Szia Zsuzsa!
Megnéztem a térképen ti hol laktok. Csak két nagy sarokkal lejjebb tőlünk. Mi a Hauszmann Alajos és a Prielle Kornélia utcák között fogunk lakni. Már alig várom.
Nagyon nagy élmény volt az ultrahang, mert tényleg lehetett látni a kicsi szívműködését, örömömben még a könnyeim is kicsordultak.
Kaptunk képet is a pocaklakónkról. Igen az aggódás nálunk is minden napos, félt az uram mindentől. El vagyok kényeztetve. Nagyon élvezem!
A tejci nekem is jó a gyomromra, tényleg megnyugtatja. Ma csináltam egy zöld salátát, csupa friss zöldségből, egy kis fűszer, só, mozarella, olajbogyó és a natúr joghurt. Nagyon kívántam a zöldet, be is vágtam egy nagy tállal. Nemrég pizzát sütöttünk, azért azt is megkóstoltam.
Te miket ettél a terhesség alatt, hogy ilyen keveset híztál??
Ja és a védőnő azt mondta, hogy kezdjem el szedni de nagyon gyorsan a magzatvédő vitamint (Elevit). Két napja szedem, de nincs annyira hányingerem és a gyomrom sem ég annyira. Te szedtél valami ilyesmit??
Hát nagyon meglepődtem, hogy Te csak 10 kilót híztál. Hogy csináltad ezt??? Mozogtál is közben?
Én járok tornázni hetente kétszer, ennyi. Amúgy 3 éve heti 2-3 alkalommal aerobikra járok. Merthogy most is oda járok, csak "light-osabbra" fogtam a figurát, meg szóltam a tanárnak. Pár gyakorlatot nem csinálhatok, a steppet ki kell hagynom, nem súlyzózhatok, hirtelenkednem nem szabad. Úgyhogy maradt a táncos és a box, de nagyon gyengén.
Meg tudom nézni a kisfiadat valahol a fotóalbumban??? Kiváncsi vagyok nagyon. Imádom a gyerekeket, épp itt az ideje, hogy sajátom is legyen!
Na most ennyi, megyek mosogatni!
Irjál, puszi: Edosz