Sziasztok,
Ancsipancsi,
mi homeodokinénihez járunk, úgyhogy ha látni akarsz valakit, akinek ez használ, akkor nézd meg a profilomban a kisfiam
De komolyan: fél éves korában váltottunk a homeopátiára, amely valóban nem egy vallás
hanem egy tudományosan bizonyított gyógymód. A golyócskák nem cukorkák, ezért árulják patikában...Az első oltásoknál a kisfiam mindig nagyon lázas volt, rosszul viselte. Fél éves kora után amikor az új drnéni oltotta, mindig adott bogyót, (persze mindig mást, a megfelelő oltáshoz) ami segítségével fél-max 1 napos hőemelkedéssel (!) megúsztuk, ami másnál több napos lázzal és levertséggel járt, a közérzete is sokkal jobb volt. Fogzásgondunk egyáltalán nem volt, hála a Chamomillának. Ez a dokinéni amúgy rendes körzeti dokinéni (csak a szomszéd körzeté) és amikor átmentünk hozzá, mondta is, hogy ha 40 fokos lázzal beviszem a gyereket, ő nem fog bogyózni, tehát vannak esetek, amikor muszáj gyógyszerhez nyúlni. De ő azért orvos, hogy ezt lássa. Egyszer volt egy csúnya hörghurutja a fiamnak, amikor 2 napig szedett köhögéscsillapítót, de a lábadozáskor már megint a bogyókat szedte. Amint kicsit szuttyog így télen, azonnal megy neki az Echinacia (immunerősítő) és az ismeretségi körünkben már ki van kiáltva "sosembeteg" meg "makkegészséges" meg "persze semmit nem kap el" gyereknek. Ezen a télen az orrszívó 1x (becsüszóra!!) került elő.
Na, bocs, hogy hosszú voltam, de én fél évig olvastam utána (van vagy 8 kül. könyvem) neten érdeklődtem, körbenéztem, orvost kerestem, és nekünk nagyon bevált ez a gyógymód. A kisfiam még soha nem szedett antibiotikumot, és nekem ez a legfontosabb.
Szóval ez nem hit kérdése, hanem jó homeopátiás dr kell hozzá. De sztem te is hallottál ilyesmit: vkinek pl könnyezik a szeme (kisbabáknál gyakori) és a dokik egymás után írják fel a kül. cseppeket (ha akarod, visszakeresem neked azt a hármat, amit a barátnőm kisbabájának írtak fel) végül átmossák a könnycsatornát, ez sem használ, majd 2 éves korára kinövi
Szóval azért a dokik sem dolgoznak 100%-ra...A homeopátia meg még nehezebb terület, a dokiknak külön szakvizsgát kell tenniük hozzá.
Na, csak meg akartam védeni a homeopatákat, mert aki érti a dolgát, nagyon sokat tud segíteni!!!
Én nem hiszek, hanem bízok benne és használom
De ettől még nem mindenkinek kötelező, persze.
na, jól elment az idő, mennem kell, pedig még a táblát is fel akartam tenni, meg voltam dokinál is, mesélni akartam...
de majd alvásidőben
üdv
Penna