Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Brühühühü.....írtam, elküldtem(volna) és a gonosz rendszer ellenálltKép
Na mégegyszer.....

Ezek a csajok....csodaszépekKép
Flóra az utolsó képen, Dorka a közelin....megfalnám őket!!!

Krisz!
Nekünk a jövő héten a csütörtök kivételével bármelyik nap jó.
Anna milyen kis szerencsés, az ő nevét már mindenki ki tudja mondaniKép
Hol van az a bolt?

Kata!
Boldog névnapot kívánunk Sárának!
Kép

A teknősöket mi is el szeretnénk adni, mert már nem gondozzuk őket. Az Apróban adtunk fel hirdetést, lehet, hogy el is viszik őket. Remélem ott jó helyük lesz!

Enci!
Anna már cicin bealut, ilyen is ritkán van. Gondolom Flóra sem bírta sokáig. Jól lefársztják egymástKép

Era
Kép

Era
Kép
era75

bealut=bealudt

Era
Kép
era75

Era,
Ok, akkor talán kinevezhetnék a szerdát talinapnakKép
Szóljon akinek nem jó!
Hánytól jönnétek?

Next bolt a pláza melletti kis üzlet soron a 2 fodrászat között. Sokkoló élményre számíts, csudaszép dolgok vannak és vigyél sok pénztKép

Enci,
nagyon jók az öltözködős Floreszképek, hogy pózol, igazi NŐKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

nagyon tetszenek a képek, olyan nagyok már a csajokKépKép
A tali jó ötlet sztem is.

Next a régi Zsifi turi? Már új cuccok vannak,mert régebben a tulaj mosva, vasalva árulta a turis rucikat, persze, drágábban mint itt a turiban. De mindig is szép dolgai voltak, gondolom, ez most sem változott.

Tegnap volt a nagy nap, a pocaklakó is kisfiúKépKép
De sztem teljcsen olyan, mint Imike volt annó.

Most menni kell, mert a fiú gépel, és így kicsit nehézkes a dolog.

manóka

manóka
manóka

Manóka,
gratula!!!!KépKép
Valahogy sejtettem, marad a férfiuralomKép

Vadiúj cuccok vannak a Nextben szuperek a kissrác cuccok isKép igaz én a csajosoknál olvadoztam, tündérkés, királylányos, angyalkás felsőkKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Mano !

Gratula!! KépKép
de éredekes,hogy a tesok ugyanolyanneműek lesznek. Nadine stb..

jo ötlet a tali,de nekem ill.Eranak nem jo a szerda .mit szolnátok a keddhez?
nekem de.du. is jo

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Manóka!
Gratula a 2. pöcöshöz isKép

Krisz!
Nekünk a héten nem jó a szerda, mert tegnap szólt az asztalos, hogy akkor tudja hozni az előszobafalat.
Hétfő, kedd jó, de inkább délelőtt, mert mire összeszedem a csajt délután........
Nekünk 9-12-ig bármikor jóKép
Máskor lehet a szerda a talinapKép

Anna aludt egy fél órát a kocsiban, és már nem tud elaludni.
Remélem így este hamar elalszik, és mehetek Andrásék koncertjére. Ugyanis itt a hugomKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Hú a kedd meg nekem nem jó, vagyis egyelőre úgy néz ki. Talán a péntek??Kép
Valahogy csak összehozzukKép

Krisz

Krisz
krisszie

hétfő vagy péntek......nekünk jóKép
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

nekünk is jo a hétfő és péntek délelőtt, dea péntek azért jobb lenne.

Enci
renci

OK, akkor legyen péntek délelőtt?Kép
Mikor lenne jó?

Krisz

Krisz
krisszie

sajna nekünk ma derült ki,hogy nem jo a péntek délelőtt a csajt visszük allergologushoz. de legfeljebb jöv. heti találkában leszünk ott.

Enci
renci

Sziasztok!

Na én meg hót beteg vagyok (Dorkának egyelőre kutyabajaKép), lehet akkor mégis a jövőhét lenne a jó.
Enci, majd írd meg mit mondanak az allergián!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Akkor tali elhalasztva a jövő hétre?

Krisz!
Jobbulást neked!

Enci!
Flóra elaludt hamar?
Anna már a kocsiban majdnem elaludt, úgy kellett szólongatnom. Tiszta kómás volt, ahogy felhoztam, csak vigyorgottKép

Teljesen kiszámíthatatlan a csaj, ahhoz képest, hogy tegnap semmit nem aludt napközben, most már negyed 2 óta szunyál.

Még el akartam nektek mondani, hogy mennyit érnek a drága játékok.....Anna két napja egy nagy befőttesgumival mászkál, mindent begumiz, ha elveszti csak azt keresiKépKépNem is költünk játékra többetKép

Lassan ébredhetne, mert még menni kell a függönyért is.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Krisz!
jobbulást! akkor majd jöv. héten talizunk egyet

Era!

Floresz nem akart elaludni.még bekajálta a soskát meg evett egy pogit. és utána még evett egy fél tükörtojást meg pogit.
aludni azt sehogy se akart. amint alvásközelbe került felpattant és pörgött tovább. nem akartam elhinni.
aztán valahogy egy pillanatra visszintesen maradt és rögötn elájult. de majdnem 3/4 3 volt.
nem tudom mi van vele,hogy ennyire nem akar aludni.
hihetetlenül akaratos most (is)

sziasztok
enci
renci

SZIASZTOK,

Már jó rég bírtam ideérni, de mostanában délelőtt, és délután is le kell emnni a fiúval. A héten 1x Imi levitte délelőtt, akkor nekem marad a takarítás, vasalás.
Múlt héten felmostam, a gyerek meg beöntötte a felmosóvizet a szobába. Gondolhatjátok, milyen boldog voltam, félig fel kellett hajtani, és különböző játékszerekkel ki kellett támasztani a padlószőnyeget, 3 nap alatt száradt ki. Így olyan volt az egész, mintha egy kisebb dombon lehetett volna bejutni a szobába. Imikét ez nem zavarta, folyamatosan pakolt ki és be a szőnyeg alá, ilettev mászta a hegyet hősiesenKép

Renci,
mi a baj szegény Florentínával, hogy menni kell allergológiára? Remélem, semmi komoly, mindenesetre, ha van étvágya, az csak jó jel lehetKépKép

A hóeséshez mit szóltok? Az én fiam ma már szánkózott is egy nagyot. Apukám meg a férjecském okosan rászerelték a szánra a bébihordót, így átmenetileg megoldódott a karfa kérdése. DE holnap kinézek a Régióba, nemrég láttam, hogy ott van magában is. Csak lehessen felszerelni a szánraKép

Erika,
irigyellek bennteket, ti már tudtok saját hóembert építeniKépKép

na, menek, este vacsizni megyünk Imivel, és kicsit szépítkezekKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Ez a szőnyegesdi nem hangzik valami jól. Az a jó a gyerekekben, hogy őket egyáltalán nem zavarja a káosz. Anna a legnagyobb boldogságban elélt volna a dobozok közöttKépKép
Anyukámék is külön vettek karfát, ha jól tudom a Metroban.

Annának nagyon tetszik a hó. A szánkózást meg egyenesen imádja. Jó nagyokat szánkóztunk tegnap is, meg ma is. Nekem meg jó fogyókúraKép
A hógolyót ógogónak hívja, és este puszit adott nekik, mert a garázsba már nem lehetett bevinniKépKép
Most meg itt vannak az asztalosok, fúrnak, faragnak, és Anna bealudt ebben a nagy zajban.Olyan kis édesKép

Kata!
Ha már nem szeretnétek a teknőst, szerintem hirdessétek meg. Nekünk rengetegen telefonáltak, persze ingyen vitték el.

Többiek!
Mi van veletek??
Ildikó, Krisztaa, Nadine.......?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Itt vagyok én sokszor csak nem minden esetben szoktam írni!.)
Hát egy kicsit betegek vagyunk sajna. Gerinek sajna megint a fülére ment a takony így sajnos most gyógyulunk. Bár hála jó istennek nem viseli meg nagyon eleven. Csak az a baj hogy nem tudta még eddig a havat élvezni mert így nem tudom kivinni.

Próbálunk gyógyulgatni!
Mindenkinek a legjobbakat!

Puszi krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Na megvagyunk mi is, csak kicsit sok a dolog mostanában. Tegnap voltunk orvosnál, első NST. Grétike jól van 10 perc volt az egész, utána meg is vizsgáltak. Jó nagy baba lesz.... a méhszáj még zár de rövidült C2000. Jövőhéten megint mehetünk majd. ZSani élvezi a havat délelőtt és délután is kint vagyunk, előszőr félt tőle, meg nem szerette ahogy fújta az arcába a szél. de a szánkót nem szereti, inkább szaladgál. Az autónk is meg lesz hamarosan most már, tegnap láttuk, max 2 hét és elhozhassuk, ha addig nem szülök meg akkor utána már rendszeresen megyünk be. Olyan kíváncsi vagyok már a lányokra, Imikét a múlt héten láttam olyan nagy fiú már ő is.

Na megyek mert a lány nem akar nélkülem aludni, Kép

Nadine 36hét 4 nap

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

Remélem, Geri azóta jobban van, szegénykém, nem irigyellek benneteket, ez a fülfájás elég rosszul hangzik.Kép

Olyan kihalt ez a topik mostanában, szomorkodom emiatt. Igaz, ideü, én is lig tok, írni meg pláne.

Mi jól vagyunk, a fiú nem változott semmit, azóta is ugyanolyan zsivány. Már most is a klaviatúrát szereli.
Menni kellene le most is, de -5 fokot mutat a hőmérő,így kicsit hezitálok,nehogy me4gfgyjon a poronyt, és én sem.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Krisztaa!
Remélem már jól van Geri, és mehet ki jó nagyot szánkózni!

Nadine!
Olyan fura, hogy tavasszal már két pöttömmel fogsz jönni a játsziraKépVagyis remélem, hogy fogtok jönni!
Ha meg lesz az autó, már nincs akadály!

Manóka!
Mi voltunk kint egy kicsit délelőtt, utána nem kellett pirosítót használnunk AnnávalKépKép
A csaj akart kimenni, de egy kis ravasz, mert csak ült a szánkóban, és bóbiskolt, nem akart kiszállni.

Krisz!
Jobban vagy már?
A héten lesz tali?

Valamikor hozzánk is kijöhetnétek már. Itt van elég hely a gyerkőcöknek. Csak egy kicsit messze vagyunk.

Én meg este megyek dokihoz, mert fáj a vállam, de már 4 napja. Felhívtam, és azt mondta, hogy inkább menjek be, megnézi.
Jajjj, öregszem már....el is határoztuk Andrással, hogy jógára fogunk járni.

Na megyek, lassan felpuszilgatom a csajtKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Végre olvastam rólatok Nadine, Manóka, KrisztaaKépKépKép

Tisztára kiment a fejemből, hogy szerdán megyünk 15hós szuriraKép
Remélem nem viseli meg nagyon a csajt.
Hihetetlen hogy már ekkoraKép Úgy megnőttek a kis manóink hogy csudaKép

Szóval én már kigyógyultam, de nem tudom mennyire macerás ez az oltás, ha Dorka nem lázasodik be akkor pénteken délelőtt lehetne nálunk a taliKép
Vagy ilyenkor nem célszerű gyerekek közé vinni?

Era,
majd megyünk hozzátok is ha jó idő leszKép
Olyan klassz a hó, én úgy örülök neki, de Dorkát abszolut hidegen hagyjaKép
Gyógyulj megKép nem használ neki a masszírozás?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Annánál semmilyen tünete nem volt a 15 hós oltásnak. Még csak a szuri helye sem volt piros, csak egy icipicit.
A vállam már jobb, kaptam rá krémet. Valószínüleg egy kicsit begyulladt( túl sokat lapátoltam a havatKépKépitt ugyanis már azt is kell). De azért ma délelőtt is lapátoltam egy kicsit. Hogy mekorra hó esett...olyan jó nagyot sétáltunk a csajjal.
El sem hinnétek, hogy ez a környék teljesen kihalt, senkivel nem találkozunk. Olyan, mintha egy lakatlan szigeten laknánkKép Olyan furcsa a Civis után.

Képek:
(Ti is tegyetk fel!!!)
Kép

Anyával:
Kép

És még egy:
Kép

Bocsi, kicsit sötétek a vaku miatt.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Mazsola Muzsika: holnap még nem, de remélem a jövő hét csütörtökön már lesz!!!(új Mazsiknak előzetes egyeztetéssel)

KataKép
kta

Csajok!

úgy néz ki megmaradunkKép
Szóval holnap 10 körül várlak szeretettel benneteketKép
Írjatok, hogy tudtok-e jönniKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

bocsi,mostanában keveset vagyok. szinte sosincs idom bejönni.tiszta para van a szakdoga miatt. már csak 2 honapom an a leadásig!!!
most meg másodjára irtam meg egy dogát, mert valahogy floresz ugy ügyeskedett, hogy a file-nak csak a neve maradt meg de a szöveg eltünt.nem tudom mitörtént és a pja se találta igy mégegyszer megirtam,szerencsére azért még emlékeztem ráKép

megannyira leköt Flora annyit játszunk meg hülyéskedünk. minden idomet vele és a szakdogával töltök.Hihetetlen hoy már jöv. héten megyünk az oltásra

Krisz !

mi holnap szivesen megyunk .de Flora egy kicsit aluszékony meg nyügi.nem tudom esetleg nem betegség bujkál benne.ezért egy kicsit ovakodok a talitól.de val.a foga lehet megint lesz egy ujabbKép

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Krisz!
Nekünk jó a holnapKép

Manóka!
Ugye ti is jösztök holnap?

Kata!
De jó, hogy lesz újra Mazsola!!

Na megyek, ha felébred a csaj fel kell mennem a padlásra, mert az ajtó mellett csepeg a vízKép Mi lehet odafent, előre félek tőle!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era, OKKép
Enci, gyertek nyugodtan, biztos a fogacska már megintKép
Manóka várjuk ám Imikét isKép

Krisz

Krisz
krisszie

Csajok!!!!!

Nagy újságom van!!
Játszóház nyílik a Domb utcán, a Ruhagyár épületében.
Nagyon szép lesz!
Elvileg egy, másfél hét múlva kész, most készülnek a dekorációk.
Az Intersparban lévő játszóházhoz lesz hasonló, csak kb. 5x nagyobb,és nincs korhatár a szülő is bemehet a gyerkőccel. Vagyis ezt mondta a dekoráló férfi.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

már kb 3 napja be sem néztem, de úgy látom, pont jókorKépKép

Sztem holnap tudunk menni, és előre is köszönjük a meghívástKépKép

manóka

manóka
manóka

SziasztokKép!

A nejem állapotos, most 13. hetes, elso baba, augusztus 6 -ra van kiirva.
A Bethlen u.-i rendelőbe jár, dr. Jakab az orvosa,de o nem vállal szülést.
Tudtok-e dokit, illetve szülésznőt ajánlani?
Kenézy v. DOTE?
Illetve, hogy kb. mennyibe kerul, mikor, hogyan kell ezt lebonyolítani?
Tudom, hogy ezzel kapcsolatban most nagy a cirkusz ezert maganban.
Cim: hegyi.peter@tigaz.hu

Elore is koszonom a segitsegeteketKép

Tisztelettel:

Hegyi Péter

U.I.(Gyönyörűek a képekKép
phegyi

SZIASZTOK,

Egy percre jöttem csak. Ma délután voltán kint a Fancsikai tavaknál, lehet szánkózni, és korizni is a tavon. Szeretném nektek is ajánlani, nagyon kellemes volt az idő, és még lesz holnap is.

Koriztunk, és sétáltunk is egy nagyot. Határozottan altató, úgyhogy megyek én is pihenniKépKép

kedvcsinálónak
Kép

Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok,

Dorka,
nagyon sok boldog névnapot kívánok nekedKép

Kép

Imi, manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Ma van Dorka nap?

Dorka!
Nagyon nagyon boldog névnapot!!!

Csajok!
Megvolt ma életem első, és remélem egyben utolsó, csonttöréseKép
Leestem a lépcsőn, a kemény fal fogta meg az egész súlyom, és ezt szegény lábfejcsontom nem bírta. Darabos törés, sok hét gipsz, injekció........

Na megyek is vízszintesbe.

Jó éjt!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseketKép
Igen ma névnapoztunk, mondjuk csak anyukámék tudtak eljönni, így is túlpörögte magát a lányomKép

Era,
törésKép
jobbulást neked!!!!
pihenhetsz egy csomót, Te szegényKép

Manóka,
tényleg kedvcsináló, de klassz lehetett ott kint szánkózniKép
Lehetett korizni a tavon?

Krisz

Krisz
krisszie

Ez még Dorkának a névnapjára:
Kép

Era

Era
Kép
era75

Era....felavattad a házat...Kép Kép)
Ott még nem estél el eddig...Kép
Gondolom így nem tudtok jönni mazsira...
Gyógyulj meg hamar!!!!Kép
és szaladj minél előbb ilyen gyorsan! Puszi! Kata
kta

Dorka

boldog névnapot kivánunk Neked

Flora és anya
renci

Sziasztok!

Köszi a további köszöntéseketKép

HELP!!!
Dorkán kijött 4 pöttyöcske gondolom az oltástól de az egyik a karján nagyon csúnyán begyulladtKép
Nagy piros, nedvedző seb lett, mit lehet vele tenni??????
Tök magától mert a csajszi egyáltalán nem vakarta, sztem észre sem vette h ott van.

Krisz

Krisz
krisszie

csajok!

BÁRÁNYHIMLŐ!!!KépKép

remélem senkit sem fertőztünk el, vagy vannak máshol is pöttyök??

Krisz

Krisz
krisszie

Tényleg bárányhimlő??

Most annyian lettek himlősökKépKép
Mikortól fertőz?
Voltatok dokinál?
Hogy viseli Dorka?

Era

Era
Kép
era75

Szia Era!

Tutira sajnosKép
Sajnos 2 hét a lappangási ideje, szóval amikor itt voltatok már igen. SajnálomKép, remélem azért nem kaptátok el.

Dokihoz nem mentünk, karantén van 2 hétig. Egyelőre 7 pöttye van még nem zavarja, szóval semmi gondKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hogy van a kis bárányhimlős?

Még az a szerencse, hogy mire Annán kijön (mert nagy az esély, hogy kijön), addigra járógipszem lesz. Azért azzal könnyebb rohangálni.
Nem is tudom milyen helyzet ez......kicsit tragikomikus.

Era

Era
Kép
era75

Szia Era

Még mindig semmi gond, ma is kijött 2 pötty szóval már 9 vanKép
Ebből 2 elég csúnya a többi pici, alig látszikKép
Nem foglalkozik vele főleg mert hujjúban és hosszúnaciban van és nem látja sztem még nem viszket neki szerencséreKép

Azért, hogy lássátok nem olyan vészes a helyzet itt egy kép:

Kép

Meddig kell fekvőben? Nagyon fáj?

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz!

Örülök, hogy Dorka jól viseliKép
Ezt neki küldöm:
Kép

Szerencsére nem fáj a lábam, csak ha mozgatom. Még gyogyit sem kellett bevennem. Csak a szurikat utálom, bár András nagyon hősiesen szurkálKép
Hétfőn megyünk vissza, akkor többet tudok majd mondani, hogy meddig leszek fekvőben.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Ha lesz himlő, legalább letudjuk, ha nem, akkor ellenállóak a gyerekekKép Lényeg, hogy ne legyenek gyűgösek.

Ma voltam a klinikán, és megnéztem Ágiékat, nagyon aranyos a kis Timea, nem is emlékszem már, hogy milyen pici is volt a fiú. Nagyon aranyos a kicsi, tetszett, és szép kislánykaKép
Ági is jól van, hajnali 1-kor értek be, és fél 2-kor már meg is szült, szóval, nagyon meg van elégedve, és olyan aranyosak mindkettenKép Sztem holnap haza is engedi őket Kovács adjuntusnő.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hú gratula Ágiéknak!!!Kép
De szuper, h ilyen gyors szülése voltKép

Móni,
holnap délután 5 körül jó ha átugrik azuram a milumilért?

Csajszin egyre több a pötty, ma estére már legalább 10-el többKép olyan csúnyák, úgy sajnálom szegénytKép
Hőemelkedése is van, szeretném ha már kifelé lábalnánk.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
jöhet az ember, Dorkának gyógypuszikat küldünkKép

A nestlé bébiételekről lehet gyűjteni a vonalkódokat, mintha emlékeimben élne vmi ilyesmi?
Illetve most látom, hogy Milupa, Liberót is kell gyűjteni, ti erről tudtok?
Nekem van sok Hippes üvegem, azzal lehet vmit kezdeni?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Dorka!
Gyógyulj meg gyorsan!Kép

Manóka!
Én nem tudok semmi pontgyűjtésről. Ha megtudsz valamit a Liberóról, szólj már légyszi, mert van egy csomó pontunk!

Ma ágyat húztam.....ülveKépKépIgaz András is segített, mert nélküle nem menne!
Olyan hősiesen helyt állKép
Meg a csaj is tündér, bár mindig a gipszelt lábamon mászkálKép

Most mennek ki szánkózni, de az akarat diadalát éljük, most is valamit nagyon egyedül szeretne csinálniKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka,
bocsi, de nem tudodtt menni.
Hívtalak is de nem vetted felKép
Talán a jövő héten felugrok érte.
Nestlé vonalkódokat lehet gyűjteni, nézd meg a nestle honlapján ott vannak az ajándékok a kódokértKép

Köszi a drukkokat és már ennél rosszabb nem leszKép
Remélem a mai nap volt a mélypont 39 fokos láz, nagyon csúnyák lettek a pöttyök, még mindig nincs sok de ami van a bal felkarján és hónalján szinte egybefüggő seb lettKép nagyon gáz
Így utólag inkább beadatnám a védőoltást.

Era,
Te is gyógyulj meg hamarKép

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?