@hazsuba:
a negativ terhességi tesztről annyit hogy a nővérem már 7 hetes terhes volt, már volt szívhangja a babának és még akkor is negativ volt az összes tesztje, bármilyen fajtát csinált, és egészséges babája született. szóval még ne add fel a reményt
ma voltam az új dokinál (endokrinológus, szülész-nőgyógyász) és majdnem sírva jöttem ki....
nagyon bunkó a doki, elmondtam neki hogy eddig mi volt hogy volt, milyen gyógyszereket szedtem, vittem a kis leleteimet, ugye magas a tsh-m stb, mondom babát szeretnénk mióta próbálkozunk, erre kérdezte hogy hány cm vagyok hány kg, mondom neki 170 és 73 kg, de még mielőtt elmondhattam volna hogy azóta hiztam rengeteget (korábban 55- max 60 kg voltam) mióta nincs rendes menstruációm, közölte hogy először lekéne fogynom mielőtt gyereket akarnék, és hogy emiatt magas a tsh-m meg a vércukrom...... az éhgyomri cukrom is magas volt és rávágta hogy biztos nem éhgyomri volt..... majd közölte hogy diétázzak és irjak diétás naplót két hétig,(hiába mondtam hogy diétázok és heti 3-4x tornázom) mert hogy kinek mit jelent a diéta, és kérdezte hogy tegnap mit ettem, mondom neki hogy mit erre lehurrogott hogy de pontosan mi hány gramm volt, hát kurvára nem mértem, nem tudtam hogy kell......
és nagy nehezen sziveskedett irni beutalót pajzsmirigy ultrahangra, és közölte hogy az eredménnyel és a diétás naplóval sziveskedjek visszamenni.....
meg sem vizsgált, meg sem kérdezte mikor volt az utolsó menzi semmi, viszont rá irta az ambuláns lapomra hogy megvizsgált és minden normális és tökéletes.....
még azóta is le vagyo döbbenve, hogy ilyen van
vagy szerintetek túl reagálom?????????????
8. dpo