Sziasztok!
Köszönöm a sok aranyos hozzászólást. Párom még életben van, bár önhibáján kivül, mert azóta azzal frocliz, hogy hogy tudok nyelvtanilag meg helyesirásilag töléletes SMSeket küldeni neki, mikor majd szétpukkadok a méregtől! Jó humora van, mi?
Tegnap mentünk a második ellenőrzésre. A dokim ezúttal megtapizta a méhszájamat, azt mondta szépen zárva van. Csinált egy ultrahangot, amiről elmondta, hogy orvosilag semmi szükség nincs rá. Nem baj, láttuk a babát. Illetve valami foltot amire ő azt mondta, hogy az a baba. Nem tudom, az első alkalommal, mikor a szivét néztük és az ott dobogott, az jobban meghatott mint ez a foltocska. Ezt most hason keresztül csinálta, nem is lehetett olyan jól látni.
Utána beestünk a Westendbe vásárolni. A C&A-ban én is találtam egy-két leárazott cuccot ami rámjön, hurrá, terhesnadrág, amiben kényelmesen elfér a hasam. Már semmi régi nadrágom nem volt kényelmes, 3 darab szoknya maradt amit hordani tudtam, az egyik belőlük mini ami ugye télviz idején talán nem a legjobb ötlet. Vettem egy nagyobb gatyát is, ami majd később lesz esedékes, de olyan jó árban volt, hogy nem tudtam neki ellenállni. Meg már csak egy darab volt belőle. Azt hiszem, végre megtaláltam a duciság előnyét, a 44-es cuccok senki másnak nem kellenek, ezért marad belőlük jó sok leárazva.
Apropó méretek... mióta visszaköltöztem Magyarországra (16 év után), kerültem a ruhavásárlást mint a tűzt. Amúgy se nagyon szeretek vásárolni (tudom, hiányzik belőlem valami alapvető női gén). Főleg a melltartókkal voltam mindig is gondban, mert igencsak túlméreteztek, terhesség előtti méretem 85D volt. Most bementem egy fehérnemű boltba, illetve a harmadikba, és már nagyon elegem volt, mert mindenhol csak a csipkés kis A kosarakat láttam, no mindegy, találtam egy normális boltot ahol az eladó tényleg segitőkész volt, viszont egy pillantást vetett kabáton keresztül a melleimre, és hitetlenkedve nézett rám, hogy bolond vagyok én, mit akarok egy D kosárral? Először nem értettem, de aztán elmagyaráztam neki, hogy terhes vagyok, azért nem tudom a méretemet, mert megnőtt, és új kéne. A nóta vége az volt, hogy az új melltartóm mérete 85G!!! Majdnem helyben elájultam. Tiz hét alatt D kosárból lett G! És azt mondják, a legnagyobbat majd szoptatáskor fog nőni. De ezek már nem tudnak hova nőni!!!
rokica
10+3