Sziasztok!
Vagyok én is csak félhullán... Vagyis már lehet egész hullán
Tegnap is egész nap nyafinap volt... Semmi nem volt jó. Aztán jöttek anyukámék, így egy kicsit átvette Benikét. Aztán meg voltunk gyerekorvosnál mert nem múlik Benikének a kiütései. Kaptunk fenistil cseppet amit de. kell beadni 3 cseppet és alszik mint a bunda. Már most ezen parázunk, hogy ha ettől így alszik akkor majd jól kialussza magát és partyzunk esténként. Még jó, hogy csak 3 napig kell adni. Egyszerűen nem tudják, hogy mire allergiás. Gyanus a cukor is. De én mondtam, hogy már megvolt a kiütés amikor elkezdtünk cukros vízet inni. Aztán azt tanácsolta a dokinéni, hogy cukor helyett a vízbe gyógyszertári szőlőcukrot rakjak, mert akkor kizárjuk a cukrot és egészségessebb is a szőlőcukor. Kérdeztünk a szélcsőről, hogy hányszor lehet és most meg azt mondta, hogy akárhányszor nem lesz baja, csak ne várjuk meg a görcsöt előzzük meg.
Aztán hazajöttünk és elindult az előparty....
Elájult éjfélkor, de felkelt 1-kor szopizni, de utána múszály volt megcsövezni, mert síkitott. Az első party ezért 1-4-ig tartott... Aztán a következő szopi 7-kor volt, de ez is partyba csapott át, EDDIG!!!! Már szegénykém teljessen berekedt, meg már olyan fáradt...Zombi vagyok, de múszály volt főznöm, hogy együnk valamit. Így most még sül a húsi, addig gyorsan bekukkantottam. Aztán szerintem alszok egy kicsit, amíg így beájult... Közben befutott a védőnéni is, így megint látta a party végét... Azt mondta, hogy front van és ne csodálkozzak rajta. Hiába csövezem összevissza, a frontra érzékeny babák úgyan olyan tüneteket produkálnak, mintha a hasuk fájna... Marha jó, mi?
képzeljétek, 4700g 8 hetesen
11nap alatt 450g-ot hízott
Mondom is neki, hogy fog utálni ezért, hogy nagykorában mennyit fogja ezt hallani tőlem, hogy zabagép
Nomémi! Rendben az autó
Addig meg majd még pontosítunk...
Tényleg akkor mikor lesz a tali? Kedd v. szerda? Szerintem legyen szerda, mert akkor nem kell izgulni senkinek sem a járművek miatt...
Lili! Én is bőgtem már este, mert én sem tudtam eldönteni, hogy most mi van. lehet, hogy már nem elég a tejem neki? Most azt mondta erre a kérdésemre a védőnéni, hogy már 1,5 hete nem fejtem,azért izgulok én, lhogy nem is kell már egy 2 hónapos baba mellett fejni, mert apadni csak a korai időkben szokott és mostanra már beáll a cici a babához? Hát nemtudom?
Ja, az meg nem semmi, hogy beválaltál egy bablevest? Csodálkoztam is volna, hogy bírja Hana baba? A bab puffasztó, hagyd meg majd a szoptatós időszak elmúlása után
Nekem már listám van, hogy mit akarok enni-inni, ha már nem szoptatok
Nagyon jók lettek a talis képek
Kis veknik
Jimbone! GRATULÁLOK a kis szöszkéhez...
Aura! Végül is már 38. hetesen szülhetsz már, nem? Elégg úgy hangzik, hogy baba lesz mostanság
Hallod front van! Ez a szar idő kibújtatja Erababát?
Rékacs! Nem kaptam meg az e-mailt!
Megsült a hús, most meg megyek aludni.
Pusszancs: Márti