Hát, igazából "élesben" ebben a hónapban először... (Mármint, 2-3 hónapja nem védekezünk, de különböző okok miatt csak ebben a hónapban jött össze úgy az időzítés, hogy a PÉ idejére...)
A bosszantó az, hogy magánrendelésre járok...
Mármint, azért bosszantó, mert január óta figyelem ezt a barnázást, és mikor mondtam a dokimnak, elsőre, mindenféle kérdezés nélkül felírta a Norcolutot és közölte, hogy ha nem segít, akkor kaparás. Majdnem leszédültem a székről... Először is, hogy hormonális gyógyszert ír fel, hormonvizsgálat nélkül, másodszor, hogy meg sem kérdezi, fennáll-e esetleg az esélye, hogy lehetek terhes, és "elrendel" egy kémiai küretet, harmadszor, hogy először kaparás, hormonvizsgálat meg sem fordul a fejében? Én kérdeztem rá, hogy nem kellene-e... Ráadásul ő egy jó nőgyógyász - állítólag. Nekem sem volt eddig ennyire szörnyű tapasztalaton vele. Arról nem is beszélve, hogy az ő leiratában úgy nézett volna ki a dolog, hogy beszedem a Norcolutot és elmegyek vhormonvizsgálatra. Én nem igazán értettem, mi értelme a hormonjaim nézegetni, ha gyógyszerrel szedem be éppen őket?! Szóval nem szedtem be, elmentem vérvételre, majd következő hónapban beszedtem a Norcolutot, hogy neki is igaza legyen.
De nagyon gyanús volt, hogy a progeszteronhoz nem elég egy vérvétel, csak kíváncsi voltam más véleményére is. (Mikor a dokinál rákérdeztem, azt mondta, nem kell, mert minden rendben van.)
Így most nem tudom, azért nincs-e barna folt, mert szedem a barátcserjét vagy mert a Norcolut hatott.
(Következő ciklusra meg felírta a Clostbegytet.)
Minden esetre arra jutottam, hogy ezt megpróbálom, ha esetleg összejön a baba, akkor hurrá, és keresek másik orvost, ha nem, akkor meg keresek másik orvost. (20 éves korom óta járok a mostanihoz...)
Bocsánat, ha hosszú lett, de tanácstalan vagyok.