Hello!!!
Mizujs Lanyok??? Visszaolvastam, lenne is par kerdesem/hozzafuznivalom:
1. Karmen
, utolag is gratulalok a szuletesnaphoz!!! Ne idegeskedj, raer meg Orsikad fozeleket enni egesz eleteben...anyatejci meg tobbet nem lesz.
2.Eszternek
mindig ilyen gyonyoru szeme volt??? Hova figyeltem en eddig, mikor Bazsinak nezelodtem? Es tenyleg olyan nagylanyos lett hirtelen...
3.Cat
, a fiuk...a csokos szajukkal. Szepek, es milyen jol oltozottek mindig. Bezzeg Bazsi a repas cuccaban egesz nap koszos konyokkel meg terddel...
4.Soraya
, vegre lattam kepet Martinrol. Meg mindig annyi haja van, mint Bazsinak. Tenyleg magyarul olvas! Es oriasi (o is)!!!
5.Baboca!
A Te hat hetesed nem is hat hetesnek nez ki.Olyan ertelmesen figyel, hogy nagyobbnak gondolnam.
6. Draga Rekacs!
Olyan jo kis szulesed volt, en is akarok meg, meg !!!! Hogy vagytok, minden rendben? A kepekt is lattam HAngarol, tuti nem csereltek ela korhazban !!! Tiszta anyja! TE, mondd ilyen gyereket hogy kell csinalni?
En csak olyat tudok, amelyikre azt mondjak az apja a szajan kophette ki es en ott sem voltam....
Etetesi idopontok: miota Balazs beteg volt, ujra igeny szerint szopunk. Raadasul csak cicin tud elaludni is, tehat vannak altatos cicizesek is, amiknek vegen Bazsi nem alszik el, de koszoni szepen jol lakik.
Meg a 3 orat is csak delutanonkent birja ki, jegyzem meg pironkodva.
A betegsegbol nehezen labaltunk/lunk ki, az antibiotikum ledaralta a belflorajat, kapott lactobactot, attol Staphylococcust, arra antibiotikumot, attol Candidat, stb...Sajnos, mindig mindenre remekul produkalta a mellekhatasokat, igy par nap repazas utan a hozzataplalast is leallitottam, most kezdtuk mult heten ujra almaval...aztan banan kovetkezett. Balazs mindent elfogad (na), sir a kaja utan, csak titokban lehet enni, elotte keptelenseg!
Volt egy idoszak, mikor 50 percenkent ebredt ejkszaka is. ENyhen szolva kibuktam. Most javul, mar csak 2X kel...persze, mihez kepest, ugye, Karacsonykor meg este 8tol reggel fel7-ig aludt. Na, mindegy.
Cat
, Orsi
En annyira nem birom meg nyoszorogni sem hallani Balazst, hogy teljesen meg tudlak benneteket erteni. Es neha ha elbambul a TV elott akkor fujj, fujj, de kicsit lazitok.
Bar mostanaban inkabb pakol es kuszik utanunk es felborogatja a ruhaszaritot, stb...jokedvu, vidam, mozgekony.
Es 9100 gr volt 6 es fel hosan csak anyatejjel. Szerintetek hanyszor eszik???
Puszi! szoszi