Sziasztok lányok!
Először is Caroline, nagyon köszönöm, annyira kedves vagy hogy megtennéd ezt nekem
de végül találtam egy ismerőst aki holnap hazaugrik és hoz nekem DM-es E-vitamint szóval megoldódott..
De még egyszer nagyon köszönöm!
Szuper árakon vettél teszteket. Én is néha gondolkodom rajta hogy rendelek de mindig arra gondolok hogy hátha már ugysem kell belőle sok. Ovuteszteket nem használok, viszont, tegnap a doktornő azt mondta jó lenne ha mérnék hőt és erről a hónapról csinálnék neki grafikont következő hónapban a többi eredménnyel együtt majd megnézi. Szóval mától hőmérés persze reggel rögtön elfelejtettem és csak most jutott eszembe (csináltam már egy smást időközben de mindegy szerintem.. Amikor ciklus 2. felében voltam és terhes voltam akkor mindig egyforma 37.2 volt ha reggel mértem ha délután mindegy volt. Persze azért próbálok hozzászokni a reggeli méréshez..
Mimkosz, igen ez igy van (hogy egyesekhez csak úgy szinte becsúszik másokhoz nem jön) és pont ezért kamu ez amit sokan mondogatnak 'egy baba akkor jön amikor felkészültünk rá'. Mi bizony már szeptember óta kész lennénk és jön is csak visszafordul? Tán nem tetszünk neki?
Ez egy közhely. Csak simán, vannak szerencsésebbek e téren és kevésbé szerencsések. Egy csomó mindentől függhet az egész milyen odabent az átjárhatóság, a katonák milyen kitartóak - mindezek kor, és egyéb életviteli kérdések függvénye is lehet szerintem. Most rájöttem arra hogy rossz döntés volt összel amikor azt mondtam legyintve hogy már most nem kezdem ujra a futást. A mozgás jó dolog és én aki ülőmunkát végzek ráadásul otthonról.. Még a pisiléshez sem kell többet sétálnom mint 5 méter
Koranyárig futni jártam az ahogy bejött a kánikula leállt és azóta szinte semmit nem mozgok.. Szóval most kezdek újra ráhangolódni. Egyelőre itthon youtube-on jógavideókat szoktam csinálni jók nagyon..
Amugy irod hogy 17 ciklusnap és még lehet nem is volt ovu - hát nekem is épp ilyen hosszú ciklusaim vannak. 31-32 nap, úgy sejtem 17/18. nap körül van az ovum (nem mértem, teszteltem soha csak váladékból meg enyhe fájdalmakból..). Erre még azt mondják belefér a normálisba..
A vizsgálatokról, hát lesz egy elbeszélgetés először is aztán a kromoszómatérképhez vesznek vért. Számomra fura hogy ezzel kezdik és nem hormonokat néznek például. Tegnap olvastam erről a vizsgálatról állitlag nem túl hasznos mert ritkán jön ki rossz eredmény. Attól hogy a szülők még elfogadható kromoszóma térképpel rendelkeznek a magzatban az egyesüléskor jöhetnek ki hibák és jönnek is. Ez okozza a korai vetélések elég nagy százalékát.. Na mindegy bizom az olaszok hozzáértésében..
Ja és lányok, ahogy irtam az Aviva tornáról, hát bejelentkeztem egy 4 órás betanulásra ami után otthon lehet csinálni. Január 30-án Pesten, ahogy otthon leszünk. Alig várom..
Fanni sajnálom.. Ez állitólag nagyon gyakori. Biokémiai terhességnek is hivják. Egy ilyen miatt még ne menjetek szeintem vizsgálatra, legalábbis, én még 2 után is lehangolódtam hogy máris a kromoszomáinkat kell hogy vizsgálják. Rám ad egy kis plusz 'terhet' ez a dolog. Persze nyilván jó tisztán látni és elkerülni esetleges további gondokat. De ha egy ilyen volt még csak akkor tényleg ne parázzatok, rendben lesz minden. A legtöbb orvos azt mondja ezután bátran lehet tovább prbálkozni gond nélkül mi is igy tettünk - most a szünet azért van mert 2 ilyen volt zsinórban muszáj picit leálllni.. Szurkolok nektek!
Krystin, ilyen rövid a ciklusod? 8/9. nap ovu? wow. Nekem 10 nappal hosszabb majdnem. Ezért egy örökkévalóság nekem egy hónap
Nagyon tetszik az ötlet a ciklusnap vagy dpo aláirása benne vagyok!
9. cn ("pihenős hónap"..)