Új privát üzeneted érkezett!

ja nekem is szokták mondani hogy hol csináltattam én meg azt mondom apadauer, mivel apámtól örököltem..Kérdeznek vissza apukád fodrász??Én ekkor szoktam hülyét kapni...
Ja meg azt is hogy milyen dauer van benne!
Sajnos most nagyon hullik,és az alja kezd kiegyenesedni..KépKép
nicola79

Mi sem szexeltünk tegnap... Kép Reklamáltam is reggel! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Az enyém mindig is hullott. Pedig szedem az élesztőtablettát. Kép De mostanában nem is zavar annyira, mert nőnek helyettük kishajaim. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nekem tök egyenes hajam van, és az is iszonyatosan hullik Kép.

Kata, akkor nem csak én jártam így tegnap. Bár reggel annyira álmos voltam, hogy eszembe sem jutott letolni érte Kép

Pedig tegnap megbeszéltük, hogy kinek mi a vágya Kép. Hiába mondtam, hogy teljesítek mindent, nem nagyon érdekelte Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én meg főleg nem mivel nem is volt otthon!!KépKép
nicola79

Kép, neked még letolni sem lehetett érte Kép

Kép

Kép
vkhajni

Válaszoltok nekem hülye kérdésre?

A párotok elmondja nektek a vágyait? Hogy mit szeretne tőletek kapni?
Ha valaki válaszol nyugi, nem fogom megkérdezni hogy mit, mert azt én sem mondanám el Kép
Csak kíváncsi vagyok, hogy csak az én páromból kell kihúzni vagy minden pár ilyen?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Én is szoktam úgy járni, h riszálok ott előtte egy szál tangában, aztán semmi eredménye... Kép

Nicola,
Akkor még Te jártál hármónk közül a legjobban! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Velem azért közli, hogy "most haragudni fogsz, de én álmos vagyok" Kép. Na ilyenkor legszívesebben kinevetném, de csak közlöm vele hogy nem fogok, és odabújok Kép
És még azt mondják, hogy a nők nem kívánják eleget Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Mi nagyon sokat szoktunk ezen röhögni.
De nálunk nem csak Ő mondja, hanem én is. Kép És ebből vannak a nagy röhögések, h a leglehetetlenebb pillanatokban/szitukban tudunk ilyeneket benyögni. Kép Vagy pl. mi az autóban hazafelé szoktuk megbeszélni, h ha hazaérünk, akkor mit kellene csinálnia a másiknak... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Én erre azt szoktam mondani, h ok, aludhatsz, ma elég lesz a kezed is. KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép, ez nagyon tetszik.

Én is el szoktam mondani neki, hogy mit akarok. Időnként csinálunk olyat, hogy ez az éjszaka a tied, és azt csinálom amit te akarsz, a másik meg az enyém. Ebből jó dolgok szoktak kisülni.
Mi röhögőgörcsöt a mosógéptől kapunk, de ez más téma Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én fel szoktam ébreszteni, ha valamit akarok. :D Csak a megfelelő helyen kell hozzányúlni, és már nem is álmos. :D

Csak az a baj, hogy sokszor én is fáradt vagyok. Viszont én önző módon nem hagyom magam felébreszteni.... vagy nem ért hozzám még eléggé...

KépKépKépKép
proone

Nekem nincs szívem nem hagyni aludni Kép. Ha álmos akkor aludjon, mert nagyon korán kell kelnie, szerintem azért szól, bár ezen csak most estem gondolkodóba Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Mi is szoktunk ilyen "beosztással" dolgozni. Kép
Érdekel a mosógépes téma!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Engem is! Min röhhögtök a mosógéppel kapcsolatban?

KépKépKépKép
proone

Hajni,
Jobb később, mint soha! Kép
kata1977
Hatvan

Jajj lányok hogy ti milyenek vagytok. Az a lényeg hogy ne próbáljátok ki, főleg elöltöltős nagyságú mosógépen, mert iszonyú kék foltokat lehet szerezni deréktájékban Kép. Én három napig alig tudtam mozogni, de hát az alkohol meg a jó pasi Kép.
Ha ezt a párom meglátja kinyír, úgyhogy ha vállalom, akkor ti is írhatnátok valamit, amit muszáj, vagy épp nagyon nem kellene kipróbálni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg jobb később, most kell rájönnöm, hogy nem is vagyok olyan ügyetlen ebben az ügyben, csak kicsit lehetnék rámenősebb KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Lányok, nagyon csendben maradtatok Kép

Kép

Kép
vkhajni

nálunk úgy van hogy aktion közben mondja mindenki hogy ki mit akar!Az a mindenki aza férjem meg én!!Más nincs ott!KépKépKép
nicola79

Pedig azt hittem valami orgiában vesztek részt KépKépKép. És ha teljesen különbözőt akartok, akkor ki vágya teljesül?

Kép

Kép
vkhajni

meg tudunk egyezni!!Kép
nicola79

Hajni,
Én közben megkajáltam. Kép De csak nekitámaszkodtál a mosógépnek?! Vagy rajta voltál/voltatok?! Kép

Nekem többféle sztorim van, de asszem a pasim nem nagyon örülne, ha tudná, h a "sötét" multamat reklámozom. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

A tetején feküdtem Kép.

Én is kívácsi vagyok ám a sötét múltadra, szeretek új dolgokat tanulni, kipróbálni Kép
Írj nekem róla Kép

Kép

Kép
vkhajni

Héééé, most nézem lassan az összes részletet kihúzzátok belőlem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, megjött anyám úgyhogy most egy pár órára el kell mennem, de majd egyszercsak jövök. Addig írjátok meg nekem a sötét múltatokat, vagy jeleneteket, hogy legyen mit kipróbálnunk, ha épp nem gyártós időszakban vagyunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

egyre izgibb!!Szóval hogy is volt aza mosógépes dolog?Kép
Kata!!Neked volt sötét multad??Akkor nem a mostani pasiddal!!Kép
nicola79

És hogy ért fel Téged?! Kép Mert próbálom elképzelni, de amiket én láttam elöltöltős mosógépet, azt mind magas volt... Kép
Sötét dolgaim voltak ám... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ajjjjajjjjjj, nekem csak sötét múltam volt... Kép
kata1977
Hatvan

Kata, pont ezekre a sötét dolgokra vagyok kíváncsi Kép Had legyek már én is egy kicsit rossz kislány Kép.

Szerinted hogy kerültek a derekamra a kék foltok Kép. Épp a magasságával volt a probléma. Vagy a párom alacsonyságával Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szóval a mosógép az jó story volt!Kép
Ja és be volt kapcsolva??Centrifuga fokozat??
nicola79

Jajjjj, Hajni, de ezek egy szint után már kiábrándító dolgok!
Nnnna, jó, akkor mesélek egy kicsit kevésbé húzósat. Kép
Szóval, kocsmázni jártunk, volt egy stabil "mag". Volt köztünk mindenféle emberke. És persze ott volt a kocsmáros srác (mármint a pultos). Igazából kettő volt, de az egyik idősebb, a másik néhány évvel fiatalabb nálam. Kép Nekem eleinte volt egy pasim, neki egy bnője. Aztán mi szakítottunk (máig meggyőződése a srácnak, h miatta, pedig nem Kép) és egy ideig ő nem tudta, h mit tegyen. Az ő kapcsolatuk olyan se vele, se nélküle volt. Aztán egy este "kis" italozás után ő éppen a WC felé tartott, amikor én utána szóltam, h szóljon, ha kell segítség. Kép Szólt... KépKépKép És másfél órát bent töltöttünk. És addig senki nem tudott bejönni. KépKépKép
Kezdetnek elég lesz?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Aha, tök jó kezdet, akkor mi lehet még a végén!!KépKépKép
Irjatok még ilyeen tök jó dolgokat, mára én búcsúzom holnap lehet még benézek!!
Mindenkinek jó és tartalmas hétvégét kívánok!!!Kép

Pussz
nicola79

Kata, kezdetnek jó, nagyon várom a folytatást. Nem semmi élményeid lehettek, ha ez még a kevésbé húzós Kép. De valami olyan is legyen közte, amit a jelenlegivel is lehet próbálni, mert ez annyira nem megoldható Kép. Még, még még, akarok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Szerintem simán megoldható. Kép Bementek egy kocsmába, uzsgyi a WC, magatokra zárjátok az ajtót, aztán hadd szóljon! KépKépKép

Szerintem estig kitalálom, melyik történet, amit még elbír a gép és nem sípolja ki a részeket Kép, aztán majd megírom otthonról. Kép
Mert 8 perc múlva lejár a munkaidőm!!! KépKépKép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!

Hú megit szextopic lettünk Kép Kép Kép
Majd én is mesélek később!!

Egyébként hol vagytok??????

Nicola: nem kaptam meg az e-mailedet, légyszi küld mégegyszer!!

Pronne otthon maradtál ma?? Tök jó, hogy elvállalták helyetted a helyettesítést? Na és hogy vagy?

Kata de jó neked, hogy van ilyen, hogy "lejár a munkaidőd"!!! NEkem nincs Kép

KÉPZELJÉTEK honlnap kell mennem dolgozni!!! És ami a legdurvább, hogy a 2005-ös karácsony utáni napokat dolgozzuk le!!!!!!!! Ja és jövő szombaton és az azutánis is kell dolgozni!! Ezek nem normálisak!!
Viszont ha szerencsém van holnap nem jön a főnököm és akkor többször ránézhetek a fórumra!!!

Nolina, Zafír, Juca mi van Veletek??? Nekem még semmi jele!!! Bizakodom és ha addig kitart, nagyon jó ötlet volt a Valentin napi tesztelés, én is ahhoz folyamodok!!!

MEgyek fürdeni, de utána jövök!!!

Remélem lesz itt valaki!!

Anita, Ti már biztos mulatoztok!!!

Kép
Kép
beuka

Lányok,
ez már a Travel Channel?
lolita

Lola sok rejtvény van ebben a topicban, de ezt a Travel Channel dolgot nem értem. Kép A ruhád meg gyönyörű!!! Kép Ez a modell nekem is tetszett, dehát ehhez nádszál karcsú alak kell, amitől én messze állok..
Hajni, köszi a segítséged, hogy megnézhettem!!

Beuka örülök, hogy nálad sincs semmi jel és Nolinának ráadásul ilyen jók a megérzései. Kezdek egy valentín napi zebracsordáról ábrándozni én is...Kép
Ma vettem tesztet hozzá. Fél év próbálkozás után most először... maximum majd máskor használom el.
Mondjuk a 33. nap tesztelni kicsit bátor dolog lenne, már jött meg aznap.. Kép
Kata nekem még semmilyen ismerősömet sem bűntetett meg az Apeh, megnyugtató, hogy nemcsak engem szúrtak ki...a hatalmas közalkalmazotti fizetésemmel. 2000-be 33.000 ft volt a havi bruttó bérem!! (Most már utánanéztem) Szóval én is nagyban játszottam Kép
A cserepet veheted magad is, nincs ilyen megkötés. Nálunk már kint díszeleg a hálószoba ablakban. Kép

Ma este tényleg leszek!!!
Z.

Kép
Kép
zafír

Lolita: én sem értem! Nem a private Gold-ra gondoltál?? Kép

Zafír, szerinted korai a hétfői tesztelés?? régebben nekem is 35 napokra jött meg, de elvileg hétfőre már kialakulhat valami, ha tényleg van!
Én még nem vettem tesztet, nem akarom elkiabálni!
Ma reggel észrevettem hogy nekem is van itthon pici cserepem! MIt kell vele tennem???

Hajni: nálunk nem kellett elmondani a vágyakat, lassan rájöttünk mindenre!! Kép

Kép
Kép
beuka

Proone: úgy látszik ez az e-mail körbejárta az országot, én is megkaptam és mástól is hallottam!!!

Kép
Kép
beuka

<!--attachment: h_m_rs_klet-154907.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.4**h%f5m%e9rs%e9klet%2exls --><center><pre>
Kép
hőmérséklet.xls (16.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
megpróbálom felrakni a főgörbémet.
Aki ért hozá, kérem elemezze!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok,

mindenkinek köszönöm a szülinapi gartulációkat,aranyosak vagytokKép
sajnos elég szarol sikeredett,a dédimnek agyvérzése volt és lebénult a fél fele,nem valószínű hogy jobb lesz,már 94 éves,csodával határos hogy túlélte,mondják a dokikKépKép
szelektíven olvastam csak vissza és nem sokra emlékszemKépne haragudjatok érte.
annyi biztos hogy babaprojekt felfüggesztveKépKép
nem akarom kitenni magam terhesen ennyi idegeskedésnek és strapának,képtelen lennék egy 80kilós nénikét emelgetni a kádba,mikot tudom hogy terhes vagyok!
na ez van!
ja,és hétfőn megyek dokihoz;)meggyónom neki hogy mégsem lesz most babaKépKépKép meg bekeptam a legyetKépolyan gombám van hogy ha így megy hétfőig kihullik az összes hajamKépKépKép

Hajni,
légyszi vegyél le a táblárólKépKépKép

na megyek,nem rontom a hangulatot,de ne utáljatok jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó?

cupp,
gigi
38/?????
(mindjárt sírok hogy ezt most ultóljára írtam a nevem mögéKép)
Vendég

Beuka én csak azért tartok a korai teszteléstől, mert a barátnőm úgy járt, hogy tesztelt egy halvány kétcsíkosat, másnap pedig megjött neki. Akkor nagyon kiborult...igaz a következő hónapban már velük és maradt a baba.Kép
A teszt elméletileg már most is kimutatja. Bár ha őszintén szólva én nem tudom miben reménykedem most, az uh-n úgy tűnt, hogy meg se repedt a tüszőm Kép

Hajni írt egyszer egy nagyyon helyeset: ha egész hónapban nem is találkozott volna a párjával ő akkor is reménykedne Kép Ez sokszor eszembe jut...
A cserepet az ablakba kell tenni üresen... S majd érkezik bele a "küldemény"..Kép

Szegény, nagyon durva lehet holnap dolgozniKép Jövő hét szombaton én is megyek sajnos. Nálunk szombat délelöttönként kapcsolatügyelet van, a balhés elvált szülők ott látják csemetéjüket és felváltva járunk be ügyelni. De szerencsére az csak délig tart. Nektek teljes nap?

Z.

Kép
Kép
zafír

Juca KépKép nagyon sajnálom. De miért nem akarsz többet jönni?
Te ápolod a dédidet?

Kép
Kép
zafír

Lányok,
a Travel Channel nálam szinonimája a Private Gold-nak. Végül is az után jön, nem? Nem gondoltam, hogy nem lesz egyértelmű.

Zafír,
hát igen, jó lenne ilyen ruhához kellően karcsúnak lenni. Nekem is le kellene adnom jó pár kilót addig... TEgnap voltam is tornázni, iszonyatos izomlázam van.

pusza,
Lola
lolita

zafír,
dehogynem jövök,ennyire könnyen nem szabadultok meg tőlemKép
csak leléptünk a babaprojejtról azért szóltam hajninak hogy vegyen ki,mert lehet hogy csak jövőre állunk neki megintKép akkor meg minek irogatni???
de azért rátok kíváncsi vagyok,együtt akarok izgulni veletek a zebrákértKép
és igen,most ha hazangedik a H-ból magunkhoz vesszük szegénykémet!

puszkó
Vendég

JAj Jucus ez nem túl jó hír Kép Sajnálom a dédidet!!! De csak ez az egy megoldás van? A Párod nem tud valahogy segíteni??

Zafír az tényleg szörnyű lenne,ha a teszt ellenére mégis megjönne!!
estére én is berakom a hálóablakba a cserepet!!
holnap egész nap kellene lennem, de csak 2-ig leszek!

Most mennem kell, mert jönnek este a barátnőim DVD-ni ha éjfélig vége lesz akkor még benézek!

De holnap biztos jövök!!!

Üdv

Kép
Kép
beuka

Előbb wc-n voltam és kicsit piros a hüvelyváladékom, pár órán belűl tuti megjön...Kép

Akkor jöhetnek az ikrek Kép vasárnaptól vagy hétfőtől kezdem a clostyt.

S valentinkor nagyon szorítok Nolinának és Beukának!! A tesztem meg vár egy hónapot...
Juca nem lesz nagyon nehéz Bálint mellé a dédi? Minden elismerésem a Tiéd!! Örülök, hogy azért velünk maradsz...

Z.

Kép
Kép
zafír

Beu,
sajnos nincsen,a párom csak annyit tud segíteni amennyit itthon van és az nem túl sokKép
az meg hogy beadjuk valahová nálunk szóba sem jöhet,túlságosan imádom a dédimet(mindig én voltam a kedvenceKépKépKép)

Zafír,
biztos nagyon nehéz lesz,elképzelésem sincsen hogy fogom bírni!azért állunk le a babával,ebben a helyzetben egyszerűen nem tudom vállaniKép
két kisgyerek meg egy lebénult néni,áááááááááááááááááááááááá!
jó az a closty,meg az ikrek isKépKépKép majd meglátod,érzem hogy most eljött a te idődKép
látod,csak én maradok itt egyedül,már mindenki szülni fog ebből a jó kis csapatból mikor mi majd elkezdjük!azért majd meglátogattok,ugyi??????????????????

gigi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?