Sziasztok lányok.
Nálunk volt egy kis 'dráma' - na jó nem olyan vészes de olyasmi.
Mivel betegek vagyunk hétfő óta az ovum pedig most van elméletileg a napokban de egyszerűen képtelenek voltunk/vagyunk szexelni, tegnap este elszomorodtam. (ma pl a fejemet feszíti a sok váladék és kb 5 percenként fujom az orrom
).
Mire párom kihúzta belőlem mi bánt kifakadtam, hogy tuti ennek a hónapnak is annyi.
Párom teljesen kivolt, hogy állhatok így hozzá.
Én erre 'drágám, biológia - teherbe esni akkor lehet amikor ovuláció van meg amellett szex. Ha nem szexelünk nem leszek terhes'.
Ne gondoljátok hogy ilyen civakodós pár vagyunk és hogy bármi gondunk lenne az ágyban.
Nem igy van. De a napokban annyira ledobott mindkettőnket a lábunkról ez a betegség.
Aztán jött egy nagy beolvasás páromtól (amugy teljesen nyugodt típus) hogy ezzel a hangulattal amit kreálok ne is várjam hogy összejön. És hogy már szomorkodom valamitől aminek a kimenetelét nem is tudjuk.
Itt aztán pár perces csönd. Én nekiálltam sirni. De aztán jött a béke.
Azt mondta a párom, nem tetszik neki hogy ovulációt számolgatok meg azon parázok hogy most se jön össze. Igaza van. Dehát - és ez volt erre a válaszom, mi nők mások vagyunk. A mi testünkben történik a dolgok nagyrésze, és a legtöbben szeretnénk megérteni mi folyik meg jól csinálni hogy minél előbb összejöjjön. És ahogy jön a hónap 'vége' és a mikulás (habár csak egyszer éltem még csak át) óriási kudarc, már rögtön az első hónap is. El se tudom képzelni milyen lehet akik évek óta sikertelenek..
Azt mondta párom hogy hagyjam ezt a Naptár vizslatást meg a többit, csak szexeljünk kedvünkre aztán majd jön. Igaza lehet. Csak ez számomra olyan bizonytalanság érzés..
Most például totál nem tudom hogy megvolt-e már a peteérésem vagy sem.. Tegnap volt egy csomó olyan nyúlós váladékom. Se előtte se ma semmi teljesen száraz. Vagy már lement a buli tegnap És ezesetben tényleg tuti hogy bebuktuk, mert vasárnap voltunk együtt utoljára. Vagy még most jön és akkor még nincs veszve semmi. Nem hinném amugy hogy lement volna mondjuk mert azért az a peteéréses folyás az 3-4 napig megvan. Meg korai is lett volna.
De azt hiszem követem párom tanácsát és elengedem a témát. Lehet hogy a fórumra is ritkábban jövök hogy minél jobban elszakadjak. Talán jót fog tenni.
Azért mindenkinek megy a drukkom is ugyanakkor!!!!
Párom szavaival élve 'jönni fog az a manó hamar mert nagyon megérdemeljük '.
Ugy legyen, ,mindenkinek!!