Sziasztok!
Mindenekelõtt
légyszi babanetes talit hétvégére!!! Nekem tök mindegy, hogy ez január vagy február, de hétköznap suli van, ovi van és meló van!!! Ha másképp nem megy, nem kéne a Rózsa Mûv Házhoz ragaszkodnunk!
Anikó, gratulálok Lilinek! Mikor olvastalak, meg kellett állapítsam, a geometria, pontosabban a térlátás sosem volt erõsségem
Bizony, innentõl számíthatsz rá, hogy ezt mindenkor és mindenhol megteszi, legyen az a sütõ forró, vagy érje-e el ezáltal a család CD gyûjteményét stb. A tej szerintem elég neki. Ha majd eszik szilárdat (fõzelék), olyankor mindig kináld meg valami folyadékkal, szerintem ne is cumisüvegbõl, inkább pohárból, hátha az érdekesebb lesz neki (ilyenkor már szépen meg tudják tanulni). Egyébként szerintem a gyerekek folyadékigénye is nagyon eltérõ tud lenni, nálunk az ikreknél látszott ez nagyon, a lányom úgy kezdi a napot, hogy bevág egy bögre teát, és egyáltalán, minden evésnél sokat iszik, a fiamnál meg még a fluimucilt is csak félpohár(negyedpohár) teába merem belekeverni mikor kell, hogy annyit biztos megigyon, még ma is.
Emese! Ti oda, abba a kiserdõbe jártok, ami az Alacska meg a ...(talán víztorony, ahol a "kör"forgalom is van) között van? Ahova az ember a Kassából a 193-assal járt és a laktanyánál (tudom, ott is épül már valami) szállt le? Istenem, az az erdõ még meg van? És még a gödör is benne? Vagy ez már egy másik gödör? Anno rengeteget jártunk ott, és volt egy törzsgödrünk is, rengeteg emlékem kötõdik hozzá!
Ági, remélem Bálint már túlvan a lázon. Azért szerencsére ezek az oltás miatti lázasodások egy- két napnál nem szoktak tovább tartani. Hát hó az jutott ide is bõven, még szerencse, hogy a múlthéten nem csütörtököt beszéltük meg...
Ajándékötletek, Pestieknek: menjetek el a Fakopácsba (két bolt is van, a Baross utca-Nagykörút sarkánál van az egyik, a másik onnan 2 percre a Baross utcában, a Klinika felé), nagyon klassz dolgok vannak. Természetes anyagokból, fa, fém, textil. Egyszerû fa kirakót (fogóval van a képecske), fakockák, dominók, babaszoba, szövõszék, makettek, autók és a többi és a többi (nem fizetnek nekem a reklámért). Én csütörtökön voltam, a nagyfiam a suliba a húzott gyereknek fa dominót rendelt, mondván, az nem féloldalas mint a mûanyag, abból lehet dominó-döntést csinálni, nos olyan régi fekete anyagból fehér pettyeset is találtam, nem is egyfélét!!!
PM. jogos a kori ötlet, kedvem is lenne hozzá, dea ttól tartok Karácsony elõtt nem fog menni. Drága asztalosok mindig mondják, hogy jönnek, aztán nem jönnek, állandóan haptákban állunk itthon, a konyha kész felfordulás, és még sehol sem vagyok a karácsonyi sütéssel, takarítással. Szóval attól tartok most nem fog menni. De gyanítom, hideg lesz még idén, meg jövõre is, ami késik nem múlik! (hátha addigra mások ellapátolják a havat is róla
)
Jamina!!!!! Ez fantasztikus! Ajánlom figyelmedbe az Egy kicsi meg egy pici topikot! (az egyik oszlopos tag most szült, valami 14 hónap van a gyerekek között, a második baba csekély 5,2 kilóval született) Szóval a Mikulás a zacsin kívül valami mást is hozott! Valahol én is írigykedek ám bõszen! Amúgy az ikrek általában pont ilyen egyszerûen szoktak sikeredni !
Akiknek elmaradtama képpel, bocsi, bocsi, bocsi. A gondom az, hogy ez a fránya frremail még szerdán lazán hagyta csatolni a filejaimat, erre pénteken -és ma se- nem tudom feltölteni õket. Help, help, help! (kiírja, hogy feltöltési hiba, azt annyi, gyanús is eleve, mert túl kevés ideig mondja azt, hogy várjak) De ha miden kötél szakad, akkor megy a benti címemrõl majd, már úgyis benne vana körbeforgó levelekben az is...nesze nekem adatvédelem.
Lányok, nem tudom mi lezs velem, jön a karácsony körüli két hét melómentesség, és még mindig nincs otthon a beígért modem, hát hogy fogok én netezni veletek???
Sziasztok:
Ildi