Nyuszkókám! ez a menü tökéletes, te maga vagy a házitündér! Én meg tudod mit teszek? Rendeltem a kínaiból egy adag kaját, mert a hétvégén facér vagyok (papa kanbuliba utazott) és minek főzzek?
reggelit még együtt ettünk, paprikás szalámis szendvicset. Nem hiszed el, de perpill az volt a világ legjobb kajája számomra!!!
ezen a "mocskos hányingerem van" dumán bazi nagyot röhögtem! Én azt vettem észre, ha csak egy napig nem zabálom be az Elevitet, nekem is mocskos hányingerem van. Múltkor két napig nem ettem (vidéken voltam), azt majdnem összehánytam a végén magam.
ZABÁLÁS, TERHESRUHA Abba kell hagynom a táplálkozást nagyon hamarosan!!!
Voltunk a Corában, és felvettem a 48-as csíkos gatyát. Olyan fosul állt, hogy rohantam vissza a polchoz. A csíkjai összevissza futottak a combom kerekded mivoltján, na meg az anyaga is szúrt engem, lévén 100% műszál. Jobbszeretem a sztreccsesebb anyagokat. Na mindegy, gondoltam felpróbálok egy menőbbet, ami már kb. 4-5eFt volt. Drapp, vékony tavaszi, zsebekkel, miegymás. Na az meg ahogy feszült a combomon, elég szépen kihozta a hurkákat, úgyhogy semmit nem vettem. Ma de. elmentem a C&A-ba, ott meg a terhesruha kínálat egyenlő a nullával. Ohne felső, és gatya is csak pár 42-es, 44-es volt. Úgyhogy gondoltam egy nagyot, azt inkább vettem egy áksziós két számmal nagyobb sima gatyát, amibe jócskán fér még has. ;-) Vettem hozzá egy nagyobb felsőt is, narancssárga színben. (Ancsipancsi = papagáj) És persze a szokásos Snoopys széles bugyit, így a kollekcióm 5 db-ra növekedett, de a lényeg, hogy utóbbi időben főként ezeket a bugyikat tudom elviselni magamon. Aztán indulás előtt megláttam egy 5500,- Ft-os Disneys pizsamát, amire régen fájt a fogam, úgyhogy azt is megvettem próba nélkül. Persze ezekből mindből jó a 48-as!!!! Komolyan mondom, ez a pizsama érte meg a legjobban. Olyan profi anyagból van, olyan jó a varrása, szabása, hogy csak ámultam. Itthon ilyenekben fogok járkálni!!!
Hazaérve mellesleg átnéztem a gatya készletemet! A tavaly nyáron hordott 46-os csini fehér gatyám még rámjön, de hasban nem lehet behúzni a cipzárt.
Van egy-két nagyobb régebbi farmerem, azok majd jók lesznek most pár hónapig.
CORA A törökbálintiban még minden méret van a gatyákból, 38/40-estől kezdve!!!
cici : én úgy érzem nem nőtt, de a párom szerint kerekebb lett. Úgyhogy folyton ellenőrizgeti is őket.
Megann! nekem a gyömbértől még jobban kéne hánynom.
Csailla! a szalonnával úgy jártam, hogy jól bekajáltam az anyuéknál belőle, még ebédre is inkább azt ettem, mint főtt kaját, aztán hazainduláskor tukmálták, hogy hozzunk, de keményen ellenálltam, mert addig jó, amíg nincs itthon szalonna!
én mocskosul hízok a szalonnától, ha pár napig azt eszem, minimum 1-2 kiló rámjön!
fogyás a terhesség első harmadában természtes a fogyás!!! A nők egy része fogy.
takarítás úgy tudom 800-1000 Ft/óra áron dolgoznak, tehát egész nap az 8eFt. De jó őket ellenőrizni, mert nekem se kéne balfék. Mondjuk a párom nem engedné meg, hogy takarítónk legyen, annyira azért nem állunk jól
, de ha nagyobb lesz a lakás, úgyis kierőszakolom, hogy havonta legalább 1x hívhassak egyet.