Sziasztok!
Nos látom nagyüzem volt délután, most meg kihalt a net! Na jó én itt, de Mi ez a Kinga féle levél?
Most kaptam egy emilt, amelyben valami nagyon veszélyes számítógépes vírusra figyelmeztetnek, ami Virtuális képeslappal terjed, úgyhogy figyeljetek majd oda!
Matyim sajna nincs jól, lázas volt ma egész nap, a kúpok se használtak.
Holnap megint doki, nem tudom mi lehet vele? Szerintem az oltásnak már csak el kellett volna múlnia a hatása, nem?
Párom végzett, sikerült a szigorlata, így már csak a szakdoli megvédése és az államvizsga van hátra. Amúgy ha nagy lesz, jogász lesz, bízom benne
Szóval a dokik: nos én nemigen vagyok megelégedve a gyerekorvosokkal, mert a homeós doki nem ír fel antibiotikumot, és nem biztos, hogy a gyereknek ez feltétlenül rossz. Én nem értek hozzá, de azt tudom, hogy keresni fogok egy olyat akiben megbízom majd.
A nődokimmal elégedett vagyok, voltam. És ő olyan volt, hogy a 16.héten elküldödd az Afp-vek együtt egy nagy laborra, aztán nem is kellett mennem csak a végefelé. no meg a legeslegelején, mert ugye akkor a védőnős bejelentkezéssel el kellett mindent indítani. Én szerettem eljárogatni, mert addig sem itthon ültem. Akortól már jó volt, amikor megmozdult Matyi a pociban és egész nap szinte mesélgettem zenét hallgattunk, és egyebek. Mindig beszéltem hozzá, mint egy dilis. Néha az utcán is
A talival kapcsolatban: mit szólnátok, ha március közepe, vagy vége felé tennénk, nelem jó a Pest, ha jó idő van vinném Matyit, ha nem akkor csak egyedül. A hely attól függ beszélgetni akarunk csak, vagy gyerekek esetén legyen program is? Pl: úgy olvasgattam itt a babaneten, hogy az Ikeában pl van valami jó kis játszósarok, ahol elvannak a gyerkőcök...
Ha meg valakinél, akkor valahogy úgy lenne jó, hogy ne essen nagyon ki, pl Délitől vagy Népligettől, mert Matyival kicsit nehézkes lenne 2-3-4-5x átszállni.
Kinga: Merre vagy?
Ildi: Boldog névnapot Csengének!!!
Hajni: mit mondott a dokitok?
Jó éjt, Zita