Lara! Köszönöm az e-mail címed, most végülis elment egy olyan irányba a dolog, hogy amit kérdezni akartam nem aktuális - de még biztosan eszembe fog jutni valami
Ajjaj, most kezdem érzékelni, mennyi és milyen sok apró részlet van, amire nem is gondoltam korábban!
(Nektek volt ceremóniamester, moderátor, ilyesmi? Mert ha igen, azonnal írok!
) Egyébként gratulálok a babádhoz!! És Woodi, a tiédhez is!
Zsebi, nekem sajnos nincsenek eszkimók, hiszen ICSI-vel épphogy összeszedtünk 5 babát, ebből 3-at kaptam vissza, a többi meg nem volt az igazi, késői hajtásúak voltak... No de most gondoltam bele, iszonyú hogy pörög az idő! Ugyanis ha április második felében már szúrni akarjuk a hasamat, akkor márc-ban, azaz 1 hónap múlva már jelentkeznem kell Krizsánál! Hihetetlen... ugye, másodjára már tudni fogják a babák, hol kell megkapaszkodni??
Nem hiszem el, hogy megint megtörténik esetleg valami rossz.... ugye nem?
Annak örülök egyedül, hogy nem vált be Krizsa jóslata, hogy nem lesz ciklusom, meg ilyenek, meg hogy 2 havi fogigátló kell, hiszen most szép magas az alaphőm, meg érzem is, hogy van bennem progi, szóval alakulok.
Anna.... írtam neked e-mailt, de végülis látom, az élet túllép azon, amit írtam. Mindenesetre ezek a dolgok nem múlnak nyomtalanul, figyelj a lelkedre is... az is használódik. Még annyit, hogy egy másik topikban is van egy lány, neki is beágyazódás-problémák vannak. És most megy el genetikai vizsgálatra. A Szabolcs utcában csinálják. Lehet kezelni, ha kiderül! Nem biztos, hogy kell donor!!
ölelek mindenkit