Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is!
Mi jól vagyunk, szerencsére teljesen elmúlt már a nátha. Pedig ebben a dög hidegben is sokat sétálunk.
Tomika egyre többet áll önállóan. És elkezdett rámutatni dolgokra. Pl. az ivópoharára, ha szomjas. És mondja, hogy "hütyű". Még mindig.
Lépegetés még nincs, csak mászás ezerrel. És csibészkedés, kópéskodás. Nagyon aranyos. Állandóan a falon lévő képeket, a polcon lévő kacatokat kell vele nézegetni. Ő meg elmeséli, mit lát: "hütyű, poá, tátá, poá, hütyű stb..."
Alvás elég jó mostanában: napközben ált egyszer aslzik, de az 2-2,5 óra (hol van már a régi fél órás alvás)
. Este fél 9-fél 10 körül elalszik (nálunk ez is nagy szó). Igaz, most már stabilan a mi ágyunkban. Már este sem teszem az ágyába, mert ott mindig főlébredt fél-1 óra múlva, és üvöltött. A mi helyünkön meg szunyál, mint a kisangyal.
Ma nagyon "rossz " volt, mert kb. 4-szer szedte ki a virágföldet a szőnyegre a cserépből. Remélem, nem szokik rá
Tévé: Tomikát nem igazán érdekli, nem szokta nézni. De ha pl. a Teletubbis (?) van, akkor tátott szájjal bámulja.
Sly!
A zacher torta egyszerű. Igaz, nem én fogom sütni, hanem a férjem. Piskóta jellegű sütit én elvből nem sütök J De én fogom díszíteni.
Esernyőkocsi tényleg jó találmány. Mi már használjuk, ha tömegközlekedünk.
Szegény Bia! Remélem, hamar rendbejön a körme!
Szilvus!
Köszi, már letöltöttem az adóbevallást a netről, sőt gyorsan meg is csináltam, és föladtam, mert még találtam visszaigényelni valót. Egy halom pénzt visszakapunk
Én már előre készültem erre a takarításra. Hogy apának vizsgaidőszak volt, csak a legszükségesebbeket csináltuk meg, és én már nagyon utáltam pl. az ajtókra nézni. De legközelebb moziba megyek a barátnőmmel.
Ja, és nálunk a takarítás Tomikástul nem megy.
Nagyon ügyes Peti, hogy már hajtja a bébitaxit. Tomika egyelőre még csak szereli: oldalra fordítja és forgatja a kerekét.
Tomikának is jó nagy lapát fogai vannak elöl – mint a mellékelt fotó mutatja -, igaz nincs köztük rés.
Nagyon tetszik a pusziküldő
Gratula Petinek a lépegetéshez!
Nagyon jó a hirdetésed. Remélem, megtaláljátok az igazit.
Jobbulást a családnak!
Kata!
Nagyon aranyos Máté! De azért a sör kicsit korai, nem?
Moncsi!
Nálunk a cipő volt eleve rosszul szabva, mert nem tudta beledugni a lábát. De szerintem más baba sem tudta volna. Persze, biztos Tomikának is buci a lábfeje. De mi sem veszünk addig cipőt, amíg nem kezd el járni.
Ahogy Karmen is írta, a kötelező egy éves vizsgálat miatt megyünk a szemészetre. Bár nekünk sűrűbben kell majd mennünk, mert én rövidlátó vagyok. Remélem, Tomika apa szemét örökli,
Nem volna jobb takaró helyett vastagabb hálózsákot adni Levire? Biztos fonom volt a bioalma
Edina!
Üdvözlet itthon! Örülök, hogy jó volt az utazás!
Nagyon vagány Bálint a ruciban!
Móki!
Nagyon édes a szánkózós Andris! Biztos élvezte!
Léna!
Sárának jobbulást! És a családnak is!
Dancsi!
Üdv itt is! Már hárman vagyunk szegediek!
Humi!
Jó, hogy javul a lábad! És hogy Krizsó is gyógyul!
Mariann!
Anyukádnak mielőbbi felépülést!
Mely!
Gratula! Nagyon ügyes vagy!
Zsú!
Petinek jobbulást!
Orsi!
Ne vedd komolyan a rémhíreket!
Na, megyek aludni! Jó éjt és kellemes hétvégét kivánunk!
Tünde Tomika
Itt a lapátfogú nyálmasina:
Ez meg egy másik: