Sziasztok!
A nővérem szombat délután jött meg, Eszterkém a reptéren még csak nagy szemekkel nézte (pont 1 hónapja látta utoljára), de utána egész estig vigyorgott neki
Tegnap meg jártunk egy nagyot, megmutattuk a nővéremnek a várost a Reichstag tetejéről is!
Bea!
Tündériek a képek!
Nekem is a fiókos tetszett a legjobban!
Eve!
Szóval nálad is bejött???
De nagyon rendi vagy, hogy a netes barátnődet nem akartad cserbenhagyni!
Kika!
Nahát, hogy te milyen kegyetlen vagy szegény ismerőseimmel!!
Tipp: szerinted???
Andi!
Milyen érdekes, hogy a gyerkőceink csak itthon adják elő az égedelem oldalaikat
Mondjuk én még nem panaszkodom, de ha egyszer elindul...
Orsi!
Bocsi, de most láttam, hogy a profilod legalján megvan a címed, pótoltam
De így már nem akkora poén
Megnéztem a neten az gyerekülést, a Concord-nak nincs kereskedője Berlinben (sőt Münchenben, Hamburgban sem)
A neten online árulják az üléseket, általában 130 Euro környékén. A második, amit írtál, az nem egy ülés, hanem csak egy huzat, annak 25 Euro környékén van az ára, szintén csak a neten. Annyit még meg tudok tenni, hogy ha nem sűrgős (mivel Eszternek úgyis akarunk etetőszéket nézni), egy-két üzletben megkérdezem, hátha meg lehet rendelni náluk.
Rami!
Utólag én is boldog hófordulót kívánok Noncsinak, de úgy látom, már nem jössz hozzánk!
Hajni!
Képek nem készültek a farsangról??
Jut eszembe, tegnap itt meg farsangi felvonulás volt, a hírek szerint kb. 1 millió ember vártak, lehet, hogy volt is annyi
Olyasmi volt, mint a Love Parade, tehát kamionok vonultak a résztvevők, dobáltak a nézőknek cukrot, csokit, meg mindenféle apró ajándékot, jópofa volt
Ildi!
Milyen volt a hétvége??
Hugi!
Puszi neked is!
Szép napot mindenkinek!
Krisz