Halihó!
Barni elpalántálva
most tudok írni.
Először is megnéztem az ide feltett fotókat és a gmaileseket is, MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ. A fülbevalós csajok különösen tetszenek
tKatinka: nagyon örülök, hogy jobban van Kincsőke, remélem a mostani kis szörcsögés, már nem okoz gondot. Rátok fér egy kis nyugi. Hitel ügyben szívesen segítek, írj privit ha gondolod. (bankban dolgozom/tam, igaz cégekkel foglalkoztam, de azért képben vagyok, szívesen elmagyarázok mindent)
Bei: no para a kaja mennyiség miatt. Barnikám is össze-vissza eszik. Nálunk átlag 13-140 ml csúszik, kivéve este, akkor akár 210-220 is, de ma pl csak 170-et evett, volt, hogy csak 160-at és ugyanúgy aludt. Egyébként nagyon ügyes a kiscsaj
nem hiába a lányok mindig gyorsabbak, én meg majd győzzem kivárni a fiacskám
Mazsan: örülök, hogy nincs nagy baja Pankinak
Jól néz ki ebben az izében, látszik, hogy élvezi. Jó kis borsos ára van az eünek ott, de igazán, ha belegondoltok itthon is a pénz beszél, ha beteg vagy
Annus: tetszett a blogod
édik a csajok. Házvétel miatt kissé irigy vagyok
mi is nagyon szeretnénk kertesbe menni, hogy az uram szöszölhessen. Így csak a balkonládák maradnak. Bár sokan lennének a helyünkben a mostani lakásunkat illetően is tudom, na de az viszi előre a világot, hogy az ember mindig jobbat akar.
Brumika: részemről tali oké, szívesen fuvarozok is 1 babát mamástul simán be tudunk vállalni (szükség esetén van egy plusz autósülésünk is).
Egyébként Drusza nagyon helyes, és esküszöm ezek a kölkök összebeszéltek, enyém Barnus sem a hízásra gyúrt az elmúlt hónapban, de hosszra annyit nőtt. Jelentem selejteznem kell a 68-as méretet, a bodykat, ha bekapcsolom lehúzza a nyakánál, a gatyók szára rövid...
Szóval már vagy 2 hete használunk 74-es darabokat is.
Cedis: 13 nap, jesszus:!:
szerintem nézesd meg a dolgot, nálunk apa szerintem már szívrohamot kapott volna
na meg én is
Néztem a fotokón, hogy Kamillának is elment már a babahaja.... emlékszem a kórházban, amikor a mellkasodon behoztad a szobánkba, mennyi hajacskája volt
Eper: jaj annyira szép Réka baba, én halálosan bele vagyok szeretve. Sajnálom a szopi dolgot, nálunk is volt ilyen 2 és 3 hó között, most már sajna csak egyszer szopizik naponta, általában délután és akkor is kell adni pótlást.
Aniat: üdv köztünk, nagyon édes a kislányod
kézpaskolástól én is vérszemet kapok, főleg ha még be is kapják a kezét, hogy ham-ham
Youlcsi: ahhoz képest, hogy egy csomó kaját nem szeretsz nagyon ügyi vagy a hozzátápival és nagyon bátran csinálod. Ja, tudtál venni a Sparban gesztenyét? Nekem ma sikerült az Intersparban Maroni, egész, előfőzöttet vennem, 699 pénz volt
Adtál már neki sóskát vagy salátát? Mivel sűrítetted? A sóska elég savanyú, és én nem akarok neki cukrot adni, gondoltam édes burgonyával majd megoldom, kíváncsi vagyok milyen lesz?
Menion: sajnállak a betegség miatt, tényleg nincs más megoldás csak a szteroid? Az nagyon durva, apukámnál is egy csomó c@r mellékhatása volt.
Boldog 6 hót Annának!!! A végre azért jó sok tornát begyűjtöttél
de esküszöm tőled ezt vártam
Cicus: gyere majd, ha a 4es fogat engedi
Nenu-Orsi: és még azt mondják, hogy a XXI. században már nem divat a szülő általi párválasztás
Lovaszkata: na akkor mi megint egy cipőben járunk, a nappali altatásnál én is elkezdtem a letesz, bemegy, megsimogat kicsit sírni, inkább nyávogni hagy dolgot, mert már én sem bírom a seggét rázni. Na meg sokszor több időbe tart elráznom, mint amennyit utána alszik
Mirena: nem tudok róla se jót, se rosszat.
De a jövő hónapban én is megyek dokihoz, bár én maradok a tablettánál, nekem bejött és egyébként is akarunk még egy manót rövid időn belül.
Ha bárkit kihagytam bocs, megyek apával sörözni