Sziasztok!
Csak egy gyors beugrás, holnap lesz az utolsó vizsgám. Azaz remélem, hogy az lesz, ha nem vágnak el valamiből. Most már télleg tökfáradt vagyok, nincs türelmem semmihez.
Ezt csak tetőzi, hogy éjjelente Edina 2-3-szor felsír, és annyira éles hangon zengedezik, hogy kiveri az álmot a szememből.
Pedig már kibújt 4 napja a 4. fogacska is.
Most csak egy pár reagálásra futja így visszaemlékezve az írásaitokra.
Szilvus, bevallom rettenetesen megdöbbentem, amikor Edinának először kivillant a a felső lapátfoga.
Most már kint van a 2. is és jóóó távol van a 2 egymástól, de majd a köv. fogacskák rendezik a lapátkákat. Legalábbis remélem. Megmutattam Edinának a puszit küldő Petit, és hát nagyon vigyorászott neki.
Remélem, hamarosan kaptok egy cuki bébiszityót.
Ági, édes lehetett Matyus a vécéből kicsent szerzeménnyel.
Szerintem Matyus annyit eszik, amennyire szüksége van, ha éhes lenne, biztos jelezné.
Ed, aranyos a szerelő Kincsi! És tudd meg, néha irigyellek, hogy milyen jó nagyokat alszik az erkélyen!3 óra! Ez nem fair play! Nekünk néha még egy óra is alig jön össze!
Tünde, Tomika igazi nyurga legény lett! Hát nem lehet könnyű nektek sem biztonságossá tenni a lakást. Én úgy vagyok vele, hogy amikor azt gondolom, most már semmi vész,Edina felfedez valami érdekeséget. Ja és az újdonsült lapátfogaira nagyon büszke,próbálja harapdálni a cicit.
Szerencsére nem harapott meg. Még.
Léna, gyors gyógyulást Sárának!Jó hogy ilyen könnyen viseli a betegséget!Örülök, hogy a párodnak nincs semmi komoly baja, hááát, bizony kímélni kell apát egy picit.
Magdi, látom Márk igazán ravasz fickó, hergeli a tesóját.
Hogy tudnak ilyen pici korban ilyen kis haramiák lenni?(Edinának a legújabb beceneve a Haramia)
Sly, Edina d.e. 11-12 között és d.u. 5-6 között szokott aludni. Ha kiviszem sétálni úgy 2 körül, alszik kint egy órát, de akkor estig szünet.
És 10-kor alig tudjuk legyúrni, reggel meg 6-7-kor vigyorogva rendel be a szobájába.
Közben meg 2-3szor riadózik éjjelente. Pedig kb. 5-6 hós koráig annnnnyira jól aludt min. 8 órát egyhuzamban.
Kitty, Edina is megjárta már a fiókkal, bömbizett is egy sort. Nálunk is nagyban folyik a felfedezés, persze a tiltott dolgok a legmenőbbek.
Elképzeltem magamban, amint Réka ráun a taxizásra, lepattan róla és uzsgyi!
Nyamnyam, fini lesz a kis lady tortája.
Babaprojekteseknek sok-sok sikert! Képzeljétek, állítólag itt sem kell dolgozni 9 hót 2 baba között az új törvény szerint, mert a gyereknevelés munkaviszonynak számít
Na szóval ha szerencsésen befejezem a főiskolát, mi is szeretnénk egy tesót összehozni.Talán még hamarabb?
Szamoa, nekem is volt szüléskor Oxitocin, tágítás, burokrepesztés meg mniden, de azért kívánom, hogy újra terhes legyek. Most már tudom, mit is jelent szülni.
Remélem a köv. szülésünk könnyebb lesz és szebb emlékeink maradnak róla.
Dancsi, jóképű kis fiatalember a Jozsód! Megnéztem a képeket.
Mesélnél egy picit bővebben róla?
No lépek, mert már alig látok ki a fejemből.Ja, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a naaagy kalapokat!
Mely