Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként én teljesen fel vagyok dúlva! Kép
Elmentem ma a dokihoz teli reménységgel, s mire odaérek mi van kiírva?: Elmarad a rendelés

Teljesen le vagyok törve!Kép
Elment a maradék reménységem is. Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Mindig az volt a rémálmom, hogy nem lehet majd gyerekem, aztán tessék.
Én egyébként hihetetlenül optimista és pozitív személyiség vagyok, és mindenki ezt várja tőlem most is. A munkahelyemen csak a barátnőm tudja, hogy babaproject van. Egyszerűen nem tudok mindenkinek megfelelni, és már kezd összeomlani a világ körülöttem. Az én drágámnak sem merem nagyon mondogatni a bajaimat, mert látom rajta, hogy mivel nem tud segíteni, ezért ő is szenved. Ezt én nem akarom! De hosszú távon ez nem megoldás. Próbálom legyőzni magamban az elkeseredettséget, de egyelőre az érzés az erősebb.

Na megyek, nem akarom mindenki hangulatát lehúzni.

Puszi
Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Gyorsan irok,nem akarlak benneteket el hanyagolni!!de gondolom meg bocsájtnátok!!!nem leszek sokáig,de még van időm mert itt van egyik ismerősünk munkát beszélnek meg a fiúk!

Andi!
65 napja nincs semmi??Teszteltél??
csanita

Mi csak azt tudjuk, hogy a konyha sárga, a háló meg halványlila. A többi még kérdéses Kép. Ha fűtötök bent, nem számít hogy milyen idő van. Azért mondtam a fűtést és a szellőztetést. Nagyon fontos, és akkor jól szárad Kép. Az erős színekkel meg különben is vigyázni kell, mert ha túl erős a szín, és nem jó festék hozzá, akkor foltos lehet. Meg különben is szerintem sötétíti a lakást. Még egy erős sárga is Kép.

Anita, örülök, hogy apukád jobban van. Úgy lennék most a helyedben az esküvő miatt Kép. Annyira szerettem ezt az izgalmat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Andi

Nem szabad elkeseredni!!!Fel a fejjel.Tudom én is milyen nehéz,de nem szabad fel adni.Nekem is szoktak ilyen dolgok eszembe jutni,hogy mi van ha nem lehet baba?Nekem is szoktak rossz napjaim lenni,és mindig látja rajtam a párom,hogy gond van.Próbál szegény nyugtatni,de nem mindig sikerül.Mióta is próbálkoztok??
csanita

Andi, tényleg igaza van Anitának. Olyan még nem volt hogy valahogy ne legyen. Kitartás, nemsokára meglesz az eredménye Kép. Ne legyél szomorú, és főleg ne menj el, mert mi megvígasztalunk. Úgyis felgyülemlett bennem egy kis kiadandó vígaszalás itt a lányoktól, szívesen továbbadom ami nekem már sok KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Anita: akkor nektek holnap és holnapután nagyon jó lesz!! Te leszel a tanu???
Apukádnak pedig jobbulást!!

Hajni az a baj, hogy márc. 10-re igérték a kandallót addig nem tudunk fűteni, csak sziesztával ,az meg nagyon párásít!!

Andi fel a fejjel!!!!

Kép
Kép
beuka

Csanita!

Mi még csak most kezdtük decemberben, de azóta ez az első ciklusom. Előtte 3 évig szedtem gyógyszert, májusban hagytam abba, de beállt 35 napra, és rendszeres volt. Mikor elhatároztuk, hogy most jöhet a baba így tráfálkozik velem. Előszőr örültem, mikor nem jöt meg, aztán kiderült hogy nincs baba és most már annak örülnék, ha megjönne.
Úgy néz ki hormonproblémáim vannak, és nincs peteérésem.
Úgy volt, hogy ma megyek dokihoz, és ha nem jön meg, kapok gyógyszert, és csinálunk peteérést (closty félével). Ezért vagyok így letörve, mert már nagyon beleéltem magam. De ez van. Majd túl leszek rajta. Legközelebb hétfőn rendel a dokim. Még nem tudtam kideríteni, van e magánrendelése. Ha van, val.szeg oda fogok menni.

Én megyek. Jó hancúrozást mindenkinek! ;)

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Hááát így már bajosabb a dolog. Azzal nem is lehet igazából annyira befűteni, hogy ha nyitva van az ablak akkor is legyen olyan 20-22 fok. Szóval inább halasszátok amíg tudjátok, nehogy csúnya legyen.

Kép

Kép
vkhajni

Köszi a bíztatást!
Nagyon rám fér!

Ilyenkor örülök annak, hogy elmentem egy kis vizsgálódásra a babaproject előtt!
Ha ez mondjuk egy évnyi próbálkozás után derült volna ki...

Így nézve már nem is olyan rossz a helyzet! Kép

Köszi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

igen tanuk leszünk apával,mind a ketten.Még nem volt egyikünk sem.Készülünk ezerrel.Majd gondolok rátok.Csak legyen jó idő!!!Ne essen semmi.
Hát én megyek,Jó éjszakát mindenkinek!!Legyetek jók!!Holnap jövök este!

Pussz mindenkinek!!
csanita

Azt hiszem én is követem Andi példáját. Bár én nem borotválkoztam, de tusolni már voltam Kép.

Jó éjszakát mindenkinek.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Anita jó és eredményes szórakozást!!!!!! Kép

Andi álmodj szépeket, legközelebb biztos lesz doki!

HAjni nem tudok képet beilleszteni!! Az a baj, hogy Photo Editort használok???

Kép
Kép
beuka

Na jó akkor jó éjszakát Nekedis HAjni!!

Remélem hasznos estétek lesz!!!!

JÓ ÉJT!

NOLINA, JUCA, ZAFÍR És én nektek szorítok!!!!!

Kép
Kép
beuka

Nem ismerem a Photo Editort, de a párom azt mondja, hogy csak az a lényeg, hogy milyen formátumban, és mekkoránk menti el. Szóval .jpg legyen és 300 kb alatt. Remélem érted.

Na már tényleg kikapcsolom, mert már pisilni sem tudok elmenni, mindig feltartotok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Mindenkinek szép álmokat!

Bea, köszi a szorítást! Már 5 napja fájdogál a pocim , ma-gondolom azért, mert most aktuális- még ülni is kényelmetlen, mindenesetre annyira "úgy" érzem, hogy csalódnék a testemben, ha így becsapna, de akkor is a jó oldalát nézem, ha véletlen meg is jönne, 2,5 év óta ez volt az első ciklus, hogy a méhszájsebem miatt nem barnáztam. Kép
Ennek annyira örülök. Kép Én is szorítok mindenkinek, a februári zebracsordánk miatt! Puszi mindenkinek!!!
nolina

Sziasztok!!

Csak nemhogy ma én vagyok az első????

HAjni ilyen jól sikerült az este, hogy nem bírsz felkelni?? Kép Kép Kép

NOLINa: nagyon szorítok Neked!!

Juca Te hogy állsz???

Zafír nálad mi újság???

Anita: nagyon jó szórakozást kívánjok a lagzihoz!!!!!

Andi: remélem ma jobb kedved van!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Még nem kelt fel senki?! Kép Vagy csak nem jutottatok el idáig?
Olvasok, aztán írok!

Kata
kata1977
Hatvan

Szia Beuka! Akkor én vagyok a második... Kép Megyek, visszaolvasok.

KépKépKépKép
proone

Helló!

Megjöttem. Már megjártam a munkaügyit. Már megint jól kiakasztottak, de no problem, már kezdem megszokni Kép.

Különben semmi nincs. Még meg vagyok fagyva, mert buszoztam, ilyen időben nem merek autóba ülni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na lányok, ennyit azért nem írtunk Kép

Proone, csak nem téged látlak az MSN-en???

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Proone!Nem irtad meg mit jelent apósod írása??
Hajni!Milyen az idő nálatok hogy nem mersz kocsiba ülni!!Itt nálunk full jó!!Kép

Beuka!Olvastad az e-mail-emet??Kép
nicola79

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nálunk egész éjjel ónoseső esett Kép. Még gyalog is alig tudok közlekedni, nemhogy kocsival Kép.

A tábla egy kicsit zavaró lett a szemnek bocsi érte, remélem azért el tudjátok olvasni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Még nem olvastam vissza, csináltam az eddigi hőgörbémet... Itt van, de mint látszik, csak a 10. ciklusnaptól kezdtem mérni. Akkor eléggé köhögtem, lehet, hogy amiatt volt olyan magas...
Íme:
Kép

KépKépKépKép
proone

Jut eszembe. Nem tudom, ki mennyire ért a táblázatkezeléshez és a diagrammokhoz... Van rá igény, hogy csináljak egy üres táblázatot, amibe csak a hőmérsékleteket kell bepötyögni, és egy ilyesmi diagramon megjelenik a hőgörbe? Szóljatok, mert szívesen csinálok ilyet!!!

KépKépKépKép
proone

WOW! Csak most nézem, milyen szép háttere van a táblának! Kép Jó ez a változatosság! Kép

KépKépKépKép
proone

Ez azért van, mert itt uncsizom, mert keveset írtok KépKép
De örülök, hogy tetszik Kép

Kép

Kép
vkhajni

Proone!!

Mit jelent apósod üzije!!KépKép
nicola79

A
Vi. Me. Do.
Vi. Bá.

megfejtése:
Visszamentem dolgozni
Vili bá(csi)

Kép
Délelőtt szokott dolgozni, 2-3 körül hazajön kutyát sétáltatni, és van, hogy visszamegy dolgozni.

KépKépKépKép
proone

Proone, látod, amíg meg nem modnod nem hagynak békén a lányok Kép.
Különben szerintem, ha megy még feljebb a hőd, akkor jónak tűnik. Így elég érdekes alakja van Kép

Kép

Kép
vkhajni

Proone!

Még rakhatsz fel ilyen rejtélyes üziket, most már ezek után biztos megfejtem...Kép

Hajni!Akkor hétfőn kezdessz?? Lehet majd most jön össze baba, hogy már van munkád!!Kép
nicola79

Kép, legyen igazad Kép. Szerintem kedden, de majd délután tudom meg pontosan. Fél 3-ra megyek aláírni a szerződést Kép.

Kép

Kép
vkhajni

és mennyiért vállalod mindezt? (Ha nem titok!)

Vannak ma is páfrányaid???
nicola79

Nem titok, de még nem tudom biztosra. Minden bevallás más összeget ér, és teljesítményarányosan fizetnek. Azt mondták, hogy ha nem érem el a minimálbért, akkor kiegészítik Kép. Szóval így elnézve nem lehet sokkal felette. Majd ha kapok fizut megmondom Kép

De jó, hogy kérdezted, el is felejtettem nyalakodni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hát igen nem sok de azért több a munkanélkülinél..Kép
Mit is mondtál meddig dolgozol aztán??(hónap)
És most akkor ki kellett jelentkezni a munkanélküliből??És utána meg majd vissza??
Engem 3 munkanélküliben is jóé ismertek már de munkát egyik sem tudott adni, magam kerítettem...Tök véletlen és váratlanul...már 2 éve..Kép
nicola79

Ma egyébként itthon maradtam gyógyulni, tegnap a 3. órámat nem voltam képes megtartani, mert folyamatosan összegörnyedve köhögtem (annyira erőltetett köhögés). Úgyhogy ma 2 órám lett volna csak, de napközisemmel megbeszéltem, hogy cseréljünk, majd jövő héten visszaadom neki. Tök jó, hogy ilyen rendicsek munkatársam van! Kép Ma még nem kapott el köhögőgörcs. De majdcsak...
Egyébként sokat, sőt rengeteget kell ma vasalnom, meg rendet rakni, takarítani folyamatosan. És valami meleget kéne ebédelni is. Hopp, ebéd! Oda kell raknom egy kenyeret sülni... Megyek is, majd nézegetek ide vissza.

KépKépKépKép
proone

Igen több mint a semmi, mert a munkanélkülim is lejárt volna 03.10-én szóval azt sem kapnám Kép. 3-4 hónapot mondtak. Addig meg jöhet más is Kép. Igen, most mentem kijelentkezni, de majdnem ráborítottam a nőre az asztalt Kép.Kicsit már kezd elegem lenni a hivatalokból. Az mondták, hogy szerződéskötéshez vigyem a munkanélkülis papírjaimat. Bemegyek a munkaügyibe, azt mondják, vigyem a szerződést, hogy megkapja a papírjaimat. Na akkor most mi van? Ráadásul tök bukó volt a nő. Közöltem vele, hogy lehet velem értelmesen is beszélni, nem a popójából rángatott ki. Én keressek magamnak munkát mert ők a négy hónap alatt semmit nem csinálnak csak ugráltatnak, hogy most ezért most azért menjek be, már lassan buszjegyre költöm az egész segélyemet KépKép. Szóval nagyon kiakadtam, de teljesen mindegy mert így sem kaptam meg a papírjaimat Kép. Szóval hétfőn mehetek újból Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bocsika, már megint dühöngök Kép. Mi lesz veletek, ha elmegyek dolgozni Kép. Átraktok valami dühöngőbe, hogy ne itt kelljen olvasgatni a szitkokat KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok! Kép
Csak ma már van a főnököm... Kép Maradhatott volna még betegállományban! Kép

Hajni,
Hááát, pont ez a problémám, h lekötnek a vendégek! Kép Semmi kedvem azzal foglalkozni, h ki hogy érzi magát! KépKépKép (jó kis házigazda vagyok... Kép)

Nolina,
Mit jelentett a B.H.A.? Ez is valami Proone-féle rejtvény?! Kép

Hajni,
Nehogy nekem itt depis legyél attól, h van munkád! Amúgy szerintem is lehet, h pont akkor fog összejönni a picúr, ha nem fogsz ráérni egész nap rajta gondolkozni. Kép Ez az injekciós dolog nagyon tetszett! Kép Elég vizuális típus vagyok, így elképzeltem, h a férjed "összegyűjti" az anyagot, majd amikor hazaérsz, ott áll mellette egy levélke: "Drágám, jó szórakozást!... " olyan röhögtem! KépKépKép

Zafír,
Ez a 670.- Ft naggggyon komoly! Kép Nekünk is van adósságunk az Apeh felé... KépKépKép Vagyis a pasimnak. Nem adtak rá méltányosságból engedményt (naná, tele vagyunk pénzzel! Kép), de fizethetjük részletekben... Kép
Tudod, az a baj, h nem akarok az esküvő kapcsán konfliktusba keveredni senkivel - így viszont meg kellene hívni az egész rokonságot... Kép Ahhoz meg aztán végképp nincs kedvem, h bájologjak olyanokkal, akiket esetleg életemben nem láttam. Kép
A cserepes dologról én még nem hallottam, de aranyos! Kép Nekem is vannak pici cserepeim... Kép Az is ér, ha magának veszi az ember, vagy kapni kell?! Vagy hogy van ez?! Kép Én eddig csak arról hallottam, h vörös kukoricát kell elrejteni azoknál, akiknek gyermekáldást akarsz. Nem tudom pontosan, h miért... Kép

Andi,
Küldök Neked is képet! Kép És ne legyél szomorú! Tényleg jobb, h ennyi idő után derül ki, ha vmi nincs is rendben (bár szerintem minden OK lesz). Ez a pár nap meg már elrepül, aztán ott is leszel a dokinál! Kép

Proone,
Azt hittem már, h nem fogod elárulni a rejtvény megfejtését! Kép Vicces egy figura lehet! Kép Vagy bosszantó?! ... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata! Bosszantóan vicces... Kép
Megnéztem a képedet, de nekem nem vagy ismerős... Bár az én arcmemóriámmal... Kép De tényleg nem sok ilyen göndör hajú embert ismerek.

KépKépKépKép
proone

Valahogy nem tudok elszakadni a géptől.. Bár senki nem kérte, de túlbuzgó vagyok, megcsináltam azt a hőgörbés táblázatot, fel is töltöm, ha sikerül. A hőmérsékletet vesszővel kell beírni, tehát nem 36.4 hanem 36,4 különben (legalábbis nálem) akkor dátumformátumot kap. (Hülye gép, dátumban nem is szerepelhet 36, se nap, se hónap). A diagram majd fogja magát alakítani. Jó szórakozást!
<!--attachment: hogorbe-154687.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*18.9**hogorbe%2exls --><center><pre>
Kép
hogorbe.xls (18.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKépKépKép
proone

Ja, a Microsoft Office Táblázatkezelője kell hozzá, az Excel. És ajánlatos a fájlt nem megnyitni, hanem menteni a gépre...

KépKépKépKép
proone

Kata!

Egyébként nekem is full göndör hajam van,mint Neked na jó lehet annyir anem göndör de mindenki taperolja hogy még nem látott ilyet!Kép

Hajni!
Moszt lett kész a személyim, voltam benn de olyan hülyének néztek hogy csak na..Kérdezték mért jöttem ide (ebbe városba), mikor én nem is itt születttem hogy elveszem mások elől a munkát...
Szóval nagyon köcsögök itt is, és nekem is elegem van ezekből a hiv. dolgokból!
Tényleg Te az ilyen TAJ, meg adó kártyád is megváltozztattad a névváltás miatt??
nicola79

Kata, nem nagyon tudnak beszélni a vendégek, mert mindig táncolni kell KépKép. Én sem tudtam meg szinte semmit róluk. Különben nálunk is volt olyan, hogy a gratulációnál, mikor végig kell csókolni mindenkit, azt sem tudtam néhány emberről hogy kicsoda, pedig mi személyesen vittük a meghívókat még Szegedre is KépKép.

Nekünk a rendőrséggel volt egyszer olyan ügyünk, hogy megbüntettek a zöldkártyáért, épp Szeged felé félúton, kijött valami hatalmas büntetés Kép. Erre mi fogtuk magunkat és kértük hogy csökkentsék. Az esküvőre hivatkoztunk és mivel okiratokkal kellett alátámasztani, küldtünk egy maghívót a levélhez mellékelve. Biztos jót röhögtek rajtunk, de elfelezték a bűntetést, pedig akkor még nem tudták hogy ott leszenek az esküvőn KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nemrég kaptam elamilben Kép

Legjobb pozitúrák az ágyban:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Rossz az, aki rosszra gondol...

KépKépKépKép
proone

Nem irattam át csak a személyimet meg a jogosítványomat. A többit nem tudtam hol kell és hogy, úgyhogy maradt a lányokori nevemen Kép.

Tegnap voltunk a bankba pénzt befizetni, és valami okból az ügyintéző a lánykori nevemet írta. Annyira furi volt úgy aláírni Kép

A nyálam közben megszáradt, és alig alig van páfránykám Kép. De az a lényeg hogy van Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jó, akkor ma is kell hogy legyen eksön!!Kép
De tegnap több volt nem??Kép
nicola79

tegnap nem volt Kép. Majd ma megpróbálom időben levakarni a számítógépről Kép. Tegnap úgyis azt mondta, hogy csak egy fél Helyszínelőkre van hitelesítve Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én tegnap gondolkodtam hogy a héten mennyi időt láttam a páromat hétfő reggeltől a mai napig kereken egy órát láttam ill.beszélgettem vele!
Tegnap fél órát beszéltem vel de be se állt a szám!!Ő meg sem tudott szólalni!
Persze minden nap beszéltünk telefono, de csak épp a legszükségesebbet!
Most tel-t hogy Óváron van és tükör sima jég az úton!!Kép
nicola79

Nicola,
Nekem is vannak vicces történeteim a hajammal kapcsolatban. Kép Legutóbb éppen a lottózóban álltam, amikor odajött hozzám egy csajszi, és megkérdezte, h magamnak csinálom a hajam?! Kép Először nem értettem, és mondtam, h a szüleim csinálták Kép, de én szoktam mosni... Kép Erre kérdezte, h és ki szokta dauerolni?! Én meg mondtam, h az enyémet senki. Kép Teljesen kész volt ettől a hírtől! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?