Sziasztok!
Adri, köszöntelek én is!
Nekem is van/volt köldökfájdalom. Én azt vettem észre, hogy olyankor szeles a hasam. Amikor a dokit kérdeztem, nekem is azt mondta amit Kiki is irt, hogy biztos úgy helyezkedik a baba, hogy nyomja azt a részt.
Szerintem ki kell tapasztalni, de látod, nem egyedi eset, szerintem ne ijedj meg.
Tegnap visszamentem a Hepinethez kontrollra, hogy akkor most mi a helyzet ezzel a "hosszúkás a feje a gyereknek" témával. Egy "doktor bácsi" volt bent nem a szonográfus, ő nézte meg Csengét (azt leszámítva, hogy nem volt kedves és nem is kapcsolta be a velem szemközti képernyőt, hogy én is láthassam a babám), azt mondta, hogy szerinte ez nem abnormális, kicsit hosszúkás a feje tényleg, de szerinte ettől nincs baja a gyereknek. Sőt mikor említettem, hogy a szonográfus hölgy szerint ez porcosodási probléma lehet, akkor láttam, hogy elkerekedett a szeme és látszott rajta, hogy nem ért egyet vele.
Szóval most azt mondta ő is, hogy legközelebbi vizsgálat már csak a 32. heti kötelező legyen. Én eldöntöttem, hogy tartom is magam ehhez és élvezem a kismamaságot. Elég volt a dokikhoz járásból, az aggódásból. Végre egybecsengenek a vélemények, most nem keresek már egy harmadik dokit aki majd újabb teoriával fog előállni.
A párom ma kezd hozzá a gyerekszoba kifestésének, ha készen leszünk majd teszek fel képet, milyen lesz a szobája a hercegnőnknek.
Nekem a gyomorégésem most mérséklődött, ott az a tapasztalatom, hogy a sok gyümölcstől és a múlt heti "otthonról dolgozok egész héten és össze-vissza eszek"-től volt. De nem is szeretném hogy visszatérjen, bár most a rendes evés nekem elég rosszul megy, ma is épp egy Princess-ben vásárolt kakaóscsigával indítottam a napom.....
, pár napja zabálhatnékom van. Lehet ez attól van, hogy Csenge nagyot nőtt az elmúlt időben. A tegnapi mérés szerint a becsült súlya elérte a 1100 grammot, 27 hetesek leszünk holnap. Az utóbbi pár hétben kapta össze magát ennyire, két héttel ezelőtt még "csak" 800 gramm volt.
Nono: épp gondoltam rád az elmúlt napokban, ugyan hogy vagytok, neked is lassan eljön a finish?! Minden rendben van?
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra, jön a hőség megint, hétvégére 36 fokot jósolnak!
Kitti
Ui: közületek volt vki a 28. hét körül babamozizni? Azt mondják, akkor már annyira kialakult a kis pofija, hogy már jól látható, és még van annyi helye, hogy jól kivehető legyen. Most azon gondolkozok, jó lenne egy fotót kapni vagy DVD-t, olyan régen láttam már a kis babókámat