Nna, megjöttem. Kész a vacsi, a fürdő, meg én is
Úgy döntöttem, a széptiszta fürdőben megérdemlek egy olajos aromafürdőt, úgyhogy már azon is túl vagyok. MOst itt fekszem a hónaljkutyámmal, és remélem, hgoy még kibírja egy órát, és nem kezd nyüszögni, hogy menjünk. Nem lenne olyan jó a testemnek
Egyébként megállapítottam főzés közben, hogy lehet, hogy jó találmány a páraelszívó, de valamit ki kellene találni kismamáknak... Ugyanis én néha unok álldigálni a lábos mellett, amíg párolódik, és most is bejöttem olvasni. Megszoktam, hogy mire menni kell keverni, bejön az illat (rosszabb esetben szag
). De most nem jött... Épp eszembe jutott, már kezdett odakapni. Onnantól ébresztőórával főztem.
Meg kell szokni ezt a páraelszívó dolgot, eddig nem volt...
a nemevéses meg szokott lenni nekem is, sőt, főleg úgy szokott lenni, hogy kombinálva a zabálhatnékkal. Enném a mindent, és mire hozzájutok, már nem is kell
Emiatt az van, hogy délig nem is eszem, aztán dél-1 körül reggelizek (fél 8.kor kelünk...) eszem 4-5 körül, és aztán rámtör az ehetnék, és vagy egész este rágok vagy iszom valamit, vagy rosszul vagyok attól, hogy nem tudom, mit ennék
Cicc, nagy nagy gratula, pont akartam írni, hogy kár, hogy még nem jöttél, de ezekszerint bekötötték otthon nektek is már a netet
tegyél majd fel képeket, meg az adatokat, hogy Katy frissíteni tudja a táblázatot...
Savitri, az jutott eszembe, hogy anyukám mindig mesélte, hogy én mennyit bőgtem, és semmit nem lehetett velem csinálni, csak bőgtem, és bőgtem és bőgtem, csak akkor nem, ha anyukámat nézhettem... És senki semmit nem tudott velem csinálni tényleg. Apukám azzal vigasztalta mindig, hogy meglátod, ez lesz a legjobb gyereked. Ezt a történetet csak azért ismerem, mert azóta is emlegetik, hogy így is lett
Ezt nem dicsekedésből írtam, meg nemér mondani, hogy jaj, milyen leeht a többi tesója
Csak gondoltam vigasztalásból...
Edwig, olvastam a történeted... Mit mondjak, neked aztán kijutott, de remélem most már majd örömből is lassan!!! És örülök, hogy a mindenféle gyötrelmek ellenére szülni jó
Úgy szólnék a babásokhoz is, de nem annyira tudok... csak örülök mindig a sikereknek, meg gyűjtöm az infókat, meg szomorkodok, mikor rossz nektek... És éppen azt találtam ki, hogy mikor majd csinálok én is napirendes füzetet, akkor abba azt is fogom írni, hogy mit ettem és hánykor, és akkor az milyenjó lesz, mert engem néhány kaja most is eléggé megviselt, ami korábban nem, és akkor majd fogom tudni, hogy mivel kísérletezzek
Ölyan jó lenne aludni egyet, de most hajszárítás meg menés
Még eggyel több indok a szülésre, hogy ne kelljen levinnem a kutyát egy darabig
Persze levinné Gergő, ha megkérném, de szegénynek így is annyi dolga van, nekem meg kell a "friss" levegő.
Na, ez most jókis monológos nap lett tényleg, kész regényeket írtam állandóan a semmiről, bocsi érte... Ilyen napom lett a nyomiságtól.