Sziasztok!
A mi elvi dátumunk május 20-a, de akár szülhetek áprilisban is, vagy júniusban is.
Nagycsaládosok vagyunk, pedig sokáig az sem volt biztos, hogy egyáltalán lesz gyerekünk. Chloe 10 év kínlódás, sok-sok orvosi beavatkozás után született meg. Aztán Lia és Oliver is lombikbaba. Utána jöttek a meglepetések, Adam és a mostani baba is spontán lett
Szerncsére, olyanok a körülményeink, hogy békességgel megengedhetjük magunknak, hogy sok gyerekünk legyen.
A gyerekek mellett én heti 2 napot dolgozom, ennyi kell a lelkemnek, hogy aztán tudjak jó anyuka lenni.
Most a 10. hét betöltését várom, akkor vetetem le a vért a verify teszthez.
Ercsok
12. heti UH-n kiderülhet a baba neme, ha a beste kölke úgy akarja. Leginkább a gyerektől függ, nem az orvostól, nem az UH-tól.
Én vezetek napi szinten. Övterelőm nincsen, mindig megoldottam a biztonsági öv elhelyezését.
Payne
UH méretek alapján egy ÁTLAG kort tippelnek. Nekem a lombikos babáim se hozták sose a "nagykönyvi" méreteket. (UH-s méretek is olyan +/- 5-6 napos eltéréssel lehetnek az első trimeszterben, aztán meg egyre nagyobb a különbség)
Menthe
Pulzusszám emelkedik a terhesség alatt. Egyébként meg folyadékbevitelre kell figyelni. Ha kevés a folyadék benned, akkor szaporább a szívműködés, meg alacsonyabb a vérnyomás
Katusmatus
Szép
Mozgás
Én úszni járok. Jógához nagyon béna vagyok.
Zárt/nyitott
Az embernek tunia kell, hogy mi az, amit nyiltan felvállalhat. Hogy mit mond, hogy milyen képet rak fel.
Lombikos fórum nagyon sokáig ment nyiltan. Biztos, hogy sok olyan embernek adott segítséget, aki hasonló helyzetben volt, csak éppen nem volt bátorsága írni, nem olyan beállítottságú. Aztán a Chloe-s fórum is nyilt volt. Olyan jó volt olvasgatni az előttünk levőket is, meg az utánunk következőket is. Nagyobb volt az átjárás a topikok között.
Zárt: kirekesztő. Mi alapján veszünk fel tagokat? Nekem meg olyan furcsa, mikor aztán meg nem is lehet csatlakozni...
Antifor
Mosható pelust nagyon jó
Mikor az ikreim születtek meg, akkor szoktam rá.
Nagyon cuki külsőket lehet venni.
Létezik olyan, aminél egyben van a külső+nedvszívó réteg, de van olyan is, aminél külön vannak. Nekünk a Bumgenius jött be leginkább.
http://www.bumgenius.com/Gyomorégés
Terhesség alatt szinte élettani a reflux. Progeszteron hatás miatt a gyomorszáj záróizma lazul, a hasi nyomás a baba miatt nő.
Én savtermelést csökkentő gyógyszert szedek (omeprazol)