Jó reggelt!
N épp ideje volt, hogy beengedjen ez a nyavajás. Nem elég, hogy nem babázok, de hogy még tőletek is megfosszanak?! Tisztára felháborító!
Hírek:
1. Bagzer tegnap 16.15-kor szült, pont bent voltam a kórházban, de vele nem találkoztam (nagyon ki lehetett, meg az egész család ott volt vele) Az infokat az öccsétől tudom, aki felismert a váróban, és aztán még visszajött jelenteni
nagyon kedves volt tőle.
Aztán végre jött a dokim is, (épp Bagzertől kifelé) mondta, hogy minden rendben velük, de megtiltotta, hogy a szüléssztorit meghallgassam mielőtt Erika kibújik
... Mindezt sápadtan, véreres szemekkel, de mosolyogva!!! (Mondjuk szombat este óta folyamatosan szülése volt) Na, a lényeg, hogy Bagzék jól vannak, a többit majd ő elmeséli
2.Kikocstól jött reggel az sms, hogy újra bent vannak, estére babát ígértek neki, és idézem "most ne zavarj
"
szóval óriásdrukk nekik!!!
Rékacs!
Semmi gond, jó volt nagon, hogy jöttél tegnap, Hanga meg nagyon jóképű kis nő azon a fotón
Eszter!
Nagyon szuper volt a szüléssztorid, úgy élveztem!
Cicitémához nem tudok hozzászólni, most még ott tartok, hogy már második napja a szopis cictartót hordom (borzalom, de hozzá kell szokni)
meg iszom minden szavatokat a szopikkal kapcsolatban, hátha segít felkészülni. Atán mikor ott tartok majd, úgyis minden kiesik, és pánikban írok majd, hogy jajjistenemmicsinájak???
Tegnap voltunk uh-n, flow rendben, csak az én kisangyalom eleinte olyan aktív volt, hogy nem találták el a köldökzsinórt, ugyanis lerúgta a műszert a lelkem
ki kellett mennem pihizni (addig mást vizsgáltak) addig jól a lelkére beszéltem, visszafeküdtünk, és, csoda, nyugiban tűrte a macerát. Megmondom őszintén, eddig is sokat beszéltem hozzá, de egy picit mindig gyanakodtam, hogy az eredmények véletlen egybeesések, de a tegnapi eset után, már tényleg azt kell gondolnom, ez a baba így, vagy úgy, de igenis ért engem!
Nálunk nagyjából ennyi. Nyák abbamaradt, mostanában annyira nem is fájok, de még azért jól érzem magam. Szülnék, de nem vagyok türelmetlen, még nem is kell.
Puszilok mindenkit!
Aura és Erka (a turbóbaba)
37+5