Hellótok!
Hát igen ronda egy idő van ma is.
Na nem baj, inkább most mint majd a nyáron.
Tartsatok ki!
Évi!
Én nagyon tájékozatlan vagyok, mi ez a kyotoi egyezmény?
Ha már kijártok és tényleg kicsit kisüt a nap, talizhatnánk a Klauzálon! Jó lenne!
Képzeljétek, Peti tegnap akkorát esett, hogy azt hittem betörte a fejét.
Most már elég nagy sebességet ér el, eddig csak ilyen pingvin járása volt, de tegnap már kezdett szaladni. Na, megállni viszont csak "kézifékkel" tud, vagyis a hasán landol, és valahogy rosszul számolta ki a távolságot, és a homlokát úgy beverte az ágy fa keretébe, ami ráadásul még hegyses is, hogy csak na.
Szerencsére pont volt az asztalon egy bio joghurt, ami üvegben van, és jó hideg volt, mert akkor vettem ki a hűtőből. Gyorsan rátettem a sebesülésre, és lássatok csodát, egyből lement a kék véraláfutás, és csak egy kicsi pukli lett.
Pedig azonnal nagyon kék lett, és még az ágy sarka lenyomata is látszott rajta.
Szóval elég ijesztő volt a dolog.
Kitti mindig olyan óvatos volt.
Ági!
Én most olvasom a Sorstalansátot, mert eddgi mindig úgy volt, hogy ha filmen láttam először akkor a könyv nem tetszett, de fordítva igen.
Jó nektek, hogy moziba is tudtok menni. Vagyis tudtatok, hát az nem jó ha elmegy anyukád olyan messzire és olyan hosszú ideig.
Ugyanoda megy vissza, mint ahol volt?
Képzeljétek, a másik topik, ahova szoktunk írni, (Ági nem) a korosztályos, most nem megy, és átmentem a felette levőbe, a 2003 telén született gyerekek topikjába, mert egy nagyon kedves invitálás volt a másik topikba, hogy menjünk át.
Szóval ott is vagyok, bár elég sokan vannak és még nem nagyon ismerem ki magam.
Na, most jó sokat írtam, mert Peti alszik.
Sok puszika mindenkinek!
Andi és Szélvész Peti.