Tanczy
Mielőtt a clostit szedni kezdted, milyen vizsgálatod volt?
A párod vizsgálata nem vészes. Ahol mi voltunk, ott kellemes környezet, vihettünk "anyagot", azt ott rögtön megvizsgálták, és kb. 1 óra múlva a doki megmondta az eredményt. Volt egy kis vizsgálat, de a férjem szerint nem volt vészes, inkább csak kellemetlen, mert pasek doki csinálta.
Megmérték egy "tolómérővel" a heréit, és kb. ennyi volt. Bár tény, hogy nagyon utálta.
De ez kevésbé macerás, mint amit velünk csinálnak a dokik.
De azért én borzasztóan együtt éreztem vele. Rettenetesen izgult, hogy milyn lesz az eredménye.
De a doki azt mondta,hogy "árusíthatné a spermáját". Úgyhogy megnyugodott, hogy milyen jó pasi is ő
Ha gondolod elküldöm a doki elérhetőségét. Ez egy magánrendelő, 8 ezer a vizsgálat, de erre csak 1x van szükség.
Szerintem, jól csináltad, hiszen a dokik is adnak egy évet a spontán teherbeeseésnek, és csak azután végeznek komolyabb vizsgálatokat. A vér- és vizelet vizsgálaton, meg az UH-n kívül nem nagyon csinálnak mást. Megnézik a hormonszintedet és kész.
Nekem még a clostit sem írta fel addig, amíg az egy év le nem telt. Utro-t szedtem, duphastont, de ezek nekem semmit nem értek.
Én már arra is gondoltam, hogy a korom miatt van ez (36), de a doki azt mondja, hogy amíg van spontán peteérésem, addig nem ez a baj.
Nálatok mindenki informatikus? Az tök jó. Én is szeretnék érteni ehhez a kütyühöz, de az az igazság, hogy a férjem mindent megcsinál, (még ráadásul egy munkahelyen is dolgozunk). Úgyhogy mindenhol kéznél van, és meg lustálkodom.
A fiam is erősen érdeklődik a téma iránt.