A történeteteket olvasva még inkább izgulok értetek, ennek sikerülni kell! Nagyon leleményes és ügyes vagy, hogy kiharcoltad a további vizsgálatokat a részedről, véleményem szerint a lombik során a leendő anyukák is ledoktorálhatnának!
Mi 2 éve próbálkozunk, de eszünkbe sem jutott, hogy nem sikerülhet a baba. Idén Júniusban kezdtük el a kivizsgálásokat még meddőségi központon kívül. Júniusban a méhemben lévő sövények miatt histeroscopiás műtétem volt, ahol csináltak egy petevezetőség átjárhatóságit is, így derült ki, hogy csak az egyik petevezetékem átjárható.
Ezzel egyidőben a férjem elment andrológiára, neki is lassúak a katonák és kevesen vannak, valamint bizonyos százalékuk kóros is...
Most november elején voltunk a meddőségiben, ott kiderült, hogy magas a TSH értékem, enyhe inzulinrezisztenciám van, és korai kimerülő petefészkem. Nekünk elég komplex, csak az ICSI jöhet szóba szintén.
A hormonjaim egyébként nem rosszak...
Tegnap voltam endokrinológusnál, ő állítja be a pajzsmirigyemet egy gyógyszerrel L-Thiroxin), az 6 hét alatt megoldódik, de utána is pótolnom kell kívülről, de ez a legkevesebb.
Az inzulinrezisztenciámra Inofolic étrendkiegészítőt, a 160 ch diétát és mozgást javasolta az endodoki.
A kori petefészek kimerüléssel nem lehet mit kezdeni, az az előnyünk, hogy már a programban vagyunk és még működik....
November végén visszük a remélhetőleg jó eredményeket, a decemberi leállás miatt Januárban fogják a konkrét lombikot megcsinálni.
Én 26 vagyok, a párom 29.
Mi is nagyon reménykedünk, szurkolok mindkettőnknek!