2015.12.02 10:35
@lolo8280: Köszönöm a fogadtatást! Igen, kb együtt haladunk, bár én 36 órával előtted járok
Hétfő este kaptam meg a tüszőrepesztőt.
Akkor mondta a dokim a csütörtök reggel időpontot, lehet hogy még korai, de akkor max visszamegyek később. Amúgy ő másik városban dolgozik egy termékenységi centrumban kb 70 km-re, és a mi városunkban heti 2x van rendelése, csütörtök reggel és hétfő délután. Most nem is bánom, hogy nem a hétfő délutánt mondta, mert közben derült ki, hogy adventi teadélután lesz a fiam iskolájában, amiről nem maradnék le semmiképp. Szóval ha most negatív, akkor gondolom visszarendel a dokim, de csak jövő csütörtökre tud.
Visszaolvasok majd rólad is (csak most munka van), ti a természetes úton haladtok, vagy van némi rásegítés nálad is?
Nekünk annyi van még, hogy a férjemnek a legutóbbi mintája szerint sok nem jó alakú spermiuma van, de vannak közte jók is és a doki szerint a más formájúakkal is teherbe lehet esni, és nekem eddig 3x már bizonyítottan sikerült is, úgyhogy a hormonoktól eltekintve megpróbáltuk természetesen. Nemrég kerültünk hozzá, ez a 1,5.ciklusom nála, az előzőben csak megfigyeltünk, de ott nem tudtunka férjemmel az UH alapján a doki által belőtt napokon együtt lenni...
2015.12.02 10:39
2015.12.02 10:47
@vica31: hányadik hétnél tartasz? Nagyon új vagyok még, bocsánat, az utolsó 2 oldalt tudtam csak elolvasni.
Bocs, hogy újként rossz tapasztalatról írok, de ez is egy vélemény: nekem a tavalyi terhességem elején eléggé feszültek a melleim, viszont a tavaleyelőtti vetélés miatt nem mertük sokáig beleélni magunkat, főleg, mivel a baba az UH szerint kisebb volt, mint idő szerint lennie kellett volna. És akkor egyik reggelre elmúlt a mellfeszülés (más tünetem nem nagyon volt, talán egy kis savas gyomor), és akkor tudtam, hogy baj van, aztán lezuhanyoztam és akkor láttam, hogy jött 1-2 csepp barnás vér, bementem a kórházba a dokimhoz de már nem volt szívhang...
Remélem, hogy nálad más van, nem akarlak megijeszteni, de én a helyedben csinálnék mégegy tesztet, hogy nem halványabb, mint a korábbiak. (Tudom,hoyg ez nem pontos érési módszer, de a semminél talán jobb, amíg orvoshoz nem kerülsz)
Más tüneted nincs/nem változott? Nem vérezgetsz?
2015.12.02 10:47
@vica31: hányadik hétnél tartasz? Nagyon új vagyok még, bocsánat, az utolsó 2 oldalt tudtam csak elolvasni.
Bocs, hogy újként rossz tapasztalatról írok, de ez is egy vélemény: nekem a tavalyi terhességem elején eléggé feszültek a melleim, viszont a tavaleyelőtti vetélés miatt nem mertük sokáig beleélni magunkat, főleg, mivel a baba az UH szerint kisebb volt, mint idő szerint lennie kellett volna. És akkor egyik reggelre elmúlt a mellfeszülés (más tünetem nem nagyon volt, talán egy kis savas gyomor), és akkor tudtam, hogy baj van, aztán lezuhanyoztam és akkor láttam, hogy jött 1-2 csepp barnás vér, bementem a kórházba a dokimhoz de már nem volt szívhang...
Remélem, hogy nálad más van, nem akarlak megijeszteni, de én a helyedben csinálnék mégegy tesztet, hogy nem halványabb, mint a korábbiak. (Tudom,hoyg ez nem pontos érési módszer, de a semminél talán jobb, amíg orvoshoz nem kerülsz)
Más tüneted nincs/nem változott? Nem vérezgetsz?
2015.12.02 11:09
2015.12.02 11:38
2015.12.02 11:53
2015.12.02 14:14
2015.12.02 14:57
@legolina: egyenlőre csak stimuláció, s receptre írt együttlét, aztán ha így sem jön össze, majd jön az inszem, de remélem most összejött!!
@vica31: egy teszt tényleg nem árthat!! S a nagyon bizonytalan vagy, keress fel egy dokit! De az is lehet hogy littlebiscuitnek igaza van, s csak alkalmazkodik a tested, s bizonyos tűnetek eltünnek, s majd jön helyette másik!! Van más változás is amit észre vettél magadon?
@babyfever2016: fel a fejjel, azért azt is tartsd szem előtt, hogy ezek a tesztek sem 100%osak, mert ha többet iszol már akkor is lehet olyan hogy nem mutatja ki a peteérést!! Milyen típusú ovu tesztet használsz? Kazettás vagy sima pálcika?
Lányok nem gondoljátok, hogy milyen irónikus az élet? Mindig mindenhol azt hallod, hogy védekezz, használd az eszed, mert elég egyetlen egyszer nem figyelni, s már terhes is leszel!! S eszerint évekig mindent megteszel hogy elkerüld a terhességet, aztán mikor eljön a baba ideje, akkor meg kiderül hogy havonta 25% esély van a terhességre!! Jah, ha mind2 fél egészséges!!
Ki hogy van? tünetek? Én érzek lent kisebb görcsöket, de nem olyan mint elöző hónapban, de még egy hét hátra van!!
2015.12.02 15:12
Na ma én is belehúztam annyi rossz dolgot olvastam, hogy tiszta ideg lettem, saját magam megnyugtatására csináltam egy tesztet! Úgy néz ki megnyugodhatok!
@lolo8280: ez a védekezős dolog már nekem is eszembe jutott!
2015.12.02 15:26
2015.12.02 15:32
2015.12.02 15:41
@littlebiscuit: tudod, mit szoktak ilyenkor mondani, ilyenkor van a legnagyobb esély, mert még erős a hormonhatás. Hajrá!!
@lolo: Detto Hajrá nekünk! Nekem is pont ma nyilallgat a méhem, tegap délelőtt kezdte, este el se bírtam aludni, meg is ijedtem, hogy lehet hogy a progeszterontabletta mellékhatása, de a barátnőm szerint, aki 2 éve ugyanennél a dokinál volt lombikozni, neki ugyanez volt a beágyazódásnál.
Szerintem én anno a kisfiammal nem éreztem ennyire, de akkor nem tudatosan készültem rá.
Amit írtok a teherbeesésről, az igaz, nagyon sokan teherbe esnek pedig nem is akarnak, és sokaknak meg nagyon nehezen megy. De lehet, hogy nekik korábban se ment volna, szerintem az van, hoyg ebben sem vagyunke gyformák, van akinek könnyebben megy, van akinek nehezebben.
Én pl a kisfiammal spontán estem teherbe, nem kimondottan terveztük, és most meg nem sikerl terhes maradnom
Úgy voltunk akkor, hogy nem volt még meg a diploma, a lakáson még volt hitel, szerettünk volna már babát de ezek miatt még várni akartunk. Persze tudatalatt nem akartunk már várni, többször volt olyan, hogy elfogott a hév, nem védekeztünk, hogy a sorsra bízzuk, max terhes leszek. Persze ezt nem gondoltuk komolyan, mármint hogy akkor tudatosan babát vállaljunk, de tudtuk, hoyg fel vagyunk rá készülve. Meg is lepődtünk, mikor egyszer csak kiderült, hogy terhes vagyok
Először azt se tudtuk mi van, nehéz volt felfogni, és aztán szépen lassan leesett, hogy szülők leszünk. Persze nagyon örültünk neki, de azért meglepetés volt.
2015.12.02 16:05
2015.12.02 16:32
2015.12.02 16:41
2015.12.02 18:44
2015.12.02 20:47
2015.12.03 08:36
2015.12.03 09:27
2015.12.03 11:00
@littlebiscuit: Akkor te is ott tartasz, mint Lolo meg én!
(Nekem múlt szerdán volt ovuláció)
Én most voltam vérvételen, kiderült, hogy leginkább a progeszteron ellenőrzés miatt van: ha alacsony a progi szint még így pótlással is, akkor tudjon még adni a doki. De akkor már megnézik a HCG szintet is.
Holnap délután lesz eredmény, hív bagy sms-t ír majd a doki...
2015.12.03 11:21
@littlebiscuit: ezek szerintem lehetnek a beágyazódás jelei, nekem ilyenkor volt egy kis rózsaszínes folyás is, de csak kicsi. Most is feszülget a méhem, bár leginkább tegnap és tegnapelőtt volt ez az érés, előtte nem.
Nem menzesz görcs, más, ez olyan, mintha csak egy-egy kisebb részén lenne a méhemnek.
Hajrá!!
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|