Sziasztok!
Én is elég nyughatatlan voltam a terhességem alatt: pakolás, rendezkedés, takarítás stb. És mindez a folyamatos fáradtság ellenére. Ez szerintem is természetes. Plussz kilók, hormonok, megnövekedett vérmennyiség, nem csoda, hogy hamarabb kipurcan az ember, vagyis a kismama.
Az AFP-t Zeg-en nézték, beutaló kell hozzá. Nekem az nem volt, mert a védőnőm azt mondta, majd a doki ad Zeg.en, ott meg azt mondták, hogy ők nem szoktak ilyet adni, menjek csak fel a vérvételre. Szerencsére anélkül se zavartak el, de a védőnőnek kellett volna adni szerintük...
Kicsit káosz, de Te is hasonlóképp vagy vele, Andi, hogy máshol van a doki, meg a védőnő, így nem mindig tudják, kinek mi a dolga:-)
A fáradtságra visszatérve: nem múlik el a 9 hónappal. Az éjszakáink nagyjából így telnek: szopizás este 10-kor, hajnal 2-kor, 6-kor és 9-kor... Ez mindegyik kb. egy órás program, gyakran két pelenkacserével, mert sokszor a szopizás közben rakja tele a pelust.
És Luca éjszaka se sírdogál, csak gügyögéssel, nyöszörgéssel jelzi, hogy felébredt.
Raktam fel képeket a Babanet fotóalbumába.
www.babanet.hu/album T betűnél Tánczos Luca néven elmentve
Kikapcsolódásképpen, ha van pár percetek. Szerintem érdemes megnézni!
Puszi: Gabi