Sziasztok
Gabi
Nagyon sajnálom, ami a barátnőddel történt, ezt én szerencsére nem éltem át, de a környezetemben találkoztam már hasonló történettel
Egy nőnek, leendő anyának ez hatalmas megrázkódtatás, amit csak úgy tud feldolgozni, ha a családja, barátai mellette állnak. Sok erőt kívánok neki!!
Bedi
Először is gratulálok a picurkához
Igen, Csapó dokinál szültem mindkét kisfiamat
Én is meg vagyok vele elégedve, nem is gondolkoztam még azon, hogy orvost váltanék
Igen, a kórházból való távozás előtt, mikor odaadja a zárójelentést, meg még utoljára megvizsgál, akkor szokták odaadni, amit szánnak az orvosnak
A szülésznőt külön meg tudod keresni, és vagy ajándékkosarat, vagy kis borítékot tudsz adni
Az ajándékkosarat általában az összes szülésznő részére adják
A csecsemősöknek is szoktak adni, ha meg vannak velük elégedve, mi összeraktunk egy kis csomagot
Annamari
Gratulálok a babákhoz
Spontán teherbeesés? Csatlakozom Kismukihoz, dupla öröm, dupla aggódás
Anita
Dejó, hogy meggyógyultatok
Bár ebben a buta időben állandóan van valami náthaféle, mi eddig Balázsnál szerencsésen megúsztuk, csak Ákos köhécselt kicsit a héten.
Eszty
Nagyon örülök, hogy pici lányod már nem sír annyit, nincs is annál borzasztóbb, mikor csak tehetetlenül nézed, hogy sír, és nem tudsz segíteni rajta.
Nálunk Ákos volt sírósabb, Bazsi nyugodtabb baba, de azért néha ő is kiakad
Főleg, ha nem alszik délelőtt is 1,5 órát és délután is
MOst már oda kell figyelni, mert nem alszik el magától, és olyankor estére iszonyú nyűgös
Kismuki
Mi tuti ott leszünk a következő talin, ha nem jön közbe betegség
De reméljük, nem.
Már nagyon kíváncsi vagyok rátok és nagyon sajnálom, hogy eddig nem tudtunk elmenni. De ami késik, nem múlik
Na, mindenkinek jó vasárnapot kívánok
Lau