varjunk mert most meg en gondolom, ugy hogy nem szeretnem, hiszen ott a karrierem nekem is, es kulonben is masok is 35 on tul vallalnak manapsag talan gyereket. Nah erre meg o ilyedt meg és elgondolkodott, hogy igazabol nagyon nagyon szeret babat, de ha en nem szeretnek, akkor nincs mit tenni. Kozben persze egyre jobban vagyodott, az apa szerepre, egyre tobbszor beszelt arrol hogy milyen lesz majd, es hogy hivna, es mit tanitani neki mit nem stb. Aztan iden karacsonykor minden csillag tokeletesen allt es megbeszeltuk, hogy belevagunk egyutt ketten. Hiszen az elmult 3 evben mindketten iszonyatosan odafigyeltunk magunra, az egeszsegunkre..stb... es a legfontosabb hoyg helyre tettuk a dolgokat mind a fejunkben mind a lelkunkben, nincsenek felelmek, vagy kerdeses pontok, mert mindent nyiltan elmondtunk egymasnak es megerositettuk a masikat, hogy minden rendben lesz es ott leszunk egymasnak barmi van.
A másik barátnőm, akirol irtam korabban akinek progeszteron hianya volt, naluk is az volt, hogy jobban akarta a lany a babat, mint a srac, ambator ossze is jott nekik. Aztan tortent az a tragedia hogy elment a babaja 6 hetesen, mert nem kapott eleg progeszteront idoben . Ekkor jott a felismeres a sracban, hogy mar o azt hitte jon a baba, es hogy kezdett felkeszulnmi es mar igazabol szerette volna nagyon..stb.. itt dobbent ra a srac, hogy mit is jelet a baba es a masodik alkalommal mar mint egy himestojasra ugy vigyazott a baratnomre és magára (letette a cigit, nem ette a gyuros porait stb) a fiu minden szempontbol es meg is lett a gyumolcse, most ket eves a gyumolcs
es boldogok nagyon.
Szoval nem tudom, hogy atjott e amit szerettem volna mondani. De a lenyeg, hogy amig csak az egyik fel szeretne babat az nagy eselyel nem lesz idilli. Valahogy az kellene hogy o is akarja, de ennek magatol kellene jonnie. Mert egy babot ketten vallaltok. Ha meg a szikraja is felmerul, annak, hogy csak az egyik fel akarja, az nem jo szerintem. Varni kell, bar tudom, hogy senki nem lesz fiatalabb.. tisztaban vagyok vele.. nehez ugy tudom.