jó reggelt lányok.
Visszatértünk a hosszú hétvégéről és ma már meló.
Jó volt nagyon de fárasztó is, éjszakázások (fél 2-ig az nekem már erős éjszakázás
) egész nap mentünk csavarogtunk. De tényleg, legalább elszaladt az idő.
A baráti párunk amugy éppen ugy mint mi ösztől próbálkoznak és októberben össze is jött nekik de a 6. héten meggondolta magát a bébi
csakugy mint nálunk csak ő egy picit tovább birta.. Jó volt erről beszélgetni tényleg. Persze párommal és 2 másik barátnőmmel is beszáltünk róla de nem igazán ugyanaz mint valakivel aki pontosan azt élte át nemrég mint én. De erre tényleg pont már most
Hisz talán itt is van már bent a 'tesó'
Kicsit zavaró hogy nem tudom mikorra nem várom (csütörtök/péntek/szombat környékén - sőt a régi 32 napos ciklusommal vasránap/hétfő - mondjuk ennél tuti előbb mert ugye szerdai és csütörtöki nap éreztem az ovulációs fájdalmakat szóval szerintem mondjuk csütörtök vagy max péntek a nem várt. Mindenesetre szombatig várok.
Szandra,kész csoda hogy volt már szivhang!!! Nagyon szuper. Azt viszont csodálom hogy nem adott progeszteront. Mondjuk orvos is válogatja. A fent emlitett barátnőm is kapott és nagyon rosszul volt tőle..
Lolo, a mindjárt megjön érzés még nem ok pánikra, tudod!! Mintha én is kezdeném finoman de tényleg alig alig. A multkori 'korai öröm' hónapban már a nem várt előtt majdnem egy héttel elkezdődött ez, esténként nagyon erős menzeszes görcseim voltak 5-6 napon át.. Most egyelőre semmi ilyesmi pedig már közel vagyok 2-3 nap.. Hát meglátjuk.
Mindenesetre tegnap este az Igazából szerelmet végigbőgtem
Legolina, te hogy vagy?
Marmotka & Krystin, akkor hajrá nektek a következő napokban!!
Babyfever & Kiscsillag lement az ovu megvoltak a jól időzitett együttlétek?
Reméljük elcsiptétek a gólyát..