Új privát üzeneted érkezett!

Hát oreosmilka, passzolom. De én vaksi vagyok :) Lehet, hogy az van, hogy 1. később volt peteérésed, mint gondolod 2. egy vagy azok közül, akik nem képesek becsíkozni a tesztet, ezért marad a vérvétel :D
kisbogika

Köszönöm Oreosmilka.
Ugy fogsz járni mint Marquise.. Neki is csak sok idő után lett pozitiv a teszt.. Drukkolok!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit

Én úgy döntöttem a következő hónapban még mindig megmaradok a természetesség mellett.
Attól tartok ha nekiállok hőmérőzni fura kapszulákat meg teákat inni a párom megijed hogy ennyire 'kétségbeestem' és minden eszközt bevetve probálkozom
Azt a pénzt amit Barátcserjére meg ovulációs tesztre költenék ebben a hónapban még elverem az Intimissimiben a párom biztos örülni fog :D
Most olvastam hogy a vörösbor csodajót tesz a méh nyálkahártyának erősiti - szóval a teljes alkoholmegvonás helyett a vörösbor jöhet.
És élvezzük az életet.
Amit az elmult hetekben elfelejtettem. Persze nem csak a babatéma hibája, a munkában is eszeveszett állapotok vannak. Ezt meg pláne ignorálni fogom, a feszített tempót és a stresszt vele..

littlebiscuit

Jól teszed littlebiscuit! :) Sok férfi nem állja, ha hirtelen "tenyészhímet" akarnak belőle csinálni (bocs a kifejezésért, valahol olvastam, természetesen egy férfi tollából). Inkább új fehérneműk, jó vacsorák, vörösbor és csábítás
kisbogika

@littlebiscuit:

A vörösbor nagyon jó! Én kb 2-3 naponta esténként megiszom egy pohár bort. Egyrészt mert megérdemlem, másrészt mert egészséges és még finom is.
Ha az uram elhajtom itthonról, vagy épp dolgozik, akkor tiszta relakszházzá változik a lakás.
Indítok valami jó kis chilloutot, elindítom a sólámpákat, dobok egy tusit, aztán hanyattvágom magam a kanapén és megiszom a borcimat :)

A dolog másik része, hogy én a nyáron nagyon megszívtam az orrba szájba klímázást és elkezdett hullani a hajam. Akkor elkezdtem szedni a Biovanne Pluszt, ami azért sok sok hasznos vitamint tartalmaz.

Valami ilyesmit szerintem azért szedhetsz anélkül, hogy bármi gyanús lenne benne :)
oreosmilka

A Dmes Baba-mama vitamint már szedem egy jó másfél hónapja és nem titkolom a párom előtt :D azért ennyire nem rossz a helyzet. Ő is ugyanúgy vágyik rá mint én. Csak attól félt hogy tulságosan a lelkemre vegyem, nameg, hogy az együttléteink emiatt megromlanak, hogy a bébi lebegjen a szemünk előtt szex közben is.

littlebiscuit

Nos, oktőber végére kaptam időpontot a nődokihoz, addig marad a várakozás.
Ha minden jól megy, aznap 7+2 napos lesz a baba. :)
kisbogika

Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, ha nem gond... a Babaprojekt2015 topicba már ìrtam, de úgy látom itt nagyobb az élet :)
Gratulálok a pozitìv teszteseknek! :) Hát még akinek hamar sikerült!
Holnapra nem várom. Még jó hogy nincs elfogyott a tesztem, tuti azzal indìtanék reggel :(
Ti hogy bìrjátok a várakozást?
marmotka

Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, ha nem gond... a Babaprojekt2015 topicba már ìrtam, de úgy látom itt nagyobb az élet :)
Gratulálok a pozitìv teszteseknek! :) Hát még akinek hamar sikerült!
Holnapra nem várom. Még jó hogy nincs elfogyott a tesztem, tuti azzal indìtanék reggel :(
Ti hogy bìrjátok a várakozást?
marmotka

Üdv itt Marmotka :) 
Ti mióta próbálkoztok?
@littlebiscuit csütörtöktől glamour napok :D Használd ki az alkalmat és utána jöhet a  csábítás :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

Szia Marmotka! Udv kis taborunkban! Reszemrol sehogy sem birom a varakozast.

Ugy szurkal az oldalam, hol a jobb, hol a bal petefeszeknel. Nem jo erzes.
oreosmilka

Üdvözlünk Marmotka, mikor lesz teszt? :D
kisbogika

Sziasztok! Üdvözlöm az újakat. Sajnálom littlebiscuit, hogy megjött. :( Annyira jó kis tüneteid voltak már. Ne aggódj, teljesen megértelek. Én pont így voltam ezzel, mikor a 3. babával próbálkoztunk. Korábban ugyanis mindig elsőre sikerült, így akkor is gondoltam, hogy összejött. És én mint tapasztalt kismama érezetem is a tüneteket. Olyan gáz volt szembesülni azzal hogy nem is attól voltak. Sebaj, 4. hónapban összejött és akkor valahogy éreztem is úgy testestől lelekestől, hogy összejött. 

Amit most, a 6. dpo-n érzek: néha huzamosabb ülés után ha elindulok nagyon szúrkál bal oldalt ahol peteéréskor is szúrt, csak inkább a méhem irányába sugározva. Nem tudom mitől. Tegnap este a lányommal sétáltam pár percet és akkor is minden lépésnél nyillalgatott, már csak tyúklépésben haladtunk mert kellemetlen volt. De aztán pár pillanat és elmúlik. 

A hőgörbém nagyon szépen alakul. Ma reggel is 37,1 volt a hőm. :) Nagyon várom a szombatot, hogy tesztelhessek már! Nekem most van 20 tesztem a vateráról :) 

1. Marquise - több napos késés  (pattanás) pozitív teszt 

2. Kisbogika - október 5. elmaradt mellfájdalom (egy pozitív teszt)

3. Marmotka - október 7.

4. Oreosmilka -október 8.  (2 bizonytalan teszt)

5. Zsuci - október 11.

6. caroline - október  15. (+ovuteszt, e-vitamin) 

7. Moncsika - október 20 ?

8. Kiscsillag- október 28. (előző menszi rövid 3 napos)

9. Judydifi - október 30. (új ciklusban: cickafark + palástfű+ barátcserje) 

10. Ritus - október vége ? (peteérés helyett mensi)

11. Bandibond - november?

12. Littlebiscuit - november 

13. Nyuszifül - ?

caroline4

Oreosmilka! ezen a teszten is inkább  csak egy szellemcsík látszik. Mostmár erősebbnek kellene lennie. Ennyi halvány teszt már azt bizonyítja, hogy negatív. Ha elfogadod a tényt, valószínűleg meg is fog jönni a mensid. De az agyad is blokkolhatja, mert ezek a "csíkos " tesztek nem engedik, hogy elengedd a dolgot . Bár ha még nem késne  a mensid, akkor szerintem érthető lenne, hogy ilyenek a tesztjeid, de így, hogy már jó pár napot késett.... ha jól tudom. :(

a teszted kicsit nagyítva, szerkesztve....

caroline4

@caroline4:
Igen, en is igy gondolom. Reszemrol nem az a nagy remenykedes van, hanem "csak" örülnék, ha megis. Mindegy, meg adtam neki 3 napot ( annyi tesztem van itthon) ezutan megyek orvoshoz. Mindket esetben.
oreosmilka

@oreosmilka:

Nem tudod véletlenül, hogy mégis kb. mikor lehetett az ovulációd? meg szoktad érezni, mikor peteérésed van? Csak mert amikről most írsz, hogy szúr jobb vagy bal oldalon egy kései peteérés is lehet. És ha a stresszre érzékeny a ciklusod, akkor miért ne lehetett volna késői ovud?Ha később volt mint félidő akkor érthető, hogy miért ilyen halványka a teszted. Ha mostanra kitoldódott az ovud, akkor viszont a hcg teszted érzékeli a megemelkedett lh hormont, amit az ovulációs tesztek szoktak mutatni. Mert bizonyított tény, hogy ovuteszttel is lehet jóstesztelni, illetve az is, hogy peteérés környékén elkészített hcg teszt halvány pozit mutathat.

Nem tudom mi van nálad, de tényleg őrület ez a várakozás.  Ha most nem jött össze a baba, neked nagyon ajánlanám , hogy figyeld végig a ciklusodat, akár a nyákot figyelve, akár hőmérőzve, akár ovuteszttel. De tudd meg, hogy kb mikor van ovud. És ahhoz számold majd azt az időt, amikor már hcg tesztelhetsz. 

caroline4

@kiscsillag201: jaj tudom most van de külföldön vagyok. Igaz epp megyek haza szombaton de koraeste erkezem tehat a glamouros napokrol lecsuszom épp. De sebaj majd szetnezek a jövöhéten..

littlebiscuit

@caroline4: köszönöm Caroline kedves szavaid. Màr jobban is vagyok söt csak egy fel oranyi szomorusàgom volt. Pàrommal még viccelödtünk is. Lerajzoltam a kis szomoru petesejtemet amint varja a kis spermiumokat de nem érkeznek
:-D jot nevettünk.
Persze aztan kicsit visszanéztem a naptàrkàm. Egyértelmüvé is valt minden.. pont 2 hete volt az ovulaciom keddi nap ugye (szerintem ejjel / hajnalban) azokban a napokban 5 napon at folyamatosan együtt is voltunk egyetlen nap kihagyassal ami is a hétfö volt. Vasarnap egy felresikerult akcionk volt mert parom elfeledkezett arrol a sokevi megszakitasos rutinnal hogy most igenis bent kell maradni. A katonak fele se jutott be :cry:
A szombati jo volt emlekszem de ezek szerint tul korai a kedd esti meg mar kesö hisz az ovulacio utan több mint 12 oraval mar nem valoszinü..Szoval itt szurtuk el. Kökemény biologia ez.
De, legalabb tapasztalat. A nyulos valadek szombattol keddig tartott. Szerdan mar nem olyan volt hanem feher sürü. Feljegyeztem igy most oktoberben mar sokkal ugyesebbek leszünk..
Te milyen tesztet csinalsz szombaton?? Hcg? Igy telik az idö wow :-)

littlebiscuit

@littlebiscuit:
Csatlakozom az előttem szólokhoz, sajnálom! De a tutit már megírtad: beleveted magad a jóba! :-D Remek terv! Aztán pedig új lehetőség jön! ;-)
bandibond

Bandibond, köszönöm neked is! Abszolut pozitiv uj remények. A peteérésem oktober 23ra fog kb esni. Hat reméljük forradalommal odabent emlékezem majd :lol:

littlebiscuit

Szeretem ezt a fórumot, itt mindenki olyan pozitívan áll a dolgokhoz :D
Hajrá csajok! :)

Caroline4 már csak hármat kell aludni ;)
kisbogika

Még annyit akartam mondani lányok, hogy a Billings módszerről eléggé összevissza írnak az egyes honlapok, de az eredeti szerint az utolsó nyákos napon (általában hajnalban/reggel) van a peteérés. Én legalábbis erre a következtetésre jutottam kutatásaim során, persze ahogy Caroline4 is írta, lehetnek eltérések. Innentől mar csak a nyákos napok számát kell megtanulnunk (nekem pl. 3 vagy 4 napig szokott lenni).
kisbogika

Kisbogika,
Igen - szerintem korrekt ez a Billings modszeres infó.
Szinte biztos is vagyok hogy kedden volt - amikor is utoljára volt olyan 'termékeny' a váladék. Azzal együtt 4 napig tartott. Szóval nagyjából ahogy megjelenik, a 2./3. nap nagyon fontos - na mi pont ezt hagytuk ki szeptemberben sajnos.
Mivel az a hülye naptár csütörtökre tette, ugy gondoltam ha párom nem kezdeményez hétfőn akkor pihenünk a sorozat akciózás után, és még kedden meg szerdán belehúzunk. De abszolut éreztem hogy előbb ovuláltam (szerdán teljesen megváltozott a váladék is..)
Szóval, jó dolog kiismerni a testünket :)
Amolyan gyakorlati biológia :D

littlebiscuit

A billings módszert az tudja alkalmazni, akik a tojásfehérjés nyák megjelenése előtt nem nagyon szexelnek. Hiszen összetéveszthető a kiskatonákkal.

caroline4

Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, ha megengeditek:-).
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült már beteljesíteni a 'jóslatot' :-). Caroline kedve, hozzáállása igazán szimpatikus!
Rólam annyit, hogy 3kisfiam van, 9,5 , 7,5és 4,5 Aug 27-én volt utoljára menzeszem, peteéréskor, előtte egy nappal, utána is többször együtt voltunk a párommal, nem is jött meg, immár 10. napja késik, a bibi csak az
somipiro4
Vasad

Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, ha megengeditek:-).
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült már beteljesíteni a 'jóslatot' :-). Caroline kedve, hozzáállása igazán szimpatikus!
Rólam annyit, hogy 3kisfiam van, 9,5 , 7,5és 4,5 évesek. Nagyon szeretnék még egy picibabát:-). Aug 27-én volt utoljára menzeszem, peteéréskor, előtte egy nappal, utána is többször együtt voltunk a párommal, nem is jött meg, immár 10. napja késik, a bibi csak az, hogy tegnap reggel negatívat teszteltem.:-( A terhességi tüneteim napról napra szaporodnak, dokihoz okt. 21- én megyek. Jövő kedden fogok következőleg tesztelni, mert a várandósság-érzés nem múlik.
somipiro4
Vasad

Bocsi, véletlen dupláztam...
somipiro4
Vasad

Pg53-at használ valaki? Nekem az első terhességemnél nagyon jó szolgálatott tett. Akkoriban menzesz előtti napokban volt peteérésem, nem középidőben. Addig középidőre időzítettünk, négy hónapig semmi. Elkezdtem használni és abban a hónapban sikerült.
somipiro4
Vasad

Kicsit aggódom, hogy 'fejben' vagyok csak várandós, mint a harmadik babám 4 hónapos korában. Akkor a dokim ezt mondta uh után, rá következő napra meg is jött.
somipiro4
Vasad

Sziasztok!

Littlebiscuit,
sajnálom , de fel a fejjel, új hónap, új esélyek! 

Caroline,
biztatóan hangzik a hőd :) Nagyon drukkolok!

Oreosmilka,
egyetértek Caroline-nal. Remélem a doki mond valami okosat.
Egyébként én a helyedben mostanában nagyon rágyúrnék ezekre a chilloutos estékre! Gyerek mellett ilyen már nem nagyon van...  (igen, irigy vagyok) 

Somipiro,
üdv itt! Hűha, három kisfiú...? Biztos nem unalmas velük az élet...
Babásodás-ügyileg látom, nálad sem egyszerű a helyzet...  Ez volt egyébként az első próbálkozós ciklusotok a negyedikkel? És az első három könnyen sikerült?

Nálam az a tünet, hogy nincs PMS tünet... de vérmes reményeket nem táplálok. Ráadásul a nagyom nincs jól, úgyhogy a babakérdés most kicsit háttérbe szorult.  

zsuci

@zsuci:

Szia!
Ez volt az első hónap, igen. Eddig megszakítással védekeztünk, most ment először élesben úgy, hogy késik a menzeszem. Speciális a helyzet, mert bármikor késett én mindig reménykedtem és mindig tévesen produkáltam a jeleket.
somipiro4
Vasad

@zsuci:
Jobbulást kívánok a kicsidnek!
somipiro4
Vasad

@somipiro4:

pont ebben a topicban, 1-2 oldallal hátrébb értekeztünk erről, hogy megszakítással védekezőknél az első "éles" hónap (a kiskatonák rajtaütésszerű megjelenése)  hajlamos összezavarni a ciklust. Nem tudom, hogy orvosilag van-e bármi alapja ennek az elméletnek, de nálam abszolút így volt most (igaz, nekem csak 3-4 nappal tolta ki a ciklusomat) és Caroline is írta, hogy nála is megvolt az "első éles hónap effektus" :)
Mondjuk nálad a +10 nap már elég húzós...
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
zsuci

@zsuci:

Igen, ettől is tartok...

Persze:-) mindjárt 35....:-)
somipiro4
Vasad

Sziasztok! Még semmi :)

Azért nagyon nem reménykedem semmiben, hisz szeptemberben is 4 napos késés után jött meg. Egész nap olyan érzésem van, mintha megjönne. Tünet semmi. Talán az, hogy fáj a fejem egész nap, ami nem jellemző rám. Na ez most mit jelent? :)

@kiscsillag201: nyár közepe felé engedtük szabadjára a dolgokat. Augusztusban még fel sem merült bennem hogy nem jön meg. Szeptemberben már elsìrtam magam miatta :)

@kisbogika: nem merek még tesztelni.

Naptár szerint 09.23 volt ovu, mi 20-21-24 voltunk együtt. Ha sikeres volt, kimutatja már a teszt? Elég rövid idő telt el...

Amúgy csak kapkodom a fejem, olyanokat ìrtok- nagyon profik vagytok már a témában :) Én sosem figyeltem ennyire hogy mikor van pé-m :) utólag visszagondolva tényleg meg voltak a jelei. Hát, ha megjön most, akkor figyelni fogom a következőt :)
marmotka

Én szept. 20-ára tippelem az ovut, ami a naptár szerint 21-én volt.
Okt. 4-én (14. dpo) halvány pozi volt a 25-ös facelle tesztcsík (rossmann).
kisbogika

@kisbogika (#p492292
De jó Kisbogika! Teszel fel róla képet?
somipiro4
Vasad

@kisbogika:
Milyen tüneteid vannak?
somipiro4
Vasad

Somipiro, már van fenn kép a fórum 2. vagy 3. oldalán :D

Az volt gyanús, hogy peteérés után nem voltak tünetek (se cicifájás, se megnagyobbodás, se álmatlanság).
A cicim a 12. nap kezdett érzékennyé válni nagyon halványan, nem nevezném fájásnak :D
Azóta már a méretük is megnőtt, amit persze nem bánok :D 
Éjjel illetőleg felkelés után már korog a gyomrom (nem kicsit), du. / este felmegy a savam, néha enyhe émelygés nap közben + a hírhedt puffadás és gyakori pisilés . Előfordul, hogy érzem a derekam (ez sem éri el a fájás erősséget, csak úgy érzem, hogy van).
Nálam ennyi, egyelőre! 
kisbogika

Ideje befognom, alaposabban visszaolvasnom :oops: ;-)
somipiro4
Vasad

Üdv az ujaknak!

Remelem minel tobben vagyunk annal több pozitiv energiat adunk egymasnak! :)

Nekem 16.-a körül lesz ovum, addig szorgalmasan iszom a cickafarkat majd atvaltok palastfure.

Úgyhogy en most várakozó pozicioban vagyok...

judydifi

Sziasztok,

egy gyors kérdés, hátha valaki itt tudja a tuti választ vagy van már tapasztalata erről (a netet már kutattam, de ahány oldal, annyiféle verziót találtam), szóval:

meddig kell inni a palástfű teát?

van, ahol azt írják, hogy egészen addig, amíg meg nem jön - vagy amíg nincs pozi teszt
van, ahol azt írják, hogy pozi teszt után is, mert segíti a terhesség megtartását
van, ahol azt írják, hogy már a mensi esedékessége előtt 2-3 nappal abba kell hagyni, mert a palástfű ugye növényi progeszteront tartalmaz, és a folyamatos ivással magasan tartja a szervezet prog. szintjét, márpedig a mensihez az kell, hogy a prog. szint leessen - ergo, ha nem hagyja abba az ember, teljesen megborítja a ciklust

zsuci

És köszi a felvilágosítást , előre is 
zsuci

Én azt hiszem mensiig ittam, és pozitív teszt után már nem nagyon innám. Ha már befészkelte magát ott is marad. A palástfű szerintem a méhnyálka megfelelő vastagodásában segít, amire addig van nagy szükség míg be nem ágyazódik. Ha beágyazódott, akkor tehát ellátta feladatát a palástfű.

caroline4

@somipiro4:

Szia! Üdvözöllek téged is itt. Te velem hasonlóan a 4. babára gyúrsz és még korban is forma-formák vagyunk. Én is 35 leszek egy hónap múlva. :) Gratula a már meglévő gyerekekhez. 

Én ovuláció után a 8. napon járok. Azaz a 8. DPO-n. Néha szúrkál a hasam a méhem vagy petefészkem környékén. De erre nincs mit adni, és általában pár pillanat alatt el is múlik. Nagyon érzékeny vagyok ma, de ez is lehet pms. :) 
A melleim nehezebbek, de nem fájnak. Ez így volt a 3. babásodásomnál is. 

Csináltam ma a egy reggeli első pisis tesztet, de természetesen hómező. De gondoltam hátha én is olyan szerencsés vagyok, hogy a 7. napon elkezdődő beágyazódás, máris sok hcg-t eredményez. Olyan dili vagyok. Dehát ilyen az, aki imád tesztelni. Azért holnap nem csinálok másikat, viszont szombaton már biztos. 

caroline4

@caroline4:

köszi, akkor azt hiszem középutas megoldást választok :) Iszom vasárnapig, akkor lenne naptár szerint esedékes, ha meg esetleg előbb megjön, akkor abbahagyom.

Btw, érzéseim szerint ez a hónap is kuka, már elkezdődött a mensi előtt szokásos folyás  már nem borít ki a dolog (nyilván más, ha valaki az első babáért küzd), de azt hiszem, mi lassan feladjuk... 
zsuci

hogy adnád már fel ???? Miért ? Ne már! Nekem úgy sikerült a 3. baba a 4. hónapban, hogy előtte 2 hónapig szedte ma barátcserjét. 

Nem szabad feladni!!!!! Semmi baj!

caroline4

@caroline4:

Köszönöm Caroline!

Nem bírtam ki keddig, az előbb teszteltem én is, a mensi késés 11.napján.... Negatív... A kontrollcsík is alig akar előbújni.. Azt hiszem, ideje elfogadnom a tényt, megint fejben voltam csak terhes. Előrehoztam a dokit is 14-re, írja fel azt a Norcolutot, legyünk túl rajta:-(.
somipiro4
Vasad

@caroline4:

aranyos vagy, köszi a biztatást :)
A férjemmel megállapodtunk, hogy ha jön 3. baba, akkor örülünk, de ha nem, akkor nem fogunk nőgyógyászhoz, endokrinológushoz, andrológushoz és egyéb vajákoshoz :) rohangálni, vért vetetni, bogyókat szedni, időzíteni és görcsölni. Azt hiszem, én már így is túlléptem a megállapodásunk határait a gyógyteákkal, ovutesztekkel, egyebekkel. Persze gáz ezt így kimondani, de lehet, hogy nálunk a 3. "nincs megírva a nagykönyvben" 

Na, most mindjárt elbőgöm magam. Persze ez is klasszik PMS tünet... 
zsuci

@somipiro4:

Sajnálom  Remélem a doki tud valami biztatót mondani - és persze mensit csinálni, hogy mihamarabb újra kezdhessétek :)
zsuci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?