Hali!
Forti
Hú, ez nagyon durva, kívánom, minél előbb legyetek túl rajta!!! Szerintem a lehető legjobban döntöttél, én is hasonlóan cselekedtem volna a helyedben. inkább vigyétek orvostólo orvosig, még ha fárasztó is és idegörlő, de legalább a legmgfelelőbbhöz kerüljetek, aki lelkiismeretesen áll a dolgokhoz. Azért ilyen lázzal, májfunkció stb-vel nem lehet viccelni. én sem hagynám magára a gyereket, aztán még ki tudja miket csinálnának vele a tudtom nélkül. annyi rosszat hallani, ha megtehetjük tegyünk ellene.
Remélhetőleg nem hagy Leviben túl nagy nyomot ez a tortúra.
Rit
Én is így vagyok vele, hála égnek, nálunk sem volt még semmi komolyabb betegség, kopp-kopp. én is kapkodnám a fejem, éppen hova szaladjak, ha vmi komolyabb gond lenne. Annyit tudok, hogy a Bethesdához tartozunk, ahol egyszer a Pétrefyből menekültünk át.
tényleg vki nem foglalná össze hova érdemes menni, elérhetőségek stb?
tegnap kimentünk a párom elé a keletibe Danival. annyira tetszettek neki a vonatok, mindenáron fel akart szállni. ha találtam volna kallert,akkor lehet felkéredzkedtünk volna vmelyikre, de így nem mertem, nehogy elinduljon velünk a végén, mert nem tudjuk mikor indul
még a végén Nyíregyházáig ment volna a gyerek.
tisztára meg volt szelesedve, hogy apa hazajött
ugrándozott a kanapékról, hason csúszott a két szoba ajtó közötti parkettán.
Nálunk a Danny és Daddynél Dani leül és ő is rajzol
Az órát gí mondja a fürdőben is van egy óra:
"Anya, már 5-6-9 óra van, menni kell aludni!"
vagy reggel:
"Anya, nincs korán, ébesztő, 5-6-9 óra van!"
ebédszünetben voltunk megint a lakóparkban, most végre nasütéses időben nézegethettük a lakásokat. tök jó világos már most, pedig belül még csak cementfalak vannak, padlótól plafonig érő ablakok, szóva szuper. ha összejön, holnap, de lehet csak jövő héten megyünk a hitelügyintéző csajszihoz, a fészekreakósat tételesen megkérdezni. ha ok a dolog, akkor valszeg megyünk és szerződünk, júliusban meg költözés.
izgi megint a dolog.
g