Nem tudom mit jelentenek a talpak, talán a fórum hozzászólások számából csinál valami kalkulációt a rendszer, és az alapján oszt talpakat:-)
Minden nap reggel egy deci zöldséglé (ebben van paradicsom, zeller, hagyma, káposzta és még jó néhány zöldség, de a paradicsom a nagy része) és egy deci céklalé (ez a vas miatt kell). egy kupica aszaltszilva is lecsúszik, hogy még véletlenül se legyen gond a székrekedéssel. Minden második nap zabkását reggelizek, amibe fagyasztott bogyós gyümölcs (áfonya, ribizli, málna, eper) van, ez is segíti az emésztést. Főzeléket is szoktam főzni, igen. minden másnap főzök, így két nap esszük ugyanazt az ételt általában. Vacsorára pirítóst eszem felvágottal és sok zöldséggel. sajnos ez általában 8 után van... hamarabb vagy nem érek haza, vagy a kertben van dolgunk, vagy főzök... régebben salátát vacsiztam, de mióta terhes vagyok nem igazán kívánom úgy magában
Azt tudom, hogy kevesebb édességet kéne ennem, mert ez az egyetlen "egészségtelen", amiről nem tudok lemondani. Minden nap eszem valami édességet
mikor mentek legközelebb dokihoz, hogy kiderüljön végre, hogy kislány v. kisfiú?
Amúgy az én pocakom nem kifejezetten nagy, inkább átlagosnak mondanám. Még be tudom kötni a cipőmet