Szió Mimkosz
Szerintem mindenkinek vannak ilyen napjai, és teljesen normális, hogy néha depisebben látjuk a világot, mert mondjuk nem akkor és nem úgy jönnek össze a dolgaink, ahogy terveztük ( És ez lehet bármi más is, nem csak a hőn áhitott babóca) Az is igaz, hogy kivülről nagyon sokan okosak és mondják, hogy ne stresszelj rá, és ne idegeskedj annyira, és ne figylejd minden tünetedre, mert sokszor félre vezet és megtréfál. Nekem is ezt mondják sokan, de hidd el én is sokszor vagyok őgy, hogy kiváncsi vagyok és korábban tesztelek, és persze, hogy negativ
De valóban be tudja húzni magát az ember. DE PONTOSAN EZ AZ AMIT NEM SZABAD
Van egy úgynevezett Phügmalion hatás a pszichológiában, ami lényegében egy önbeteljesitzó jóslatot takar. Igy tehát csak jó dolgokra kell gondolni, felteteleznmi a jót, és nem feladni és igy a nagy számok türvénye alapján be is fogod vonzzani a jót
Tudom, hogy sokszor elkeseredett az ember, de tényleg muszáj pozitivan hozzá állni a dolgokhoz, pláne a babócához
Szerintem te is mint mindenki, aki tényleg babócát szeretne a csopoba minden tőle telhetőt megtesz az ügy érdekében, igy neked is ahogy nekünk is most már csak a TÜRELEMRE kell törekednünk.
Jaj hát igen ez nagyon nehéz, de az eszemmel én is tudom, hogy ez az egyetlen sikeres út. Akár csak az élet többi területén, legyen az katrrier, tanulás, vagy bármi. Munka, rendszeresség és TÜRELEM. Plusz erőt merithetsz az izgalomból, ami ott van minden új hónapban, hogy lehet most szeretne éppen jönni a baba, mert elég naivak lennénk, ha azt hisszük, hogy akkor jön a baba, amikor mi szeretnénk!
Nagy fityiszt, majd ha ő szeretne
Igy tehát egy egy negativ teszt miatt elkeseredni nem szabad, Csak a kövi hónapnak is a tudásunk legjava szerint megtenni mindnet ( mérni, tesztelni ovut, vitaminozni, tornázni stb), hogy ha a kis trónörökös éppen a kövi hónapban szeretne jönni, bizony minden megfelelő legyen neki.
Szóval fel a fejjel és csak pozitivan
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)