Új privát üzeneted érkezett!

megyunk be...magzatviz

Kép
babarozsa

Csak nem elfolyt?????
SMS-t küldjél nekem! Jaj, de izgulok......
Hajrá Hajrá!!!!!!!!!!!!
Vendég

DE!Kép
kuldok, ha tudom mit mondtam
na, megyunk

persze itt a 4 gyerek

Kép
babarozsa

Szia Cincin!
Jaj ugy izgulok,santha, babarózsa, remélem minden ok velük.Jó lenne, ha minél elöbb kapnánk hírt róluk.
Velünk minden ok, kb ugy vagyunk mi is mint ti.3 óránként kaja(van amikor ez le is rövidül, mert nem bírja kivárni....)A pelus helyzete sem más, 3 óránként csere.Különben nagyon jó baba, alig halljuk a hangját, bár a védőnő "megnyugtatott", hogy a babák 90%-a tök jól viselkedik az első 2 hétben.Hát kedden be is töltjük a bűvös 2 hetet.
Vinném már én is a szabadba, de nekem sincs bátorságom, sőt bevallom még avval sem vagyok tisztába, hogy mennyi cumot adjak rá.Majd megkérdezem az okosokat (te legalább előnyben vagy egy gyerköccel)
Viszont te hogy állsz a vérzéssel?nekem nem nagyon akar múlni, van amikor azt hiszem itt a vége aztán újra indul erősebben.Most olvastam egy ujságban , ha 2 hét után is van vérzés akkor konzultálni kell a dokival.Szerinted?
mirror

Mirror
Én kb. 5 hétig véreztem, de ez teljesen normális, mert 6 hét alatt húzódik vissza a méh. nekem is hol erősebb volt, hol teljesen normál. a lényeg, hgy ne legyen alvadtvérdarabos és bűzös, akkor vmi bent maradt szülés után, méhlepénydarab stb.
az én fiam 2 hetesen is képes volt 2 óránként enni, de sokszor volt 1,5 óra is Kép 6 hónaposan is 2 óránként zabált, szó sezrint. szerencsére sosem volt gond az étvágyával. most is durmol egy nagy adag husileves, jó sok zöldséggel és tarhonyás tejfölös gombapöri után. meg lenyomott egy túrórudit. aztán meg jól telenyomta a bilit. Kép
drukk babarozsa, santha! remélem már babáztok!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hello Gumicukor
Hát volt egy kis alvadt vér is 3 napja, de nem aggodtam mert másnapra már csak barnás vérzésem volt.Viszont ahogy írtam az elöző levelemben néha néha megindul ujra a vérzés.Ez az alvadt vér csak rosszat jelenthet, vagy lehet, hogy most ürült ki valami....Bocsi a tudatlanságomért, de ezzel kapcsolatban nem olvastam semmit.
mirror

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 14:15-kor.
Vendég

sziasztok.

Sántha és Kristóf(!) is jól van.
3520gramm, 56cm, és gyönyörűek!
Többit majd ők.
Krisztián
bka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 14:17-kor.
Vendég

Ó gratulálok a babucihoz Shanta... Ügyes vagy... Babarózsa remélem nálad is hasonló események várhatóak.

mi még csak a 21.hétnél járunk. Sajna fekvésre vagyis több pihenésre vagyok itélve, mert görcsölgetek. Volt másnak is ilyen esetleg? éles szúrás és kis fájás...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Santha
Nagy gratula!!!! Sok tejcsit és mielőbbi pihit!

Babarózsa
Értetek is drukkolok!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Santha
Nagyon nagyon gratulálunk a párommal együtt, reméljük jól vagytok.Pihenj sokat, mert itthon nagy munka vár rád is :-)Sok tejcit
Irj ha már itthon vagytok.Remélem találkozunk.....
Judit
mirror

Santha

Jó egészséget kívánunk Nektek és sok boldogságot a egész családnak! Majd ha lesz időd, írj!

Johanna
2 hete, amikor találkoztunk a kórházban, még nem panaszkodtál görcsölgetésre. Remélem semmi komoly! Vigyázz nagyon magatokra és írj, ha lesz rá alkalmad!

Ildi és a kismanója (26)
ildibaba

Lányok,
tudtok vmit Babarózsáról? Itt rágom a körmömet...

Virág
virág78

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 14:20-kor.
Vendég

Sziasztok!
Baba tegnap du. írta, hogy beindult a dolog, de nem akarja elkiabálni. Úgy érzem, hogy mégis elkiabáltuk. Reggel 6-kor indították be neki, úgyhogy most már bármikor jöhet az sms a jó hírrel. Én tuti nem bírtam volna ennyit várni.

Mirror!
Az enyim gyerek is annyit eszik, hogy a tesója elbújhat mellette. Félelmetes evőkéje van. Még éjszaka is 3 óránként kel, mint az óra olyan pontos.
A nagy ma elment bölcsibe, hát kiváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni. Eddig egyszer volt velem és akkor nagyon élvezte. Eröltetni nem fogom a dolgot, de ha bejön annak nagyon örülök, nem egyszerű a kettővel együtt. Meg már unja is a képemet szegénykém.
A férjem kivételesen itthon töltött velünk pár napot, ma ment elöszőr dolgozni és mondta, hogy találjak ki valami programat a hétre. Kiderült, hogy alig várta, hogy mehessen dolgozni, mert nagyon rosszul volt, hogy egésznap be van zárva. Pedig ő még nem is volt annyira, mert mindennap volt valahol.
Hát igen, néha én is azt hiszem, hogy megkattanok. Csak most a kicsit nem merem vinni sehova és ugye nem ok nélkül. Sőt a sétát is elhalasztottuk, mert marha hideg van és azt hiszem, hogy nem -10 fokkal kellene kezdeni a szoktatást. Úgyhoyg várakozó állásponton vagyunk.
Talán a hétvégén.....

Híztatok már? Én csak ma fogom mérni a ygermeket és reménykedem, hogy ennyi kaja nem marad hatás nélkül. A fiamnál estem így pofára, úgyhoyg most ovatosabbb vagyok.

Ha küld Baba sms-t akkor beírom.
Vendég

Szia Ildibaba,

Örülök, hogy ellátogattál ide... Görcsölések már gyengültek, de pihennem kell sokat, ami számomra nagyon nehéz, mert állandóan csinálnék valamit. Ilyen voltam világ életemben. Viszont ha nem teszem, akkor..... Görcsök valóban csak múlt héten kezdődtek és szerintem nem komolyak, de komolyan kell venni... Köszi az érdeklődést... Bébi jól van, legalábbis tegnap ezt mutatta.

Lilluska: hát nem hiszem, hogy a tea, de most nem ittam pár napig. Az a baj, hogy nagyon vékony vagyok és gyenge a medencealapom, de segítünk majd rajta a pihenéssel...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Köszi az infót.

Virág
virág78

Hello Cincin!
Én elég gyakran méregetem, tegnap este 3960g volt, ami szerintem nem rossz teljesitmény, mert a kórház elhagyásakor 3520g volt.A védőnő is elismerte az én drágám evőkéjét.Mi is csak várakozunk ezzel a fránya sétálással, bár nekem már oxigén elvonási tüneteim vannak, egyébként én is a hétvégét céloztam meg, de csak ma reggelig, mert hallgattam az időjárásjelentést hétvégéről.Hát mit nem mondjak nem a legfényesebb az előrejelzés.
Remélem baba jól van, ird meg ha már van valami.
Judit
mirror

Johanna
Én is azt olvastam, hogy a málnalevél teát csak a terhesség utolsó hetében szabad inni, pontosan a méhtágító hatása miatt. ha nem terhes vki, akkor lehet inni bármikor.
Azért pihengess és hanyagold a teát, ráér az utolsó hetekben!

Már kérdeztem, van valakinek tapasztalata MayBe Baby vagy PG/35 peteérést viszgáló minimikroszkóppal kapcsolatban?
Én most vettem egy PG/35-öt, de majd csak a pár hét múlva, a bogyó abbahagyása után tudom elkezdeni, de érdekelnének a tapasztalatok, ahsznált-e ilyet vki. utánanézek, hátha van ilyen témájú topic.

babarózsa drukk!!!! KépKépKépKép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Mirror
Biztosan tényleg rossz a bezártság. Nekem nyáron is elég volt a 2 hét, akkor mentünk először sétálni egy fél órára a fiammal, aztán növeltük az adagot. ebből a szempontból jobb a nyári baba, hamae lehet menni csavarogni. a téli meg azért, mert pont mire lehet adni gyümieket, akkor frisset kaphat az idénygyümikből.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Szia Gumicukor!

ne akarlak elkedvetleníteni,de a Pg minimikroszkóp nem sokat ér.Én is használtam (volna),de egyfolytában a terméketlen "cipószerű"képet mutatta,akkor is ,amikor egyértelműen termékeny időszakban voltam.A ma megint megjöttben is olvastam róla anno három éve,mindenki negatív tapasztalatokat írt.Szerintem sokkal jobban jársz,ha inkább magadat figyeled.A méhnyaknyák állapota sokkal jobban mutatja a termékeny időszakot(híg,tojásfehérje szerű,vagy lehet egészen vízszerű is),és amikor ilyen,akkor jöhet az akció.
Mi is belevágtunk most a másodikba,össze is jött rögtön,csak sajnos majdnem méhen kívüli lett,mire meg megtalálták az UH-n,már csak az üres petezsák látszott,lezuhant béta hcg mellett.Úgyhogy jött a műszeres befejezés..
Úgyhogy egy picit most rápihenünk a témára,lehet hogy várok még pár évet,jelenleg nagyon élvezem a 2és fél éves kisfiamat,nagyon tündéri ahogy szövegel egész nap.Majd ha már hiányzik a babázás(most még folyamatos)akkor jöhet a köv.bébi.
Nektek sok sikert!
szia Alma
almavirág

Megszületett Babarózsa kislánya Emilía 3300 gr és 53 cm. Hipp-hipp hurrá!!!!!!!
Nagyon kiváncsi vagyok a részletekre.
Vendég

Sziasztok,
én is a Kútvölgyiben fogok szülni, június 23-ára vagyok kiírva és Dr. Gozár az orvosom. A pici 4 napja megmozdult, fantasztikus élmény volt-már nagyon vártam:-)
Szerintetek érdemes már a 24. héten-esetleg előbb elmenni 4D-s ultrahangra, ha a pici nemét szeretném megtudni, vagy várjunk még?
Előre is köszi!

e
erkaberka

Szia Erka!

Én 33. hetes várandós vagyok a kislányommal, a 20. hét közepén voltunk a Praxis uh. rendelőben Győrfi Mátyásnál. 150 %-ra megállapította a nemét, amit azóta is megerősítettek sima 2D-n több ízben. A korai 4D uh. előnye, hogy még pici a baba, és ráfér teljesen a képre, viszont még nincsenek zsírszövetei, és kicsit röntgenkép jellege van a felvételnek, ami csalódást okozhat. Azok a felvételek, amik az összes 4D rendelőt reklámozzák (ásító, mosolygó, stb. babák) már a 32-36. hét környékén készülnek, viszont akkor már nagy a baba, nem fér rá a képre, csak részleteiben, sőt, ha háttal van, lehet, hogy meg sem tudja fordítani a doki, mert már kicsi a helye!

Szóval szerintem kicsit várjatok még, bár a nemét meg tudja mondani minden valószínűség szerint.

sok boldogságot a babucihoz
Zsu 32+1
tothzsuzsi

Babarózsa,

gratulálok! Kép

Virág
virág78

Antaledi,

Mi volt a hetfoi viziten? Kép
Mikorra kaptal CTG idopontot? En 25-en penteken megyek. Lehet, hogy talalkozunk? En a leszidas ota szomjazom, pedig nem is vizesedek, de ha a doki azt mondta, hogy ne igyak olyan sok vizet, hat nem iszom... De ez a Diaphylin kicsit idegen nekem. Még nem valtottam ki... Valahogy nem szeretek gyogyszereket szedni... Kép

Ha erre jarsz, majd irj!
carezza

Babarózsa!
Gratulálok a picihez,pihenjetek sokat.
Judit
mirror

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 14:22-kor.
Vendég

Szia Carezza!

Emlékszel még rám? Zsuzsi vagyok, a szülőszoba-látogatáson összefutottunk. Hogy vagytok? Tudod már a babád nemét? Nagyon el voltál tűnve az utóbbi időben. Minden rendben, jól vagytok?

Edina, te is nagyon eltűntél!

Zsu
tothzsuzsi

Almavirág
Köszi a PG35 tapasztalatokat.
Olvass vissza kicsit és akkor láthatod, hogy csak kiegészítésképpen szeretném használni, a vizsgálódós (amit te is írtál, 3 évig a fiam fogantatása előtt használtam, aztán hibacsúszott a számításba, vizsgálódásokba Kép)módszert. van is egy ilyen könyvem abból tanultam, meg excel táblákban vezettem a hőmérsékletgörbéket, milyen volt a nyák, kemény vagy puha a méhnyak, alacsonyan vagy magasan érezni.

Babarózsa
Gratula és várjuk a beszámolót a szülésről, hogyan pattantál fel a szülősámlira Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,

én is csak csatlakozni tudok Almavirághoz pg témában. A párom végig lelkesen nézegette mikor vagyok termékeny, de folyamatosan csak a pacákat lehetett látni. Még szerencse, hogy nem erre alapoztunkKép

Sok sikert az új jövevényhezKép

Timi
timcsi8

Babarózsa,

gratulálok a KislányodhozKép

Remélem most már hamarosan nálunk is beindulnak a dolgok. A doki szerint már nagyon lent van a feje, jövő hét elejére-közepére saccolta a szülést, de lehet, hogy előbb megleszKép

Timi
timcsi8

Hajrá Timi!
Lehet, hogy Valentin-baba lesz?! KépKépKép

Babarózsa gratuláció, várom már az élménybeszámolót.

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok Carezza, és Zsuzsi!

Már akartam mindenkinek írni...
Minden ok volt a dokinál, a súlyom miatt én sem lettem megdicsérve, de már csak röhögök rajta.Nekem már 17-én szerdán kell menni a ctg-re, igy kezd izgalmassá válni a dolog.Még felhívom a szülésznöt, mert a doki mondta hogy több a meló mert valmelyik szülésznö kikerült onnan.
Carezza, az lehet hogy jó hogy kevesebbet iszol, de ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban nekem is kétségeim lennének. De mi van akkor ha meg tényleg kéne szedni, talán kérdezd meg itt vagy az nlc fórumán szedett -e már valaki.
Zsuzsi, majd irok mailt!

Garatulálok a friss babásoknak!

Edina
antaledi

Sziasztok,

Zsuzsi - persze, hogy emlekszem Rad Kép Erre a forumra ritkabban jovok, inkabb az nlc-n szoktam aktivabb lenni. De egyebkent minden rendben. A legutobbi UH-on kislanynak josoltak a babat, en is annak erzem, bar a kispapa meg a nagypapa még remenykedik benne, hogy fiu.

Edina,
Kepzeld az nlc-n irt nekem egy szuleszno kismama, hogy ezt a Diaphylint (vagy mit) csecsemoknek is szoktak adni, ugyhogy szedjem nyugodtan. Csak az a bajom, hogy, hogy ha vizesednék, akkor oké, hogy szedjem, de "megelőzésnek" ?! Mi van, ha nem is fogok vizesedni ebben a maradek par hetben? Akkor feleslegesen tomtem magam a bogyoval? No, mindegy, asszem kiváltom azert.

Majd a ctg-rol meselj, kivancsi vagyok Kép

Udv,
Eva
carezza

Sziasztok!

Babarózsa gratulálok!!! Kép Remélem minden OK volt szülés közben és utána! Kiváncsi vagyok én is a beszámolóra. Jó pihenést, összeszokást, sok tejecskét és boldogságot kívánok Nektek!

Timi neked szorítunk! Minden OK lesz!

Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok véletlenül a Vida doki magánrendelőjének telefonszámát és címét? Az egyik ismerősömnek kellene. Előre is köszi.

Gabóca

ui: a gaboca2 és a gaboca3 ugyanaz, csak a technika csodája miatt kellett újra regisztrálnom magam Kép
gaboca3

Sziasztok! Kép
Santha és Babarózsa! Nagy nagy gratula az új jövevényekhez!Kép Sok boldogságot és egészséget mamáknak és babáknak, sok tejcsit, és viszonylag nyugodalmas éjszakákat!Kép
Beszámolókat én is várom, ha már lesz egy kis erőtök hozzá!Kép Jó babázást, sok pozitív gondolatot és energiát kívánok!Kép

Cincin! Mirror! Kép Kis zabagépek!Kép Addig jó, amíg így esznek!Kép Az a büvős 2 hét inkább bűvös 6 hét szokottt lenni, akkor "romlanak el" általában a gyerkőcök!Kép Reméljük nálatok nem fognak!Kép Levegőzés: tudom nagyon hiányzik, de nekem annak idején azt mondta a védőnőnk, hogy kb. 3 hetet várjunk, aztán csak fokozatosan 5-10-15 majd 20 percre szoktassuk, és mínuszokban, nedves, nyirkos, erősen szeles időben ne vigyem ki a babát, ilyenkor inkább alapos szellőztetést javasolt.Én ehhez tartottam maga, és lassan hat hónap alatt eddig összesen 1x volt megfázva, akkor sem volt láz, csak előkerült a porszívó. Persze nem akarok túlokoskodni, csak egy tanácsnak szánom!Kép

Gumicukor!Kép Szerintem adjatok bele apait, anyait minden este, aztán csak összejön. Kép
-Jó, jó, csak tréfa volt!Kép

Puszi!
Macs
maccs

Babarózsának gratulálok a picihez és sok boldogságot! A szüléstörténetre én is nagyon kiváncsi vagyok, de most biztos jó elfoglalt lesz, ha hazaér....

Más téma...
Egy csomó helyen nem takarítják az utakat és tiszta jegek a járdák, Nekem pont a szülésfelkészítő (szülés-Együttszülés) után sikerült a kórház előtt elcsúsznom a jégen, pont fenékre, és a kezemmel fékeztem, jó pár napig éreztem a csuklómat, szerencsére nem estem nagyot... De mindenki vigyázzon magára és a babára...
srain

Babarósza én is csak csatlakozni tudok a gratulálók népes táborához. Majd mesélj, ha tudsz... kiváncsiak vagyunk a részletekre. Addig is jó egészséget és sok sok pihenést, amig lehet...

Erka: te is június 23-ra vagy kiirva? Én is ... igaz azóta történtek változások, és egy kicsit korábbra hozták, de az első hivatalos szerint igen.

Mi is voltunk Győrfy Mátyásnál nekünk is 150%-ra mondta, hogy kislány lesz. Reméljük nem téved, bár ha igen az sem baj... lényeg, hogy egészséges legyen...

Szép napot mindenkinek

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Egy éves kisfiunknak szeretnénk találni egy kedves, nem elvakult homeos dokit, aki a szülöt partnerként kezeli. HOrdja esetleg valamelyikötök a babáját homeos orvoshoz? Sokat segítene a választásban ha leírnátok mind a pozitív, mind a negatív tapasztalataitokat.

Köszi

Éva
guaca

Babarózsa!
Gratulálok!!
Én is kiváncsi lennék milyen volt a szülésed, mi valósult meg az elképzeléseidből?
Ráhel
ráhel

Éva
Én voltam már homeos dokinál, az akkor 13 hós fiammal, dr. Lengyel Boglárkánál. ö nagyon szimpi volt.
És a Tóth dr. felesége is homeopata gyerekorvos Börsön, őt is dícsérik.
van egy ilyen topik itt a babaneten.

Babarózsa
gratulaKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szia Gabóca!
Vida doki rendelője:1036 Bp.Uszály utca 4.1 em 2.
T:3681023 szerdánként 17-20-ig.Kolosy térnél.
szerintem mindenképpen hívja fel az ismerősöd,és egyeztessen vele,mert nagyon elfoglalt,csak úgy nem lehet beesni hozzá.
remélem segítettem
szia A.
almavirág

Szia Almavirág!
Nagyon köszönöm a segítséget! Kép Már továbbítottam is az elérhetőséget. Én Sándor dokihoz járok, de amikor bent voltam a kórházban azt vettem észre, hogy nagyon sok betege, kismamája van Vida dokinak. Nagyon kedves orvos. Egyszer az ügyeletre be kellett mennünk és pont ő volt az ügyeletes doki. Nekem is nagyon jó tapasztalatim vannak vele.
Te hozzá jársz egyébként?
Szóval köszi mégegyszer!
Gaboca
gaboca3

Juti,

Köszi a tippet!

A másik topikot ismerem, de úgy tűnt, nincs valami nagy mozgás, ezért próbálkoztam a kérdésemmel itt (is).
Lengyel Boglárkának a honlapját már én is néztem. Meg tudnád írni, hogy lehet őt elérni? A honlap szerint kéthetente egy nap rendel. Egyébként mikor lehet vele telefonon konzultálni? van pl. egy erre kijelölt időszak?

Köszönöm
guaca

Gabóca!
igen,hozzá járok már nyolc éve.Nála szültem a kisfiamat császárral 2002-ben.Igaz,mostanában nagyon felkapott doki lett,régebben nyugisabban lehetett hozzá járni.De gondolom így van ez minden olyan dokival,aki igazán foglalkozik a betegeivel,ennek gyorsan híre megy,és ezért egyre többen választják őt.te meg voltál elégedve Sándor dokival?Nem ajánlottad őt az ismerősödnek?
szia A.
almavirág

Guaca
a tavaly januári névjegykártya alapján tel: 363-52-72 és 363-22-29 hétfő és kedd, illetve 06-20-9539-118
Komolyan, azóta nem is volt rá szükség, annira beváltak a bogyók, mi krupp miatt voltunk nála.
Honlapon nincs rajta? Emailben is szokott segíteni. Mi időpontot kértünk, de sokat kellett várni, több mint egy hónapot, de megérte.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 14:23-kor.
Vendég

Kép
csmarti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?