Új privát üzeneted érkezett!

Hetta79 hogy vagy??
noni

Hetta79 hogy vagy??
noni

szerdan csinalok tesztet. szoritsatok :)
nischiff

@nischiff:
Szoritunk ++++++++++
noni

Holnap szerda
+++++
noni

negativ lett.. :( szoval nem tudom.. nem erdemes remenykednem :'(
nischiff

@nischiff:
Nagyon sajnálom ne add fel kérlek!!
noni

Sziasztok! Nagyon el vagyok keseredve remélem nektek van valami tippetek.  6 honapja nem szedek fogamzásgátlot.  minden hónap 20. án megjött a "mikulás"  2. ovuláltam együtt is voltam a férjemmel. Lehet nevetni fogtok férjem nevettet rajtam mikor még fejen is áltam sex után csak,hogy baba legyen. 
9 napot késet most a menzeszem 9 meg jött de ma 31én már el mulloban van a testhöm is magasabb mint ami szokott lenni. Csináltam ovulácios tesztett " jos tesztett" 2 erös csík van rajta de a terheségin semmi.  
Tiszára belle vagyok kavarodva. Olvastam ,hogy nem ritka ,hogy van akinek nem mutatja ki a teszt a terheséget. És elöfordulhat vérzés is az elsö honapban. Szerintettek lehetek várandos?  

Szerdán megyek a klinikára mert a dokim szabin van de addig meg galydulok...

gabo86

Sziasztok! :)  Először is: Sarah 16! Tiszta szívből gratulálok Nektek és örömteli babavárást kívánok! :) Pontosan 3 héttel ezelőtt még örömmel osztottam meg veletek, hogy 2 év várakozás után végre megjelent az a bizonyos 2 csík! Azóta azonban történt néhány dolog... Már 5,5 mm-es volt a petezsák, amikor elkezdtem erősen vérezni és görcsölni. Akkor már tudtam, hogy vége. El is ment a mi "kis" csodánk. Az alatt a 9 nap alatt amit itt töltött velünk megéltük a mennyei boldogságot és a pokoli fájdalmat. Amilyen picike volt épp olyan hatalmas űrt hagyott maga után. Ne haragudjatok, nem akarom lehúzni a hangulatot, nem akarom senkinek elvenni a kedvét és végképp nem akarok senkiben félelmet kelteni! Csak szeretném megosztani veletek ami történt, mert a bizonytalan időszakban, sokat segítettetek és jó volt ide feljönni, olvasgatni. :) Egyébként a körülményekhez képest jól vagyok. Mivel nálam is van IR és PCOS, ezért sokáig riogattak azzal, hogy nem lehet majd természetes úton gyermekünk. Viszont azzal, hogy lejött közénk és megmutatta magát (még ha csak ilyen rövid időre is), hatalmas reményt adott, hogy igenis képesek vagyunk külső segítség nélkül is összehozni egy babát. Egyszerűen csak nem jött még el a mi időnk. Igyekszem nem összeroskadni. A vetélés után itthon maradtam egy hetet, hogy kisírjam a fájdalmam, meggyászoljam Őt és átgondoljam ezt az egészet. Tudom, hogy semmi nem történik véletlenül és abban is biztos vagyok, hogy vissza fog jönni! Az élet sajnos egyenlőre nélküle, de megy tovább. A munkámból kifolyólag (védőnő vagyok) olyakor kicsit nehéz talpon maradnom a mindennapok forgatagában, de nem azért, mert bárkitől is irigyelném, hogy persze neki lehet gyermeke, hanem mert nap mint nap kapok megjegyzéseket, kérdéseket, hogy nekem van-e már, meg, hogy mikor lesz már... Olyankor nagyokat kell nyelnem, és kontrollálnom a válaszomat. A héten is többször megkaptam a kérdést és nehéz volt, hogy ne azt válaszoljam, hogy már nincs...2 hete még volt, de már nincs gyermekem.... De ezen is még dolgoznom kell. Ezt valamiért át kellett élnünk, meg kellett tapasztalnunk a férjemmel együtt. És ez a szomorú eset csak még közelebb hozott minket egymáshos és még erősebbé tette a házasságunkat. Talán még soha nem éreztem ennyire a szeretetét az elmúlt 8 év alatt.  Bocsánat, kissé hosszúra sikeredett! Remélem nem bánjátok, hogy megosztottam veletek! Senkit nem akarotam megrémiszteni!!!  Köszönöm, hogy elolvastátok! :) Mindenkinek sok sikert és sok pozitív teszetet kívánok! :)
dorcsi00

@dorcsi00:
Nagyon sajnálom!!
tényleg nagyon jo hogy pozitivan fogod fel.. hogy nem jött el a Ti idötök..
kivánom hogy beteljesüljön az álmotok. És mégjobb hogy a párod hatalmas szeretettel vesz körül.. ez rengeteget számit!!
noni

Sziasztok 19-én kellett volna megjönnie.Csináltam 2 negatív tesztet.Sajnos...Reménykedjek még szerintetek?
szilu1989

Sziasztok!
Leirom én is nálunk hogy megy. A férjem miatt nem tudok természetes uton teherbe esni, mert sterilizálták. Így azt a lehetöséget választottuk hogy IVF klinikára megyünk hogy tudnak e nekünk segíteni. De mint utóbb kiderült öket csak a pénz érdekli mint mi.
Már túl vagyunk jó pár dolgon. Elöször is olyan nögyógyászt fogtunk ki az elején, aki két szót nem válaszolt a kérdésemre, csak felirta a hormon injekciókat, egyszer vissza mentem kontrolra, és akkor se változott a peték nagysága, ja és az adagot se növelte csak 2 nappal tovább kellett injekcióznom magam. És ujabb kontroll nélkül kivették a petéim, és utána a férjem spermiumjait is. Majd ICSI-vel összepárositották öket 7 db- ból egyet 2 nap múlva visszaültettek a többi közbe elhalt, és ez se maradt meg, nem tudott beépülni a méh falába. Majd másodszor ujabb hormonkezelés következett amihez másik nögyógyászt kaptunk aki már sokkal beszédesebb volt és fel is emelte az adagot + többször megnézett vag ultrahanggal is, akkor 9 petét vettek ki, és 4 db maradt meg belöle, második vissza ültetés után is a 11. napon elkezdtem narancssárgázni és megjött utána a menszim.
Harmadszorra már csak hormonkezelést kaptam Progyonon gyógyszert meg Lutinus vag tablettát és 23 napon vissza ültették a fagyasztásból kiengedett embriót, és a második nap citromsárga volt a pálca mikor feltettem a vag tab. utána pedig másnapig világosbarna folyásom volt 3. nap pedig piros vér volt a pálcán, és pár csep a betéten, és késöbb semmi folyás. Irtam emailt a klinikának mert közbe bezártak szabadság miatt, hogy mi legyen negativ a teszt, és a menszem se jön meg. Azt a választ kaptam hogy hagyjam abba a vag tab meg a progynont is és akkor majd megjön a menszem, bár az elözö kettönél nem volt baj, mert megjött az mellett is. 
Most volt valami vérzés de olyan szaga volt mint a magzatviznek, és nem is igazán volt sok, piros volt a színe, és semmi darabok se voltak a vizeletbe.
Aztán elvoltam nögyógyászaton mert nagyon fáj a jobb oldalam, és nem múlik, de ott a vizelet és a vérvétel is negativ lett, és a nögyógyász furcsán nézett rám, még a képernyöt se mutatta nekem. Azt hittem kiveszi a méhem, ugy fájt még bennem nyulkált. De semmit nem mondott csak hogy nem vészes, és nem kell befeküdnöm. 
Azóta is fájdogál a jobb oldalam, néha olyan érzés hogy mindjárt megjön de nem, meg a mellbimbom is olyan érzékeny lett nagyon fáj. Eddig ilyen se volt. A hasam is fel van puffadva. Az s vissza szokott menni menszi után, de most nem. Amúgy 8 hetes lennék, vagyok foglalmam sincs.

Volt valakinek hasonló esete. Lehetek még terhes negativ teszt ellenére is?

babaangel81

@babaangel81:
Juj de n3m egyszerű ez!!
hihetetlen a számomra hogy gondolom én de ez rengeteg pénzbe van és ehhez kepest kifogsz egy full negatív dokit.. na meg hogy úgy megvizsgáltak hogy ennyire fájt..
nincs más lehetöség másik klinikán ezt megpróbálni?
a sok hormon is okozhat furi tüneteket. Mégha abbais hagytad már. Talán felhalmozódott a szervezetedben..
meg ez hogy az utolsó uh.ról akkor nem sokat tudsz. Na addig else jöttem volna amig mindent elnem mond a doki. Igenis kitartóan kell kérdezgetni!!
ez az első klinika ahol probálkoztatok?
noni

@noni:

Igen ez az eslö klinika és késön olvastam el hogy ez a legroszabb is egyben. Ha itt nem sikerül az utolsó akkor Budapesten fogjuk tovább probálni a Kaáli Intézetben. Ott már az elsö levelük sokkal normálisabb mint az itteniek egész eddigi tevékenysége.
Arról tudtok valamit, hogy ha visszaraknak egy embriót ami 2-4 napos akkor az a méhben tovább osztódik vagy nem. Mert én úgy tudom hogy nem, mivel oda úgy érkezik normálisan hogy balsztociszt tehát készen. Igy az utoló visszaültetést ugy akarom megirtam nekik hogy blasztocitig kell tovább tenyészteniük , vagy 3 embriom, csak megmarad belöle 1. Csak ugye annak más táptalaj kell és avval biztos nem akarnak foglalkozni.
De nem én kértem hogy 2-3 napos csináljanak, és ne 5-6 napost, ök döntötték el egyedül.

De most megirtam nekik hogy így jár vissza  egy rész pénz, mivel semmit nem csináltak. igy miért akarnak ilyen sok pénzt, igaz én voltam a buta haza kellett volna mennem ezért. Külföldön a legrosszabb az orvostudomány, pedig fejlettebb gépeik vannak de nagyon buták hozzá. 

Itt a pajzsmirigyes dokim a legrendesebb mert magyar :) Ugye az is lett a hormonkezelés után, így arra is gyogyszert szedek :)

Vitaminok mennyire fontosak??

Köszi a válaszod. Legyen szép napod!
babaangel81

Azt elfelejtettem írni hogy negativ teszt után egy hétre megjött a kefirgombám és azt iszom, így remélem legközelebbre kipucolja a szervezetem a sok gyogyszertöl, és novemberbe már hormon felesleg nélkül probálom meg újra.
De leginkább azt várom már hogy BP-re menjek a klinikára :)
babaangel81

@babaangel81:
Hova jártál klinikára??
noni

@dorcsi00:

Teljesen megdöbbenve olvastam a soraidat. Először is nagyon sajnállak Titeket.
Másodszor viszont sajnos azt kell mondanom, hogy teljesen megértem. Már én sem vagyok anya... 
2 hete én is vérezni kezdtem, aztán hosszas kórházi procedúra, mert nekem az ultrahangon nem is látták a babát (haza akartak küldeni, hogy nem vagyok terhes, mert az UH kép mellé nem is tudtam erős 2 csíkosat produkálni nekik, hiába mondtam, hogy alig 1 órája voltam pisilni és megittam 3 liter vizet a hőség miatt). Mivel a vérvétel kimutatta a terhességet, ottfogtak, mert féltek, hogy méhen kívüli. Én tudtam, hogy nem, de hiába, a megtartásában nem akartak segíteni. Megértettem, hogy beteg babát nem akarnak megtartani, de maga a hozzáállásuk azóta is nagyon bánt. Annyit mondjuk megtudtam, hogy nagyon alacsony volt végig a hcg szintem (a vérvétel is 300-at mutatott, pedig 1000 körül kellett volna lennie), ami nem normális. Valószínűleg ez okozta a halvány teszteket, vagy, hogy olyan későn látszott csak a 2 csík.
Maga a vérzés amúgy nem feltétlenül jelenti, hogy vége, de a tegnapi kontrollból kiderült, hogy már gyakorlatilag nulla a hcg szintem, úgyhogy a mi kis csodánk is elment...
A megjegyzések is ismerősek. Már előtte is sokan kérdezgették, hogy miért nincs még babánk, de azóta mintha megéreznék az emberek, mindenfelől ezt a kérdést kapjuk. És nekem is nagyon nehéz nem azt válaszolni, hogy már nincs. (Bár attól előre félek, hogy mikor legközelebb megyek majd orvoshoz és megkérdezi, hogy első terhesség-e, majd válaszolnom kell...)
Viszont szerencsére a Te történeted jó részét is át tudom érezni. Nekem nagyon erősen hátrahajló méhem van, így a nőgyógyász azt mondta, hogy valószínűleg csak nehezen, vagy sehogy sem tudok majd teherbe esni. Nekünk Ő első próbálkozásra sikerült, így én is azzal a tudattal léphetek tovább, hogy most megmutatta magát, legközelebb már minden rendben lesz. A férjemmel pedig mi is 8. éve vagyunk együtt és teljesen meglepett a viselkedése. Annyira önzetlen volt, annyit segített, annyira mellettem állt mindenben. Persze azt kívánom, hogy bárcsak ne történt volna mindez, enélkül a helyzet nélkül ki sem derült volna ennyi minden kettőnkről. Így remélem, hogy legközelebb már minden rendben lesz, mi pedig rengeteget tanultunk a mostaniból és szerintem a kapcsolatunk is csak erősödött...
Én köszönöm, hogy megosztottad, nekem nagyon jókor jött és kísérteties volt a sok hasonlóság. Ha valaki tud angolul és van facebookja, engem most ez a kiírás is megfogott, eléggé témába vág: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10102276573729791&set=a.529237706231.2034669.4&type=1&theater
Én is mindenkinek sok sikert és mihamarabbi pozitív teszteket kívánok! Dorcsi00, Neked pedig külön sok sikert, kitartást és remélem mihamarabb "találkozhatunk" a szülőszobán, kezünkben az egészséges babánkkal! :)
sarah16

@sarah16:
Szia

Pityeregve olvasom a soraid.
borzasztóan sajnálom.
Nemis birok irni most :cry:

Itt ül a kislányom és csak szorongatom..
talán a sors akarja hogy 1babánk legyen nekünk is..
de a sorsot sem értem.. miért olyan embereknek lehet gyermeke akik elhagyják.. kidobják..?!?!?

Elhiszem most nagyon nehéz az hogy ebben a nehéz időszakban kérdezgetik hogy "mikor lesz baba?"...
talán tényleg találó amit énis szoktam mondani.. "ha eljön az ideje.."
noni

@noni:

Köszönjük szépen. Tudom, hogy így a "jó" (olyan rossz volt, mikor orvosilag akkor mondták rám, hogy rendben vagyok, mikor nullára lement a hcg szintem), meg annak is örülök, hogy megmutatta magát egy kicsit. Csak tudod odáig számítottam a dolgokra, hogy esetleg nem lesz 2 csík. De utána, hogy akkor lesz gond, mikor már tudjuk, hogy ott van, na arra nem. Már úgy örültünk, csak Anyának, meg Apának voltunk hajlandóak hívni egymást, aztán egyszer csak vérzés, mire kettőt pislogtunk kórház. 4 napig hallgathattuk az orvosoktól, hogy milyen negatív kimenetelei lehetnek ennek az egésznek (hogy minden rendben lenne, arra csak egy orvos mosolygott, mikor én mondtam és azt válaszolta, hogy úgy legyen). És végül a kontroll, ami az ő igazukat bizonyította. Azóta már hallom inne is, onnan is, hogy ez milyen gyakran megesik. De minket teljesen váratlanul ért.

A sorsot én is pont így nem értem. Naponta lát az ember olyan szülőket, akik nem örülnek a gyereküknek, nem szeretik igazán, rosszul bánnak vele, vagy el is dobják. És az ilyeneknek összejött, sikerült? Akiknél igazán jó helyen lenne, azoknak miért nem, vagy miért ilyen nehezen?
Nem hinném, hogy csak egy babát szánt a sors Nektek, kizárt. Ahol ilyen jó helyen van, ott nem lehet csak egy...

Viszont köszönöm a találó választ, ezt fogom alkalmazni. 

Ölelgesd meg jól a kislányodat és adj egy puszit neki helyettem is. Az biztos, hogy ha már van egy picid, az nagyon sok erőt és reményt ad...
sarah16

@sarah16:
Szia.
Megpuszikáltam a kislányodat a nevedben. Léna baba.

A szívemböl kívánom mindenkinek aki babára vágyik hogy sikerüljön s ne adjuk fel..
Csak eljön egyszer a Mi idönk is.
Puszi
noni

Sarah
Ti mesterséges megtermékenyítésben nem gondolkodtatok?

Végülis kiderült mi lehetett a gond?
Méhen kívüli vagy rossz beágyazódás?
noni

Sarah
Ti mesterséges megtermékenyítésben nem gondolkodtatok?

Végülis kiderült mi lehetett a gond?
Méhen kívüli vagy rossz beágyazódás?
noni

@noni:

Köszönöm!  Tetszik a neve 

Nem derült ki, nem mondtak semmit. Igazából azzal senki nem foglalkozott, hogy vérzek, csak azzal, hogy a hcg mutatja a terhességet, de ők miért nem látják. Így az nem is derült ki, hogy mi lehetett a gond :( Igazából szerintem a beágyazódással lehettek gondok, azért lehettek a halvány tesztek és az alacsony hcg szint. Valószínűleg szegénykém nem tudott megtapadni. De Apuka megígérte, hogy legközelebb erősebb ragasztót is "tesz a csomagba" :P

Nem, abszolút nem gondolkodunk mesterséges megtermékenyítésben. Valószínűleg ki fogtok utálni, de nekünk ez volt az első próbálkozásunk. Terveztük, utánaolvastam, vártuk, de igazából fogalmam sem volt, hogy megy ez. Az, hogy előre megfogant, most már tudom, csoda. Legközelebb pedig már ahhoz is elég erős lesz, hogy velünk is maradjon. De addig most jó hosszű szünet. Az orvosok azt omndták, ha túl hamar kezdünk próbálkozni, összejöhet megint a terhesség, de valószínűleg ugyanezzel az eredménnyel. Ezt pedig soha többé nem szeretnénk...
sarah16

@noni:

Svédországba Malmöbe a Cura Öresund privát klinikára. Mivel itt kint mentem férjhez gondoltam megprobálom elöször itt, de mint kiderült nem volt jó ötlet. 
Sajnálom ami veled történt, reméljük legközelebb sikerül neked is majd a baba!!!
Én azóta is furán érzem magam meg se vizsgálnak, azt mondták majd elmúlik, a hányinger, a szédülés. Ezeket csak azért érzem mert még nem ürült ki a szerevezetemböl a sok hormontabletta amit szednem kellett. pedig már 2 hónapja eltelt, de ezek szerint sok ideig tart. És jobb oldalon még mindig érzek valamit, de ha azt mondják semmi akkor nem vitatkozok velük.
Amúgy ez a harmadik már fagyasztott embrio volt.
Beszéltem azóta a kilinkával, és azt mondták ha valaki baszocisztát akar azt jelezni kell, meg azt az embriologus dönti el kinél lehet kinél nem, nekem ez is furcsa...

Mindenkinek sok sikert kívánok a következö probához és jó megtapadást a babának.

Ti szedtek valami extra vitamint ami segít benne?

babaangel81

@babaangel81:

A terhes vitaminok elég sokat segítenek, azokat mindenképp érdemes szedni és a nőgyógyászod meg is tudja mondani esetleg, hogy Neked melyiket javasolja. És ezt lehet még kiegészíteni szükség szerint más vitaminnal, amiben az orvos, vagy a gyógyszerész is tud segíteni.

Illetve én most találtam rá a neten ilyenre, hogy Aviva-torna. A végén már kifejezetten próbáltam olyanokat keresni, hogy kudarc, negatív vélemény stb., de semmi, csupa jót írtak róla és elég sok betegségre, meg a fogamzás, a megtapadás megkönnyítésére is ajánlják.
sarah16

Sziasztok

Én még teljesen új vagyok itt nem is szoktam írogatni fórumokra de most annyira levagyok törve megint.
Nagyon szeretnénk a párommal babát komolyan az összes tünetet produkálom amit csak lehet de az is lehet hogy bemesélem magamnak. Juli 11 én volt meg utoljára. Multhét óta szurkál alul a hasam keménynek is érzem és a mellem is nagyon feszül ami sose volt. Holnap nem kéne megjönnie. Ma reggel ennek tudatába teszteltem egyet de negatív nagyon csalódott vagyok orvoshoz nem szeretnék szaladni mert biztos elhajtana hogy hülye vagyok.
Bocsánat hogy hosszúra sikeredett.

flappancs

Sziasztok!

Új vagyok itt és én is hasonló cipőben járok. Június 18-án menstruáltam utoljára, azóta semmi. Január óta nem szedem a gyógyszert, de sajnos elég rendszertelen a ciklusom, eddig 25 és 45 nap között mozgott. Mai nap 53. napja nem jön meg. Augusztus 2-án és 9-én teszeteltem:negatív.  Már voltam terhes, akkor tudom olyan hányingerem volt, hogy 100 %-ig biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Ez 4 éve volt, akkor 2 negatív teszt után, kb a ciklus 45. napján pozitív lett a teszt és már 3 és fél évesek az ikreim. Most néha van hányingerem, mellfeszülés, hasfájás és gyakori vizelés van, ami arra utal, hogy talán, de a tesztek negatívak. Januárban voltam dokinál, akkor azt mondta tele van a petefészkem cisztákkal és nem biztos, hogy minden hónapban van rendes peteérésem, meg hát már 36 vagyok, ha akarunk még babát húzzunk bele. Igazából nem vagyunk rágörcsölve a baba projektre, csak azért írom le a történetem, hátha valaki hasonlót tapasztal. Szóval az első tehességemnél már tapasztaltam, hogy a negatív teszt nem biztos, de azért már most kezdek aggódni. Leírom majd a fejleményeket.

szomani
Vonyarcvashegy

flappancs

Van valami fejlemény Nálatok?
szomani
Vonyarcvashegy

@flappancs:

Van valami fejlemény Nálatok?
szomani
Vonyarcvashegy

@szomani:
Jo fej doki.. huzzatok bele..
36 évesen..
Én mikor szültem telis tele volt az emelet 40feletti nökkel akik első babájukat szülték..
Mit csinálnak a cisztákkal? El kell távolítani?? Csak most lehet hülyeséget irok de az növekedhet a terhesség alatt is mikor nem müthetik..
noni

@noni:

Nem csinálnak a cisztákkal semmit, legalábbis nem mondta a doki. Azt mondta szerinte nem lesz ez akadálya a teherbe esésnek, de előfordulhat, hogy a ciszták miatt nem tud kijutni a petesejet a petefészekből, vagyis nem lesz minden hónapban esélyem. Meglátjuk, mai napon a ciklusom 56. napja van és még nem jött meg, hétvégén tesztelek újra.
szomani
Vonyarcvashegy

@szomani:
Oks.
Ird majd meg az eredményt.
++++++
noni

Sziasztok!
En eddig a babaprojekt topicban voltam, de most már inkább itt a helyem (remelem)

Átlagosan 35 napos ciklusaim vannak. Júniusban erős fájdalmat éreztem a bal pf-ben, elmentem orvoshoz, kiderült hogy volt egy 21mm-es domináns tusszom. Onnantol kezd el minden nap voltunk egyutt a parommal.. De hihetetlen módon 26 napra megjött (valoszinuleg hormon hiány - sárgatest elégtelenség miatt). Akkor elkezdtem barát cserje kapszulat szedni.

Most ebben a hónapban 41.napja nem jön meg, ergo a múltkorihoz képest 15 napos késésben van.
Csináltam tesztet (a legolcsobbat) es mindkettő negatív lett (a mai is).

Mintha lennének pedig tüneteim:
nagyobbak a melleim, állandóan éhes vagyok, gyakrabban pisilek, fel vagyok puffadva/vizesedve es faj a méhem jobb oldala (nem a petefészkem, azt erzem).
de lehet már csak bekepzelem..:((

Annyira jo volt itt pozitív történeteket olvasni!
sarah16 gratulalok! remelem velem is ez lesz :)

Addig is mindenkinek pozitív terhességi teszteket kívánok :)

Lilypie Pregnancy tickers
nemethlaura
Budapest I. kerület

Sziasztok!
En eddig a babaprojekt topicban voltam, de most már inkább itt a helyem (remelem)

Átlagosan 35 napos ciklusaim vannak. Júniusban erős fájdalmat éreztem a bal pf-ben, elmentem orvoshoz, kiderült hogy volt egy 21mm-es domináns tusszom. Onnantol kezd el minden nap voltunk egyutt a parommal.. De hihetetlen módon 26 napra megjött (valoszinuleg hormon hiány - sárgatest elégtelenség miatt). Akkor elkezdtem barát cserje kapszulat szedni.

Most ebben a hónapban 41.napja nem jön meg, ergo a múltkorihoz képest 15 napos késésben van.
Csináltam tesztet (a legolcsobbat) es mindkettő negatív lett (a mai is).

Mintha lennének pedig tüneteim:
nagyobbak a melleim, állandóan éhes vagyok, gyakrabban pisilek, fel vagyok puffadva/vizesedve es faj a méhem jobb oldala (nem a petefészkem, azt erzem).
de lehet már csak bekepzelem..:((

Annyira jo volt itt pozitív történeteket olvasni!
sarah16 gratulalok! remelem velem is ez lesz :)

Addig is mindenkinek pozitív terhességi teszteket kívánok :)

nemethlaura
Budapest I. kerület

Többiekkel mi lehet?

Hetta79
nischiff
flappancs

Van valami fejlemény?
szomani
Vonyarcvashegy

jaj bocsánat most láttam az utolsó fejleményeket, vaéahogy átugrotta nekem a legutolsó oldalt.. sajnálom ami történt :((( borzalmas lehet. de itt lesz egy újabb hónap, vastagabb endometrium, magasabb hormonok, új remény és talán siker :)

nemethlaura
Budapest I. kerület

Ciklusom 59. napja van, teszteltem, negatív  Melleim majd felrobbannak, szagokra érzékeny vagyok, sokat járok pisilni, néha hányingerem van. Szóval nem tudom....
szomani
Vonyarcvashegy

Mi ujra sikertelen honapot zártunk..
Nekem volt 2x küret szülésem után..
Kezdek arra gyanakodni hogy az miatt..
Valamit nagyon elrontottak.. méhlepény 3hétig bent bomlott..
Persze mondták hogy ez olyan megviselő mintha 2x abortusz lett volna.. jaj..
Én hibámon kívül..
:-(
noni

@szomani:
Mikor kell visszamenned orvoshoz??
Csak ha + teszt lesz
Drukkolok Neked.
noni

@szomani:

velem nagyjából ugyanez a helyzet.. ugyanilyen összevissza ciklusaim vannak, a rekordom mondjuk eddig 41 nap volt, de az már 3 hónappal ezelőtt.

most tartok a 44.napon: 2 hete állandó tejszerű folyásom van, nagyobbak a melleim, állandóan éhes vagyok, gyakrabban pisilek, hőhullámaim is voltak (pontosabban rosszabbul vieseltem a nagy meleget mint valaha), 2 napja már émelygést is érzek (jelenleg is)... néha fáj a hasam mintha meg akarna jönni, néha szúró fájdalmat érzek... mégis a legérzékenyebb tesztekkel is negativ lett (4 et csináltam az elmúlt 2 hétben) ja és híztam 2 kilót úgy, hogy egy falattal sem eszem többet/mást mint máskor, sőt... a nagy meleg miatt még annyit se, annak ellenére, hogy éhes vagyok, nem kívánom.

én amúgy már besokalltam, úgyhogy ma elmegyek orvoshoz délután. mondta, hogyha nem lát semmit az UH-n, akkor viszont hormon labor lesz, hogy lássuk ott van -e a baj... (valószínűleg sajnos ott lesz)

megírom majd mi volt, mit mondott, hátha segítség lehet neked is.

nemethlaura
Budapest I. kerület

@nemethlaura:

Először is, köszi a jó kívánságokat (a gratulációt is, remélem majd az is aktuális lesz hamarosan, de egyelőre sajnos várnunk kell).

Bár már nem akartam mostanában erre az oldalra írni, megfogtak a tüneteid. Nekem azzal kezdődött, hogy megnőttek a melleim. Először azt hittem, hogy a menzesz előtti szokásos program, de nem, egyre nagyobbak lettek :D Én nem voltam állandóan éhes, viszont nagyon megváltozott az étvágyam: az egyik pillanatban úgy éreztem, hogy na már egy falatot sem tudok megenni, annyira jóllaktam, aztán fél óra múlva már farkaséhes voltam. Aztán az émelygés is megvolt, szerencsére az csak ritkán. És akkor nem tűnt fel, mert amúgy sem szeretem és csak nyűgös leszek tőle, de borzasztóan viseltem a meleget. Most, hogy már sajnos nincs babám, azt vettem észre, hogy most sem tetszik a nagy hőség, de már nem szenvedek úgy, mint azokban a hetekben. És nekem is volt tejszerű folyásom, olyan, amilyen állagú előtte sosem és kb. folyamatosan. Szóval nem szeretnélek esetlegesen hamis reményekkel kecsegtetni, de ezek nagyon is terhességi tüneteknek tűnnek... ;)

Nekem 3 hüvelyi ultrahangot is csináltak, de nem látták a babát (sajnos már kellett volna, bár mellettem az egyik doki félhangosan megjegyezte, hogy "mekkora sz*r ez a készülék"). Viszont a vérvétel kimutatta, hogy babám van. Szóval szerintem ne aggódj, ezek a terhességi tesztek azért nem túl megbízhatóak sajna (vagyis úgy fogalmaznék, hogy nem mindenkinek mutatnak tényleges eredményt). Szóval, ha ultrahangon nem is látja, mindenképp kérj hCG tesztet vérből (nekem mindhárom alkalommal már aznap délután volt eredmény is).

Sok sikert és majd írj, hogy mi volt!
sarah16

@nemethlaura:

Először is, köszi a jó kívánságokat (a gratulációt is, remélem majd az is aktuális lesz hamarosan, de egyelőre sajnos várnunk kell).

Bár már nem akartam mostanában erre az oldalra írni, megfogtak a tüneteid. Nekem azzal kezdődött, hogy megnőttek a melleim. Először azt hittem, hogy a menzesz előtti szokásos program, de nem, egyre nagyobbak lettek :D Én nem voltam állandóan éhes, viszont nagyon megváltozott az étvágyam: az egyik pillanatban úgy éreztem, hogy na már egy falatot sem tudok megenni, annyira jóllaktam, aztán fél óra múlva már farkaséhes voltam. Aztán az émelygés is megvolt, szerencsére az csak ritkán. És akkor nem tűnt fel, mert amúgy sem szeretem és csak nyűgös leszek tőle, de borzasztóan viseltem a meleget. Most, hogy már sajnos nincs babám, azt vettem észre, hogy most sem tetszik a nagy hőség, de már nem szenvedek úgy, mint azokban a hetekben. És nekem is volt tejszerű folyásom, olyan, amilyen állagú előtte sosem és kb. folyamatosan. Szóval nem szeretnélek esetlegesen hamis reményekkel kecsegtetni, de ezek nagyon is terhességi tüneteknek tűnnek... ;)

Nekem 3 hüvelyi ultrahangot is csináltak, de nem látták a babát (sajnos már kellett volna, bár mellettem az egyik doki félhangosan megjegyezte, hogy "mekkora sz*r ez a készülék"). Viszont a vérvétel kimutatta, hogy babám van. Szóval szerintem ne aggódj, ezek a terhességi tesztek azért nem túl megbízhatóak sajna (vagyis úgy fogalmaznék, hogy nem mindenkinek mutatnak tényleges eredményt). Szóval, ha ultrahangon nem is látja, mindenképp kérj hCG tesztet vérből (nekem mindhárom alkalommal már aznap délután volt eredmény is).

Sok sikert és majd írj, hogy mi volt!
sarah16

@noni:

Nem mondta, hogy a ciszták miatt vissza kellene mennem. Doki szerint nem lesz gond a teherbe eséssel ennek ellenére sem, ha tényleg szeretnénk még babát. Még egy hetet adok a tesztnek, hétvégén újra tesztelek, aztán ha pozitív azért, ha meg nem akkor azért megyek dokihoz.
szomani
Vonyarcvashegy

@nemethlaura:

Voltál dokinál? Van valami fejlemény?
szomani
Vonyarcvashegy

@szomani:
Szió

Sajnos nem lett baba. Olyan szinten elvagyok keseredve megfogattam soha többet nem fogok tesztet csinálni ugyis mindig csak csalódok.
Veled mi újság?:)
flappancs

@flappancs:

Ciklusom 63. napja van és nem jött meg, de minden teszt negatív. Már nem reménykedem, szerintem már kimutatta volna a teszt, ha várandós lennék. Ma már egy csomószor éreztem, hogy mindjárt megjön 
szomani
Vonyarcvashegy

@szomani:

szia! igen, voltam a dokinál.. sajnos a lehető legrosszabb hírt kaptam: PCOS-em van.. másnap mentem hormon vérvételre is, szeptember elején megyek vissza az eredményekkel, valószínűleg hormon kezelést fogok kapni.

mondta az orvos, hogy a PCOS diagnosztizálása után 1 éven belül általában sikeres terhesség jön létre, de az 1 év az lehet, hogy 2 hónap, lehet, hogy 11... de mindegy, bizakodó vagyok.

ha a héten nem jön meg, szerintem te is keresd fel az orvosodat, ki tudja.. nekem eddeig szinte minden rendben volt, "egyik napról a másikra" lett PCOS-em minden ok nélkül..

nemethlaura
Budapest I. kerület

@nemethlaura:

Sajnálom, de legalább már tudod mi a helyzet. Engem ez a bizonytalanság készít ki, jövő héten én is elmegyek dokihoz.
szomani
Vonyarcvashegy

Ciklusom 65. napján a tesztek "nyertek". ma megjött, nem vagyok terhes 
szomani
Vonyarcvashegy

Lányok, nézzetek utána az Aviva-tornának. Én próbáltam rákeresni, hogy "kudarc", meg "negatív vélemények", nem adott ki semmit a kereső, így adtam neki egy esélyt. Rengeteg mindenre jó, rendezi a ciklust, cisztákat lehet "kitornázni magunkból" műtét nélkül, jó PCOS-re, miómára stb.
Nekem valószínűleg a vetélés (mivel elég korai volt) nem zavart bele nagyon a ciklusomba és amúgy is kb akkor kellett volna megjönnie, mikor elmentem a tanfolyamra, de mikor utána öltöztem át, néztem, hogy megjött - kivételesen minden görcs nélkül. A doki a kórházban azzal riogatott, lehet, hogy több hónapig nem fog megjönni (ami ugye tolja a következő próbálkozás időpontját, mert azért pár ciklust mindenképp kell várnunk), ehhez képest 29 napra az előző (elég fájdalmas emlékű ) vérzésem után újra megjött.
Szóval én csak jánlani tudom...
sarah16

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?