Új privát üzeneted érkezett!

Vendéglátozom,üzletvezető/felszóláló/vagyok egy kávázoba!Nagyon szeretem csinálni,és jó a hely.Az a baj,hogy nincs a gépen jó kép rólunk.Viszont találtam egyet a szekrénysorunkról,azon van esküvői kép rólunk.Meg próbálom elküldeni.Jövő héten megyünk lagziba,majd ott lesz kép,azt fel tudom rakni.
csanita

Nem tudom el küldeni.Amint hazaér a pérom,majd küldöm.Én nem nagyon értek hozzá.Jó??
Hajni
HOl tartasz a főzéssel??Én most megyek,gyorsan szaggatom a nokedlit.De azt,hogy utálom!!Enni viszont szeretem.Sietek vissza.
csanita

Sziasztok!
Reggel óta nem működik nálunk sem a net, sem a telefonvonalak. Most sikerült megjavítani. Kép Gyorsan olvasok, aztán még írok!

Kata
kata1977
Hatvan

Na, itt vagyok. Egy kis pihi. Minden fel van készítve, minden pihizik, ill. a köröm fő Kép.

Juca, ne legyél ilyen. Látod hogy neked is válaszoltam, nem csak főzök Kép.

Szegény öcsikém barátnője, már teljesen konyhatündér lesz itt mellettem Kép. Olyan aranyos hogy segít Kép.

Ha esetleg kaptok olyan receptet, vagy valaki megkér hogy reszeljétek le a csokit ne vállalkozzatok rá. Iszonyat meló Kép.

Anita, kicsikre szaggasd azt a nokedlit úgy finom Kép. Különben én is útálom.

Kép

Kép
vkhajni

Beuka,
Megkaptam a képeket, nagyon tetszettek (csak elfelejtettem írni... Kép)! Tök jó, h ilyen sokat küldtél! Kép

Juca,
Vigyázz arra a gyerekre (hiszen az ÉÉÉÉn szerelmem! Kép)! Majd írdd meg, mi volt a dokinál! Addig is szorítok, h ne legyen semmi komoly!

Nolina,
Én is kérdeztem már, h honnan a nolina név, de nekem nem árultad el! Kép

Nicola,
Ügyes vagy, h mindent elintéztél! Kép Mennyibe kerül egy ilyen névmódosítás? Minden papírodat újra kell csináltatni?

Hajni,
Én imádoooom a körömpörköltet! KépKépKép Mikor mehetek vendégségbe (csak hogy sütit is kaphassak... Kép)? Mi a neve ennek a sütinek? Igazából nem nagyon tudtam elképzelni... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, majd csinálok fényképet. Tőlem bármikor jöhetsz Kép. Nem tudom mi a neve, ez olyan huszadik embertől másolt süti. A neve valahol elveszett Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata!Tényleg amit még irtál e-mailbe a névváltoztatásról el lehet intézni a minisztériumba kell kérvényezni,1500 Ft ellenében...
Csak személyit+lakcim.ig. csináltattamKép
nicola79

Hajni, én tócsit csináltam reggelire...
Ebéd a dédinél lesz, gulyásleves és a körömpörkölt nyami-nyami, szeretem a gusztustalan kajákat is. Kár hogy nem tengerparton élünk mert lenne sok tengeri herkentyű akkor frissen.

Eléggé émelygek csajok és alig múlik ha eszem, pedig eddig attól elmúlt.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike, nem sajnállak, megérdemeled Kép. De azért egy picit, de még így is cserélnék veled Kép. Azt hittem kevesebben szeretik a körömpörköltet. Én azt imádom benne, hogy utánna mindenhol ragadok Kép.
A tengeri dolgokat nem szeretem.

Kép

Kép
vkhajni

kata,
köszi,köszi,szerintem is nagyon tündérke bálint,ő a legújabb szerelmemKép
ha hazaértünka dokitól írok,8ra megyünk,nem hiszem hogy fél 10 elött hazaérnénkKép
jóhogy vigyázok rá,úgy emlékszem nekem sem a hónom alá csaptákKépKépKép
az jutott eszembe ha te lasabban öregednél a bálint meg gyorsabban....KépKépjó anyósod lennékKépKép
te is elég dögös vagyKépna de a pasid...
nem akarsz neki bemutatniKépKépKép

hajni,
asszem kitörne a parasztgyalázat ha nem válaszolnálKépKépKép
ja képzel,ancikám jön haza németo.-ból és majd lepasszolom a gyerekemet neki és repülök hozzádKépKépKépa részleteket majd megdumizzuk az mns-en,okaj?

cupp
juca
Jucaa

meg jöttem!Végeztem a főzéssel.Csak a kezemet nem érzem a szaggatástól!Jó ez a tojásosnokedli,de ki szaggathatna magától is.Jaj,a tócsit is nagyon szeretjük.De ott meg a krumpli reszelés gáz!Én is cserélnék ám veled Cirmike!!!De azért sajnállak!!!
csanita

Okaj, de MSN-en próbáluk meg KépKép. Ne keverj itt nekem Kép.

Bocsi a kurta válaszért, de megjött anyu, és gyorsan elküldtem Kép.

Holnap lesz valaki? A párom dolgozik, nem akarok addig is itt egyedül uncsizni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én nem , hála nem dolgozom,.
Lassan indulok is úgyhogy mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Sziasztok
nicola79

Hajni
Én dolgozom hétvégén,majd hétfőn leszek.Biztos nem fogsz unatkozni!
Ma még ki élvezem magam,lassan jön a párom,ebédelünk,aztán majd este jövök.Addig írjatok sokat legyen mit olvasni!
csanita

Nicola,
Az hogy van?! Nem muszáj minden papírból újat csináltatni?! Kép

Úgy látom, mindenkinél napirenden van a körömpörkölt, de Hajnin kívül csak Cirmike mázlista, h ehet is! Kép

Majd ezt a pasis ügyet megbeszéljük! Kép Ha megoldod, h Bálint gyorsan hozzám öregedjen, akkor esetleg kölcsönadom a pasimat! Kép Na jó, lehet, h inkább mégsem adom... Kép De hát én nagyon szeretem Őt! Kép De azért még ugye nem kell lemondanom a Bálintról?! Kép
Egyezzünk ki abban, h egyszer majd bemutatlak a pasimnak, Bálintot meg bevárhatom! KépKépKépKép

Hajni,
Tessék is fotózni, mert fincsin hangzik a dolog, de engem vizuálisan is érdekelne! Kép
Észre sem veszed, aztán egyszer majd betoppanok! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, de igen kéne de jogsim lejár jövőre majd akkor!!

Sziasztok, jo hétvégét!!
nicola79

Hajni,
Én nemigen leszek hétvégén, mert a szüleimhez megyek. De lehet, h vasárnap be tudok nézni. Kép

Hiányozni fogtok! Kép
kata1977
Hatvan

A pörkölt fincsi volt, a sütivel meg baj történt Kép. Nem sürüsödött be a krém. Megpróbáltam helyre hozni, most hül. Kíváncsi vagyok.

Szóval akkor hagytok engem uncsizni itthon. Na, majd találok más elfoglaltságot, de még megkérdezem az esti műszakot is, hátha Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, fent van a photoshop, végre van tábla Kép

Kép

Kép
vkhajni

SZiasztok!!Megjöttem!

Végre vége a hétnek!!!!!!

Olvasok és jövök!!!

Hajni nagyon-nagyon szép a tábla!!!

Kép
Kép
beuka

Hajni
Valami csodás ez a tábla!Ügyi vagy!Fincsi volt a nokdli,izlett apának is.Lehet hülyeséget kérdezek,de meg teszem.Ami most a nevek mellett van ciklus nap,azt ti a menszesz első napjától számoltátok,vagy mikor el múlt,az utólsó naptól??van itt valaki???
csanita

Az első napjától számoljuk Kép. Amikor megjön az a ciklus első napja, ugye akkor a táblán 1 cn Kép.

Olyan aranyosak vagytok. Csak egy picit elrontottam mert Pocika csak 10+0 Kép. Bocsi.

Örülök, hogy jó lett a hami Kép. Akkor ma mind a ketten ügyik voltunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Aha!Akkor jó minden.Nem voltam képbe.Sütivel mi van??Enyém jó lett,elég jól fogy.
Beuka
Mi újság??Láttam ám,hogy itt vagy!!Ne bulykálj!!!
Lassan kezdünk gyülekezni.
csanita

Én itt vagyok!!

Anita a ciklust a menzi első napjától számoljuk.

Gyorsan kell válaszolnom, mert megyünk este bálba és méggyantáznom, fürdenem, szárítanom... kell....

Nicola! Hát persze, hogy érdekel az a kandalló prosi! Internetcímetek van??AZ én párom dec. volt 30. valóban vannak közös vonásaink Kép
Ötülök, hogy tetszenek képek! Én is szívesen fogadom ám!

Juca írd ám majd le, hogy mi van a kukival!!

Na jó akkor én leszek a különc én NEM szeretem a körömpörköltet!!!

Anita! NEm is tudtam, hogy kakóscsigát is lehet otthon készíteni Kép azt viszont szeretem!!
Én mondtam már Neked, hogy jó lesz ott mátraházán!! Te szegény holnap is dolgozol?? Küldessz nekem is képet??

Hajni én biztos itt leszek holnap!!! Vagyis nem is biztos, lehet hogy megyünk az IKEÁ-ba Kép de este mindenképp benézek!!

Kép
Kép
beuka

Mennem kell készülni, de még mielőtt megyünk visszanézek, úgyhogy írtarok nekem nyugodtan!!! Nem vagyok ám egoista Kép

Kép
Kép
beuka

Én most egy kicsit elhúzok, mert meg kell tölteni a sütit. Hihetetlen mennyire nem akar most összejönni Kép. Pedig a múltkor olyan jól sikerült. Na kb fél óra és vagyok.

Csók
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Beuka
De jó neked!Érezzétek jól magatokat!!Sokat táncoljál.Igen sajna dolgozom.Minden második hétvégén munka van!Viszont jövőhét hétvégén lagziba megyünk!!Már nagyon várom.

Nolina!Tegnap már nem válaszltam,bocsi.
Szerintem minél hamarabb mennj el orvoshoz.Azzal nem vesztesz semmit.Én egy másik orvoshoz jártam,márciusba elmentem hozzá,mondtam nézzen meg,írt gyógyszert,nem használt.Vissza mentem,nem tudott mit mondani,szét tárta a kezét,No comment!Gondoltam akkor orvost kell váltani!Hála isten sikerült találnom.De így csak nyáron kezdődött a kivizsgálás,vesztettünk 5-6 hónapot az orvos miatt!!
csanita

Visszajöttem. A krém túl lötty lett, valószínű a tejszín miatt. Szóval a krémből Somlói lesz, a tésztához meg csinálok másik krémet sűrűbb tejszínből Kép. Tehát csak holnap tudok róla képet készíteni Kép.

Bea, jó szórakozást nektek. Úgy irigyellek. Én is bálba akarok menni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hú a somlóit is imádom!!!!
Anita: azért a lagzi sem lesz ám rossz!!

MOst már megyek, mert indulunk!
Jó estét mindenkinek és jó beszélgetést!!!

Üdv:Bea

Kép
Kép
beuka

Hahó!van itt valaki???
csanita

Egyre jobb sütiket csinálsz.és még csak meg se kostólhatjuk!!!
Nagyon kevesen vagyunk!
Többiek hol vagytok??
Lassan megyek,mert reggel munka,9-re megyek.
Mindenkinek jó éjszakát!!!
Hétfőn jövök,sokat írjatok legyen mit olvasnom!!

Pussz mindenkinek!!

Hajni!!
Neked jó szülinapozást!!Sok-sok vendéget!!

Beuka!
Remélem jól érzed/érezted magad!Majd mesélj,várom!!!
csanita

Anita, miért akarsz nekem rosszat a sok vendéggel? Kép

Tényleg, hol marad az esti műszak?

Kép

Kép
vkhajni

Kép Jó reggelt mindenkinek! Kép
Este inhaláltam kamillateába csöpögtetett Diapulmonnal, és sokkal jobban lettem. Nem fájt annyira a tüdőm. Kép Most viszont jól kiköhögtem mindent, és megint fáj. Kép Mindjárt ma reggel is megismétlem az inhalálást. Kép
Ma megyünk Kecskemétre, megnézni az 1 hetes kis unokaöcsimet! Hozzak majd róla kpet? Kép
Aztán egyszer majd vissza is olvasok...
A táblát azért láttam, tök jó, csak én vagyok az utolsó rajta. Kép Na de talán lesz ez még így se, és én leszek a közepén, vagy a legelején. Kép Jó lenne már gyorsan meggyógyulni, de férjecskémnek is fájdogál még a torka. Mikor lesz már ennek vége?!?!

Sziasztok! Legyetek jók a hétvégén!

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,

bocsi hogy tegnap már nem jöttem,de mire mi hazaértünk,addigra anyámék is megérkeztek aztán mégsem húzhattam el a gép elé,mesedélután volt:-)

bálint:valószínüleg ahogy fürdés közben markolássza magánakKépKépKép megsérthette és kicsit begyulladt tőle és ezek a fehár foltok a gyuszi maradványai.szóval szerencsére semmi komoly,kamillával kell törölgetni meg batadinnal
fürcsi után.ÖrülhetünkKépKépKép

nem tom hogy leszek a hétvégén,anyucikám igényli nagyon a társaságomat,szóval meg valamikor bekukkKép

ma kellene megjönnie,semmi jelét nem érzem hogy ma vagy akár holnap történne valamiKép
szorítsatok hogy ne jöjjön meg ,mert akkor elöbb vissza tudok menni a dokimhoz,nem kell megint vizsgálatokra mennem mert az előéletemből arra lehet következtetni hogy azért nem jön meg mert nincs pé-m és akkor jöhet a closty és utána KépKépKépKép
amúgy mikor előzöleg abbahagytam a bogyót akkor is így volt,először megjött(igaz 48 napra)és utána semmi......
ezért gondolom hogy talán most is így lesz.
vagy most hülyesgét mondtam,logikátlanul gondolom???????????????????

Hajni,
tegnap rohantunk mert apa későn ért haza mikor meg a doktornőtől hazaértünk....már egyszer leírtamKépKépKép
szóval mns vagy msn mit tom éééééééééééén nincs kész,de apa megígért hogy megnézi hogy kell beállítani hogy megkérdezze és megcsinálja nekem,nem ari????????????????

Kata,
nem gondolod hogy egy csöppet telhetetlen vagy,neked minden nekem meg semmiKépKépKép

pussz
juca
32/31
Jucaa

Juca, de örülök hogy semmi komoly baja KépKépKép. Úgy izgultam értetek Kép. Nagyon ari a párod, de ne csak ígérje Kép Legyél sokat anyukáddal, biztos nagyon hiányoztatok neki Kép.

Proone, örülök, hogy jobban vagy. Még azt akartam kérdezni, hogy az msn-en nem csak te jelentkezel be? Szóval ha bejelentkezel nem biztos hogy te vagy? Nem mertem kérdezni, hátha a párod, és biztos nem annyira örült volna nekem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, elfelejtettem írni, hogy kész lett a sütike, nem lett a legcsodálatosabb, de végre sikerült a krém Kép. Majd csinálom a fényképet Kép.

Kép

Kép
vkhajni

SZiasztok, vagyis szia Hajni. Úgy látom ma nem vagyunk túl sokan.

Ma ne, majd csak holnap megyünk Pestre, úgyhogy ma nagyjából itt leszek!!

NAgyon jó volt a bál!!
Ahhoz képest, hogy el sem akartunk menni 3-ig ott voltunk és jó sokat táncoltuk, meg a tombolán is nyertünk!!!
Csak sajnos (vagy nem nem tudom) ittam egy csomó pezsgőt meg eneergiaitalt, amit ugye nem szabadna, de én szinte biztos vagyok benne, hogy a kellő időben meg fogjönni Kép
Ma délelőtt meg úgy fáj a hasam, hogy majd megpusztulok!!

Kicsit később elkészítem a hő görbémet és megmutatom Nektek! Szerintem ebben a ciklusban nem volt peteérésem!!!!

Ja és Hajni tök jó, hogy ilyen sütiket csinálsz!! Én már nagyon várom, hogy új konyhám legyen és akkor belevetem magam a sütés-főzés tanulásába és gyakorlásába!!

Most megyek pakolni, mert minden szanaszét van, de belesek még majd!

Üdv: Bea (22/?)

Kép
Kép
beuka

Juca: örülök, hogy a kis Bálintnak nem lett komoly baja!!!
De most jól értem, hogy azt várod, hogy nem jön meg?? De akkor még egy csomó idő, míg eljutsz az orvishoz!!! Miért akarsz mindenképpen Clostyt szedni?? Lehet hogy neked a szülés úgy renbetette a "dolgaidat" hogy anélkül is sikerül!!!

Proone: tessék gyógyulni és várjuk aképeket a piciről!!!

Kép
Kép
beuka

Időnként én is itt vagyok ám, csak vásárlás, meg felmosás... sok időt vesz el. Azért írjatok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Beu,
ne nézz tiszta hülyének,de igen,annak örülnék ha nem jönne meg.ha megjön mehetek hormonvizsgálatra meg mindenhova Képmegbizonyosodni róla hogy van e pé-m és nagyon sok időbe kerül mindez,és én már igen-igen türelmetlen vagyokKépKépKép
cirmikének volt jó,az ő dokija felírta neki egyből a closy-t,nem várt a csodáraKép
miért csomó idő míg dokihoz jutok?
most várok monjuk 2 hetet és ha az idő alatt nem jön meg felhívom a dokimat hogy MOST megyek,felírja a closyt és nekiesek apánakKépKép
én így képzelem,aztán lehet hogy bilibe lóg a kezem.....Kép
nem gondolom hogy a szülés helyre tett volna,még senkitől nem hallottam hogy closy-s baba után simán esett teherbe,látod cirmikénél sem így volt,lehet hogy pont én vagyok a kivétel de nem hiszem!
nekem bejött a closy,teljesen ideálisnak bizonyult,lett pé-m,egy tüszőm volt,nem 3-4
és kutya bajom nem volt tőle,ráadásul elsőre összejött bálint,szóval én bízom ebbe a closty-ban.

persze,nagyon örülnék ha menne e nélkül is,csak nem hiszek benne,nincs nekem olyan szerencsémKépKépKép
na meg az összes tünetet produkálom amit akkor vettem észre magamon mikor először ugrott meg a hormonszintemKép

ezek után bolond vagyok??????????????????
te másképp gondolnád az én helyemben?
Jucaa

Sziasztok,

juca vagyok,át akartam írni a profilomat és véletlenül töröltem és nem tudtam magam uagyanazon a néven regisztrálni mégegyszerKépKép
de én még a régi vagyok,csak más néven futokKépKép
tök égő vagyok,mi?
cupp,
juca
Vendég

Juca, nem semmi egy nőszemély vagy Kép. Hogy foglak én így megszokni Kép.
Van már MSN-ed?
Miért nem írtad be magad 3 a-val Kép. Szerintem senkinek nem tűnt volna fel a különbség Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jó estét!

Most olvastam vissza csütörtök estétől, de elég keveset írtatok. Kép

Beuka az esküvői kép a polgármesteri hivatal portája előtt készült a portásnénivel. Kép Csak ezt találtam lekicsinyítve, a "rendeseket" azért a parkban csináltuk.
Látom Ti is készültök az Ikeába, mi ma voltunk, iszonyatos a tömeg. És tündéri babaholmik vannak. Kép Én minden kiságy előtt leragadtam.
Ti mit akartok venni?

Nolina én már csináltam babanetes fényképalbumot magamnak, szépen belementettem egy mappába mindenkit. Mikor voltatok az Usa-ban? Nem tudtam elképzelni, hogy hol készültek azok a helyes képek.

Hajni Ti nem ma szülinapoztok?
Fantasztikus a tábla új dizájna.

A mai napom nagyon rosszul kezdődött, miközben csináltam a reggelit a papagájom beesett a gáztűzhely mögé és eltűnt. (Ilyet sose szokott csinálni..) Egyből felkeltettem szegény férjem, aki kipiszkálta onnét, és visszatette a kalitkába. Utána egész nap jrtam ki hozzá, néztem, hogy minden oké-e vele. Nem tudom hogy fogom akkor viselni, ha a babának lesz bármi baja...

Juca te olyan lazának tűnsz, ha Bálintnak valamilyen baja van (mint olvastam volt is) hogyan viseled? Nem izgulod szét magad?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, én mindjárt jövök hozzád. Csak vacsizunk.

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok, mai napot végigfutottam... Mindjárt rakom fel a képeket. Csak kiválogatom, lekicsinyítem.

KépKépKépKép
proone

Na, megjöttem.

Igen, ma ünnepeltünk, de csak a mamáék voltak, meg ugye a család. Szóval semmi nagy buli Kép

Proone, végigfutottad, de nekem nem válaszoltál Kép

Kép

Kép
vkhajni

Itt az unokaöcsim, ma egy hetes, 53 cm-rel és majdnem 4 kg-al született.
Kép

Itt anyucival van lefényképezve (ő az én nővérem).
Kép

KépKépKépKép
proone

Itt én fogom a karomban:
Kép

Itt pedig a férjecskémmel lustulnak:
Kép

KépKépKépKép
proone

Nagyon cukorfalat a pici Kép. Jól megdögönyözted helyettünk is?

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?