@vmelinda13
Hát igen, már egyre kevesebb, amit tutira ki kell húzni, és már így a finish felé igyekszem méginkább optimista lenni
Olvasgattam én is, de hidd el, netről nem nagyon jó tájékozódni... Tény, leírnak soksok jó dolgot, de ha az ember várandós, és talál valami minimális rosszat is (pl erről a hasfájásról), akkor az úgy be tud ivódni a gondolataiba, hogy azt pszichomókus se szedi ki... Szóval én amit kihámoztam, ha "csak" lent, a szeméremcsont környékén fáj mensi-szerűen a poci, az önmagában nem nagy baj (nem is jó, mert hát fáj...). LEginkább a baba súlya okozza, ahogy ugye ott szétfeszíti a méhet meg inakat, miegymást. Nekem is előfordul, de csak azóta, mióta szinte az egész napot fekve töltöm.. a derékfájás is azóta jellemző, előtte max akkor volt fájós, ha sokat álltam. A folyáshoz annyit tudok fűzni, hogy nekem is van/volt, az elején szóltam is, kaptam mittommilyen kúpot, hát semmit sem változott. Kb a 28. héttől meg kicsit bővebb is, de ezt sok helyen írják, hogy gyakori a 3. trimeszterben. A lényeg ebből, hogy az első kórházi fevkésem alkamával volt kenettenyésztésem, és az égvilágon semmi kóros nincs benne (pedig van egy kis színe is, picit sárgászöldes, inkább sárgás)... Szóval nem mondom, hogy nálad sincs semmi, mert mindenki más, de meglehet, hogy ezt a tünetet tényleg csak a terhesség okozza, ugyanis ilyenkor ez a bővebb folyás a tisztítási folyamat része.
Hát már én sem tudom, mikor kell menni Az tuti, ha vérzés van meg ha elfolyik a magzatvíz, meg ha rendszeres fájás van, az tuti kórház... De nem ennyiből áll az élet. Ha sokat panaszkodik az ember, akkor kinézik, ha meg inkább elvíseli, aztán kiderül, hogy jobb lett volna, ha megnézeti, akkor leb@sznak.. Szörnyűű.
Hát, a legutóbbi leletemen 1111 az érték, amibe nem vagyok biztos, nem tartom valószínűnek, hogy egy nap alatt rövidült egy ujjnyit a méhnyak. Elengedés előtt semmilyen vizsgálat nem volt, csak felvételkor (ezt is furcsálltam). Nekem is azt mondták egyébként, hogy vissza nem "hosszulhat" meg zárulhat, szóval valószínű a kétféle gépen néztek kétféle értéket.. De ez is milyen mr.. halálra rémítik meg összezavarják a népet
Én tablettát szedek a magnesii citriciből... 500mg-os, reggel 1 egész, délben fél, délután fél, este meg a babavitamin (mert ugye abban is van). A papírja azt írta, hogy legjobb étkezés közben. Viszketés miatt elkezdtem kalciumot is inni (ami egyébként jó mg szedése mellé), na azóta nekem is van hasmenésem (bár nem az a vízszerű, de akkor is kellemetlen). Úgyhogy szerintem neked is jó lehet, ha 3szor 1 adagnyit iszol (egyénként kórházban is így adagolták), és próbáld meg kaja közben, hátha úgy csitulnak a bélbajok
Na ma meg voltam NST-n. Reaktív (ami a lehető legjobb), szóval azzal nincs baj UH-t is csináltak, hát a kicsikém még mindig ül... Mondta is a doki, hogy "Na mi az, mostanság mindenki farfekvéses?" De mondta, hogy még megfordulhat, főleg, hogy nem nagy baba.
Jííí, babamozi Hát így utólag, lehet nekem is kellett volna, mert a "közelben" van lehetőség ilyenre... de már én csak élőben fogom mozizni ^^ Majd írd le, miylen volt, ha voltál Remélem, jót tesz, hogy látod a csöpp magzatodat Ami még jó lehet a lelkivilágodnak, ha beszélgetsz neki... Kb mindegy, mit, csak tudja, hogy neki beszélsz. Jelen állapotomban úgy eltudok magamon/magunkon érzékenyólni, hogy be-be könnyezek
Aztán kitartás, testileg-lelkileg