Kedves Mindenki,
Engem régóta érdekel a Babavárás, sokat olvastam erről a témáról a neten és könyvekben is, viszont még egyszer sem adatott meg az, hogy egy várandós anyával
tudjak hosszabban és bővebben beszélgetni erről a témáról. Tudom, hogy amit mondanának sok mindenben hasonlít a neten leírtakkal amit mondanának, de minden terhesség más, ezért is szeretnék beszélgetni velük erről a témáról
A másik ok amiért szeretnék találkozni egy terhes anyával, az az, hogy nekem nagyon tetszenek a várandós anyák. Szerintem igenis csinosak és kívánatosak. Semmi kivetnivaló nincsen bennük.
Régi vágyam, hogy személyesen találkozhassam egy 8-9. hónapban lévő várandós anyával és beszélgethessek vele a terhességről, illetve nagyon szeretném (bár tudom, hogy nem szabad) simogatni is egy picit a pocakját. Mivel férfi vagyok, ezért nem tudom milyen érzés, mikor mozog a baba a pocakban, viszont nagyon szeretném érezni.
Nem tudom, hogy kivitelezhető lenne-e legalább a személyes találkozó?
De nagyon szeretném, ha végre megvalósulhatna legalább egy személyes találkozó és egy kis beszélgetés, mert eddig mindig csak falakba ütköztem, illetve utálat tárgya lettem, kirekesztettek, csak azért, mert tetszenek a kismamák, illetve érdekel ez a téma.
Végtelenül hálás lennék, ha esetleg valamilyen módon megoldható lenne ez a találkozó!
Előre is hálásan köszönöm a segítségüket és a válaszukat!
Üdvözlettel és köszönettel,
Barnácz Mátyás