Sziasztok!
Régóta olvasom a topikot,de eddig nem "mertem" írni, félve az elkiabásástól vagy ilyemi
3 hónapja próbálkozunk, a ciklusaim érdekesen alakulnak,eddig nagyjából rendzseres volt,de a múlt hónapban 5 napot késett,persze volt para, képzelt tünetek meg minden
hölgynaptár appot használok ezen vezetem a ciklusom,a peteérésem szerinte 27-én volt, szerintem 25-én együtt is voltunk a párommal mindkét napon. A naptár szerint tegnap kellett volna megjönnie,eddig semmi.Viszont sikerült összeszednem valami fertőzést,így betadine kúpot vettünk,de arra az volt írva hogy terhesen nem lehet...vettünk egy clearblue tesztet(ami tuti jó a párom szerint) amit kedden megis csináltam reggel,de negatív lett
úgy elkeseredtem,hogy egész déután sírtam,mint aki nem normális,munkában is többször sírva fakadtam,nemis értettem miért,hiszen nem máskoris negatív volt a tesztem...nagyjából bele is törődtem.Azt hittem meg fog jönni és azért vagyok ennyire zizi,de semmi.pár napja iszonyatos hányinger gyötör,de már szerintem csak beképzelem(bár ez még eddig nem volt a palttán)ahogy azt is hogy szúrkál vagy nemis tudom milyen érzés van a petefészkeimnél.
Bocs hogy hosszú lettem,de már nemtudom magamban tartani,és a barátaim idegeimre sem szeretnék már menni