Új privát üzeneted érkezett!

Zafír, nincs mit Kép. Szólj ha másban is segíthetek Kép.

Bea, én is úgy gondolom, hogy rájöttem, de mi van ha nem. Ha valamit akar de nem meri kivitelezni, mert azt hiszi nekem nem tetszene Kép. Szóval érted Kép.
A 19. nap körül volt pé-d? Nekem nem tetszik, hogy eléggé ugrándozik a második fele.
Különben nem értek hozzá, csak dumálok itt össze vissza Kép

Juca, nagyon sajnálom, bár ezt már írtam. Remélem hamarosan jóra fordul minden. Én is csodállak, nem tudom be tudnám e vállalni. Kitartás. Nézz erre sokat, mesélj mi van veled Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Beuka,
Én írtam, h hazajövök, de ezek szerint a csajok is eltűntek velem... Kép Vagy kipróbálták, amit javasoltam... Kép Akkor ez most a főgörbéd, vagy a hőgörbéd?! KépKépKép

Juca,
Sajnálom a dédidet! Kép
De nekem is minden elismerésem a Tiétek, h odaveszitek Őt magatokhoz!
És a kicsi Bálint hogy van? Kép Mert én továbbra is imádom Őt! Kép
Szerintem azért ne vetesd le Magad a tábláról, hiszen tudod, h én is "csak úgy" vagyok benne. Bár lehet, h nem tudtad elolvasni, amikor írtam Hajninak, h minden hónapban írja az adott hónapot. Szóval én eddig is kakukktojás voltam itt. De olyan jó Veletek lenni! Kép Azért annak örülök, h azért továbbra is jössz majd közénk. Mert nagyon hiányoznál! És a Kispasid is! Kép
Tényleg aranyos ez a cserepes dolog. Lehet h én is előszedem Kép
Jajj, most olvasom, h Zafírnál nem jó előjelek vannak... Kép Pedig már készültem hétfőre az energiáimmal, h szorítsak Nektek a zebrákhoz! Zafír, ez már biztos az? Vagy most ennek örülünk, h akkor nagyobb valószínűséggel jönnek a zebrák?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Gigi,
Ne aggódj, h mindenki babázni fog, ahogy én látom a mi lakáshoz jutási lehetőségeinket, lehet, h mire mi igazából ráállunk, addigra az itt lévők gyerekei már lassan érettségizni fognak... KépKép Szóval én szerintem még akkor is itt leszek, amikor már a nyugdíjammal várom a postást... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Voltatok kocsmában? KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Tényleg Zafír, én is akartam kérdezni, hogy ez neked most jó vagy rossz hír?

Kata, mi nem próbáltuk ki, azt hiszem várok még egy picithátha lesz jobb ötlet Kép. Azért ilyenkor egy kocsmaWC-ben elég hideg van Kép

Juca, szerintem nyugodtan bennemaradhatsz a táblában ha akarsz. Nekem gondot nem jelent, de ha véglegesen úgy döntesz hogy nem, akkor természetesen kiveszlek.

Kép

Kép
vkhajni

Háát Kata,
ahogy a helyzet most áll, valószínű, hogy együtt, karonfogva fogjuk 30 év múlva etetni a galambokat és közben nosztalgiázni, hogy milyen jó lett volna egy gyerek (vagy kettő). A Párom bejelentette, hogy szerinte ÉN még nem vagyok felkészülve egy gyerekre és hogy szerinte nem jó ötlet gyermeket tervezgetni egy ilyen pengeélen táncoló kapcsolatba. Mondta mindezt az esküvőnk előtt 3 hónappal... Kivagyok, mint egy disznó.....................................Kép
lolita

Hajni,
Ha ez nem tetszett (milyen kis válogatós vagy! Kép), valszeg a többi sztorim sem fogja elnyerni a tetszésedet... Kép
Egy kis hideg elriaszt Benneteket?! Kép Óóóóó, akkor már tudom, melyik történetemet nem fogom Neked ajánlgatni... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lola,
MICSODAAAAAAA?! Mi az, h pengeélen táncoló kapcsolat?! H jutott ez most eszébe?! Vagy depresszív hangulatban van? Hívd csak ide, majd mindjárt elbeszélgetek Vele! Kép
De tényleg, h sikerült ezt kiötölnie?! Történt vmi, amiről lemaradtam?!

Kata
kata1977
Hatvan

Azért tegyünk egy próbát hátha. Max nem próbáljuk ki Kép. Különben lánykoromban én is el tudtam volna képzelni, de most már nem annyira vonz Kép

Lolita ne izgulj, ez egy általános jelenség. Mi is összevesztünk előtte nagyon. Ha el akar venni, akkor ő sem úgy gondolja, csak rosszul fejezte ki magát, meg egy picikét már ideges. Szerintem a babadolgot most ne eröltesd, várj, míg minden újra a régi lesz az esküvő után.
Bocsi, hogy ennyire beleszólok, nem akarok, de tényleg mi is majdnem szét mentünk pár hónappal az esküvő előtt Kép. Szóval nyugi Kép.

Kép

Kép
vkhajni

FÁjdalmat akart okozni - verbálisan. Rá akart ébreszteni arra, hogy én milyen önző, gonosz, utálkozó ember vagyok, aki benne csak a rosszat látja. Ellentétben a munkahelyén dolgozó több lánnyal, akik már többször mondták, hogy "ha nem lenne a Lola, akkor próbáljuk meg mi". Ő ezeket mind visszautasította természetesen (?) mert azért szorult belé becsületesség. De most elgondolkodott, hogy jól dönt-e, ha engem választ egy életre. Szóval én vagyok a szar alak......, aki még sokmindenre nem áll készen. Például arra, hogy megváltozzon, vagy hogy anya legyen. Szomorú és csalódott vagyok.

De sajnálom, nem akarok senkit lehangolni. Inkább csacsogjatok valami vidám dologról...
Lola
lolita

Lola szerintem se ess kétségbe, esküvő előtt a kapcsolatok általában viharosabbak, majd utána letisztul.Persze megértem, hogy rosszul esik...

Az hogy mindjárt megjön abszolút nem jó hír, csak már nem borulok ki annyira (nemrég még fél napot sírtam ilyenkor), próbálom magam bíztatni valamivel. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Hajni,
Furcsa, h azt írod "lánykorodban". Mármint azért furcsa, mert még ugye sokkal fiatalabb vagy, mint én. És nekem annyi idős koromban volt a lánykorom. Vagyis még most is az van, csak az volt a "bohém" korszakom, amikor rengeteg olyan dolgot megtettem, amit ma már nem tennék meg. Nem bántam meg azokat a dolgokat, de ma már öreg Kép és lusta dög vagyok ilyen dolgokhoz (általában). Bár a mostani pasimmal is csináltunk már ilyen vicces dolgokat. Legalább lesz miről nosztalgiáznunk majd nyugdíjas korunkban. Kép

Lola,
Nem lehet, h vki telebeszélte a fejét vmi hülyeséggel? Amúgy mennyi idős is a pasid? És a szüleivel, barátaival milyen a viszonyod?
De én is hallottam már ilyenekről, h a pasik (bár néha a csajok is) kicsit bepánikolnak az esküvő előtt. Végülis ha belegondolok, ez teljesen érthető is lehet... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lola ez érdekes. Én is átestem azon, hogy biztos jól választottam e. Hogy képes lennék e lekötni az életemet a párom mellett. Én akkor úgy gondoltam, hogy másnak eszébe sem jut ilyen, én egy rossz menyasszony vagyok, és nem szeretem eléggé a páromat. Nem mondtam el senkinek pedig lehet hogy könnyebb lett volna. Most már tudom, vagyis sejtem, mert tudni sosem fogom, hogy jól döntöttem, és még ha holnap vége is a házasságomnak újból végigcsinálnám. Ezért ne haragudj rá, ő legalább elmondja. Bocsi, ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy mit érez. Nem biztos hogy téged akar bántani, lehet hogy ő próbál felkészülni rád. Ha te is úgy érzed ilyen vagy, akkor úgyis fogsz változni, csak az ő kedvéért. Én is javultam esküvő óta. És téged választott nem a többi lányt, úgyhogy valószínüleg nagyon szeret és igazából nem akar bántani, csak próbál bizonyosságot szerezni magának. Remélem érted mit akartam leírni, és semmi bántót nem írtam.
Ne legyél olyan őrült mint én, látod tőled függetlenül is csacsogunk, hátha te is bekapcsolódsz és jobb kedved lesz Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kata ez mostanában a kedvenc szavam. Lánykoromban. Mióta rájöttem hogy én is használhatom azóta állandóan ezt mondom Kép. Mintha olyan régen lett volna. Én mindig is máshogy gondolkodtam mint a korom beliek. Ami nálad 21-22 körül volt, az nálam 16-17 körül. Az akkori pasim meg, hogy is mondjam, az ilyenekhez túl nyámnyila volt. Úgyhogy most újraélem lánykoromat Kép. Bár csak egy pasival, de velem mindent Kép

Kép

Kép
vkhajni

hopp, nem velem hanem vele Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na írdd le nekem azt a tudod már mit mesélsz el-t és ígérem megyek "aludni" Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, inkább majd hölnap elolvasom, mert a párom már bebújt az ágyikóba és mérges lesz rám. Kép.

Legyetek jó, álmodjatok szépeket Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Zafír,
Örülök, h nem vagy szomorú. Kép Tényleg nem jó hír, de jó, h meg tudod látni benne a pozitívumot. Kép

Lola,
Bennem az is felmerült, h esetleg csak "teszteni" akart Téged.

Tényleg, ilyen megcsalásos, féltékenykedős történeteitek vannak?

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Én azt írtam, h tudom, mit NEM mesélek el Neked. Kép Mármint a fázósság miatt. Kép

Ha mentek pihizni, akkor én is odabújok a pasim mellé. Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Na mindenki lefeküdt? Kata Te végül tényleg nem meséltél semmit Kép

Lola remélem ez csak egy rossz odamondogatás, és holnapra rendbejön minden. Én már másfél éve, az esküvő után azonnal szerettem volna babát, a férjem meg fél éve is csak kedvemért állt rá, hogy jó, legyen. Most meg már ő a szomorúbb, amikor nem sikerül és nagyon készül Rá. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Jó 'reggelt'! Most olvastam el a tegnap délutáni termést, megálltam takarítás közben (a fél szoba már fel van porszívózva) és nekiálltam olvasni. Azt hittem, lesz itt már valaki.

Hajni! Bocsi, de tegnap nem jöttem este, mert az IKEÁba mentünk, vettünk egy tévé állványt, Csak buta tyúkeszemmel elfelejtettem, azért ígértem magam estére. Aztán összesezereltük, berendeztük. egész pofás, de kissé sérülékeny anyagból csinálták. Hiába, olcsó húsnak....

Bea! Mondtad, hogy ma is dolgozol! Írj, ha itt vagy! Erről a hőgörbéről pedig én se sokat tudok megállapítani, de ide rakom, hotha a többiek esetleg nem tudták megnyitni, azért nem reagáltak (csak Hajni). Szerintem úgy a 14. nap körül volt pé-d, de erre nem esküszöm. Én sem értem, miért ugrál ennyire utána, majd meglátom én is a sajátomon... Első nap mitől volt hőemelkedésed?
Kép

KépKépKépKép
proone

Megyek addig, takarítok tovább. Majd idenézek, ha megállok egy kicsit.

KépKépKépKép
proone

Találtam leírást a hőmérős módszerről, de sajna a fogamzásgátlás szempontjából írják le. Na és én ezek szerint rossz helyen mérem a hőmérsékletemet...

Hőmérőmódszer
A fogamzóképes időszakokat a hőmérsékletváltozás alapján lehet meghatározni. Tüszőfázisban, a ciklus első felében a testhőmérséklet 37 fok alatt marad, és jellemző ingadozásokat mutat. Ovulációt követően a progeszteron hatására az ébredési alaphőmérséklet, - amit szájban vagy végbélben (de mindig ugyanott!) felkelés előtt, még az ágymelegben kell mérni -, 0,2-0,4 fokkal, 37 °C-ra vagy annál magasabbra emelkedik. Ha a hőmérséklet három napon át magas, könnyű teherbe esni. A petesejt 24 órán át életképes. Sajnos az ovuláció bekövetkeztére nem lehet a hőmérsékletingadozásból előre következtetni, ezért fél idő előtt óvszer vagy a nemi élettől való tartózkodás szükségeltetik. Szigorú önfegyelmet, pontos napi mérést és feljegyzést igényel, de mindezt betartva, helyesen alkalmazva egészen hatékony (1-2% !) és az egészségre teljesen ártalmatlan.
Az orvosi gyakorlatban a fogamzóképesség-zavarok eredetének tisztázására is nélkülözhetetlen módszer.

KépKépKépKép
proone

próba ez is próba <sup>tanulom</sup> a <sub>dolgokat...</sub> színes is van, meg is vannak...
Kép Kép Kép Hogyan kell mérges arcot csinálni? És van még más is?
<pre>
ez is egy
próba hogy lehet
beleírni egy táblázatba</pre>

Tök jó!! Kép

KépKépKépKép
proone

Proone, nagyon elvagy itt egyedül Kép. Nem baj, hogy nem voltál, én sem voltam sokat. Későn jöttem aztán nemsokára mentem is aludni Kép. Jöhetnél hozzánk is szobát takarítani, iszonyat ami itt van Kép.

Zafír, akkor bocsi, félreértelmeztem a dolgokat, látod engem sikerült megtéveszteni, hogy nem olyan rossz hír Kép. Biztos a saját agyadat is sierül Kép. Azért tényleg örülök, hogy megtalálod benne a jót. Azóta van valami változás?

Lolita, remélem már jobb kedved van a tegnapihoz képest. Látod mennyi szépet és nem szépet írtunk neked?

Kép

Kép
vkhajni

SZIASZTOK!!

EZT A SZÍVÁST!!!
MA benn voltam dolgozni, a főnököm nem volt, a gépen azt csinálhattam volna amit akarok, erre besz... az Internet nem lehetett récsatlakozni egész nap!!! Azt hittem megőrülök!! Na de ez van, most olvasok, aztán jövök!!!

Kép
Kép
beuka

Nahát már végig is olvastam (nagyjából) és látom nincs itt senki!!

Zafír: végül akkor ténlyeg megjött!! Ha igen sajnálom!! Kép

Juca: természetesen azt hogy berakjátok a dédit valahová én is borzasztó ötletnek tartanám, ja és akkor ezekszerint a dédid már üknagyi is???? EZ TÖK jó!!!

Hajni köszi, hogy megnézted a hőgörbémet és elemezted. Nemttudom mikor lehetet pé-em, éppen ezért mutattam meg nektek, hátva valaki rájön. És azt sem tudom miért ingadozott!! Pedig mindig ugyanabban az időben, szájban mérem még felkelés előt!!

Proone: köszi, hogy beraktad a görbét. Nekem otthon soha nem sikerül semmit beszúrnom, mert amikor beszúrom és beírnám az azonosítómat a gép a szokásos " a program szabálytalan műveletet hajtott végre és le fog állni" üzenetet írja ki és kidob Kép
Egyébként nem tudom miért ingadozik ennyire, ja és nem akkor termékeny a nő, ha hirtelen leesik a hőmérséklet???? Mintha a szövegben pont magas hőm. lenne!?!?!

Lolita: most nagyon nehéz lehet Neked Kép
Mi is összeveszünk néha, de ezek elég durva dolgok, amik itt elhangzottak. Az ilyen kijelentések soha nem tűnnek el egy nőben nyomtalanul én úgy gondolom Kép De szorítok nagyon nektek, hogy megoldódjon ez a probléma!!

Kép
Kép
beuka

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de mivel nem tudtam egész nap jönni, most felgyűlt bennem minden.
Ja és egyébként 2-kor (akkor néztem utoljára) még nem volt semmi Kép

Bár én gyanítom, hogy a múlt hónapban (akkor jött meg először 28 napra, előtte 30 felett volt) azért jött meg pontosan, mert clostyt szedtem! De akkor ez azt jelenti, hogy valamilyen hatássan van rám ez a gyógyszer!!!
Most lehet,, hogy jó nagy baromságot mondtam Kép

Kép
Kép
beuka

Mivel most nem otthon vagyok (egy INternet kávézóba: nyertünk egy 10 órás használatot az egyik bálban a tombolán)
megpróbálok felrakni egy képet a kutyánkról (Gézáról) hogy kicsit felvidítsak mindenkit ezen a szürke esős napon:

Kép
Kép
beuka

Kép
IME Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Egyébként nincs megkötve, csak itt szétrágta az egyik párnámat és büntiben van Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, szerintem nem mondtál hülyeséget a bogyóról.
Én is úgy tudtam akkor van pé, amikor leesik. Ha többször is van leesés, akkor akkor, ami után felmegy 37 köré. Most engem is megkutyult egy kicsit a szöveg. Bár eddig sem volt túl letisztult a dolog Kép.

Kép

Kép
vkhajni

De jó, hogy itt vagy Hajni!! SZia

Kép
Kép
beuka

Szegény tutyu, látszik rajta, hogy hogy sajnálja a dolgot Kép. Bár nekem nem kedvenc fajtám, azért nagyon édes Kép Nem kellene neki fogyóznia egy picikét??? Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ma reggel már megint 37 volt!

Kép
Kép
beuka

De jó, hogy így örülsz nekem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Az mindenképpen jó jel Kép. Ezt az egyet nagyon megjegyeztem Kép. Én csak akkor mérem, ha várom hogy megjöjjön Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ma jó ez most egy kicsit féreérthető: a 37 a hőmérsékletem volt és nem a kutya súlya!! Bár lehet hogy épp annyi Kép
NEm kell fogyóznia, mert ilyen fajta, egyébnként úgy fut, mit a nyúl!!

Hajni! VOlt tegnap próbálkozás?? vagy most hogy álltok??

Kép
Kép
beuka

Nekem akkor is a 19. nap tűnik pének Kép. Bár gyanús a 12-13. nap, de szerintem nem az. És ha igazam van a 19. nappal, akkor harminc fölötti ciklusra számíthatsz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Úgy látom értetted! Kép bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Jóvan, akkor bocsi, azt hittem egy picikét sokat adsz neki enni. Még jó, hogy nincs ilyen kutyám, mert tudi fogyókúrára fognám Kép.

Értek én mindent Kép, ha valamit esetleg mégsem akkor kérdezek ne félj Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, nem válaszoltam. Tegnap sem volt akció, de majd ma. Csak 6-ra jönnek a barátnőmék, addig meg van idő KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hú akkor nem is zavarlak, hajrá!!!

És mi lesz este?
Nálam tegnap voltak a csajok és DVD-tünk, de sajnos reggel korán kellet ugye kelnem Kép

Kép
Kép
beuka

Kép, még nem zavarsz, addig még van egy kis dolgunk Kép.

Este csak dumi lesz. Vagy nem arra az időszakra gondoltál mikor itt vannak a vendégek? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni! A 19. nap környékén szerintem próbálkoztunk, úgyhogy még nyitott a dolog!
Bár szerintem is korai volt a 28 napos ciklust belőni Kép

Kép
Kép
beuka

De arra gondoltam! Az előtte és az utána lévő időszak nem tartozik rám azt hiszem, csak a végeredménye!! Kép

Kép
Kép
beuka

Majd kiderül mit akar a menzi. Amíg fent van a hőd addig jó Kép, addig nem szabad izgulni Kép. Ha leesik akkor meg már mindegy Kép. Különben mikor akarsz tesztelni, ha továbbra is fent marad?

Kép

Kép
vkhajni

Jaj most mennem kell, mert 1 órára jelentkeztem be, de otthon még benézek!!!

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

Csak azért kérdeztem, mert hátha valaki azt hiszi, hogy miután elmentek a vendégek mi csak dumizunk a babáról, még a végén elmagyarázzák, hogy úgy sohasem lesz Kép. Az csak egy szólás-mondás hogy belebeszélik a babát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ja erre még válaszolok! HA így marad hétfőn tesztelek, hátha lesz valami Valentinnapi meglepi!! Kép

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?