Sziasztok!
Most tudtam csak jönni, mert a mai nap eléggé sűrűre sikeredet. Voltunk kontrollon a Shöpfibe és ha már ott voltam meglátogattam Kikocskát. Nagyon édes a kis Réka baba!!! Hihetetlen mennyi haja van. És nem göndör... Kikocs is nagyon jó nézet ki, igaz azt mondta, hogy még eléggé szédülget a felkeléskor és eléggé fáj neki a vágás, így még nem egyenes a háta
Teljessen odáig van, hogy milyen szép babája van. Úgy izgult ezen mindig, hogsy milyen lesz... Elmesélte a szülését is, de nem akarom előle elvenni a storyt. Annyit hogy megdolgoztak egymásért Rékával rendesen. És amennyire félt az EDA-tól, annyira volt jó neki, hogy segített a tágulásban,csak nem teljessen...
Nomémi! Örülök, hogy neked is tudtam segíteni a vízzel! Gondoltad volna, hogy egy ilyen egyszerű praktika a jó? És ez tényleg a legolcsóbb
Nyomják ezerrel a babateát, hogy ittas a gyereket, csak az meg felfordul tőle
Réka! Nekem is elküldöd a címedet e-mailben? Mert én még nem tudtam a yahoora felverekedni magam, ezért amit oda raktok abból én semmit sem látok. És még annyi, hogy a Köki felől jó menni, vagy a Pataki Művház felől?
Lili! Én is pont ma lepődtem meg a legjobban azon, hogy milyen gyorsan is nőnek a babókáink, miután összemértük Kikocs Rékájával Benikét. Hát Benike hozzáképest díjbirkózó volt. Pedig kisebb súllyal született és én már most nem emlékszem, hogy milyen volt. Csak ámultam, hogy milyen kicsi Benikéhez képest a kis Réka, pedig csak 7 hét telt el
Nálunk is már egyre többet mosolyog Benike
És tuti, hogy már felismeri az arcunkat. Mert amikor mi is nevetünk rá, akkor telipofival nevet. Sőt már tegnap is volt 1x és mai is volt 2x, hogy hangal nevetett
Cic! A szélcsőhőz én azt olvastam,hogy nem lehet hozzászokni, de azért én sem merem 2-nél többszőr használni. Nálunk is minden kakis. De egy vagon papírtörlőt vettünk, mert az bevált, hogy alárakjuk és mindent felszív. De van másik praktika, hogy lehajtod a pelust és abba megy az anyag.
szopi: nálunk idomított
etetés van hasfájás miatt, vagyis 20 perc volt eddig, de már éjszaka csak 15-re hagyom, hogy ne terherje a pocit. Állítólag hasfájás nélkül is az a jó, ha a baba nem órákig nyammogva szopik,hanem 15-20 perc alatt lerendezi a kaját.
Cukrosvíz: Én egy 125ml üvegbe 1 majdnem teáskanál(csapot) cukit teszek. És szentkirály vzet, mert azt nem kell forralni a babáknak. Így legalább egy gonddal kevesebb. Én nem félek, hogy kevesebbet szopna a víztől, mert ugyan úgy kéri 3 óránként a szopit, mintha nem inna. Egyébként meg 2 szopi között szoktam adni, akkor ha kéri. Vagyis ha ordít, hogy enne még, de hát ügye ez is az egyik ok a hasfájásra, akkor odaadom neki (átlag 30-50ml behúz
) és így lecsillapodik a köv. szopiig. És mint kiderült, nagyon jó hasfájásra, mert kijön tőle a kaki és pukizik tőle. De nem lehet túlzásba vinni, mert ma mi úgy jártunk, hogy behúzott 2 szopi alatt 125ml amit egyébként úgy majdnem egy egész nap alatt szokot és egész du.-tól eddig ordított, mert csikarta a hasát. És szerintem tuti hasmenése volt. mert nem volt szép. ugyan zöldnek nem volt zöld, de ronda.
Zsuzsi! Akkor én nagyon jó kihevertem a császáromat, mert én már 4. nap azt mondtam a nővérkéknek, hogy olyan mintha nem is szültem volna
Biztos nekem egyébként is a császár rendeltetett, hogy jó szülésben legyen részem
ORBIS ÉS TAMESZ! NAGYON GRATULÁLOK A BABÁITOKHOZ!!!
Aura! Meglestem a képeidet. Nagyon szép a babasarok és amiket meg fabrikáltál hihetetlen jók. És nagyon jól nézel ki. Annyira szép vagy pocakkal is és nélküle is.
Bagzer Simonja valóban hapsis! Már most kész férfi! Persze csak az én Benikém után
Képzeljétek, ma megint dagadt a májam, mert a dokinál volt egy pár (akik babára várnak csak még nem jött) és csodálták Benikémet és a hapsi megkérdezte, hogy kislány-e vagy egy nagyon szép arcú kisfiú
?
Na,megyek pilledni. Kihasználom, hogy majd csak 1 óra múlva kell fel szopizni Benike. Remélem a du-ni csikarból már nem lesz semmi, mert fürdésnél volt csövecske
Ja, még annyit, hogy aki netán metróval jönne a talira(Nomémi, Lili, ?) az hozzám befér a kocsiba. Ha persze nem féltek mellettem
Gondolom kendőztök úgy is, így van hely a kocsiban hátul. Mert a hordózóban elől van Benike.
Jó éjt. Bocsi, a már megint hosszúságért... De hát én már csak ilyen vagyok.. Főprofi
Márti