Edina, nagyon sokat gondolok Rád, nagyon szorítok, hogy sikerüljön. Jajj mindjárt itt a csütörtök, gondolom már nagyon izgulhatsz!!!!
Reginand, anno én sem tudtam kezdeni hónapokon keresztül, mert mindig volt ciszta, eltűnt, de aztán mire kezdhettem volna, megint ott volt... Nekem igazából hosszú protokollt akart a doki, de mindig mire eljött a kezdés ideje, ciszta volt ott. Aztán írt fel gyógyszert és mikor legközelebb mentem hozzá, nem volt ott ciszta és mivel pont a ciklus legelején voltam és mondta, hogy jó, akkor hagyjuk a hosszút, ne kockáztassuk, hogy megint megvárjuk a hosszú protokoll kezdőnapját, legyen rövid protokoll, és szerencsére elsú nekifutásra sikerült is. Szurkolok, hogy 25-én ne legyen ott az a fránya ciszta.
Sziszi, ha úgy érzed, hogy a SOTE-n nem figyelnek Rád eléggé, vagy nem tudsz maximálisan bízni bennük, vagy bármi kételyed van, akkor mindenképpen váltsatok.
Vigyorex, jajj nagyon vigyázz magatokra, feküdj, nehogy baj legyen. A kombinált teszten biztosan minden rendben lesz, ne aggódj! Nekem anno annak nem lett jó az egyik eredménye, és javasolták, hogy menjek magzatvízmintavételre. Sokat hezitáltam, de végül elmentem, és kiderült, hogy nincsen semmi probléma. Nekem sem volt éppen sétagalopp a várandósságom, de azért a körülményekhez képest megpróbáltam élvezni
.
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra a nagy melegben!