Új privát üzeneted érkezett!

Beuka, nagyon vidám lagzitok lehetett, sokáig nézegettem és az jutott eszembe,hogy vajon hányig tartott a mulatozás. A játékoknak volt vmi mögöttes tartalma? Nagyon szép a csokrod!
nolina

Zafír, ez nem vág tönkre semmi Kép. Max vírust lehet tőle kapni, de mivel csak ismerősök érhetnek el ennek nem nagy az esélye. Juca valami MNS-t csinált, vagy nem tudom mit.

Bea, neked XP-d van?

Kép

Kép
vkhajni

Na jó nem találom! Pedig tuti hogy feltettem! Pl, h. honnan a nolina név?

Kép
Kép
beuka

Igen én korlátlanul internetezek. Írom a címet ahonnan le tudod tölteni.

http://messenger.msn.com/Help/Upgrades.aspx?mkt=hu-hu

A béta verzió a legjobb szerintem. Bal oldalt találod a mosolygós Kép, figura mellett Kép. Különben jó helyen kapirgálsz, szóval a tükör Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bea, lehet,hogy az érzéstelenítő vette el az eszem, bocs --vagy alapból nem is volt?Kép
nolina a kedvenc virágom, a 23. szülinapomra kaptam a sógornőméktől és a férjem szerint hasonlít rám. ( ha be van csavarva a hajam éppoly bodros vagyok, mint ő) Kép Csak szegény már kicsit kinőtte a cserepét, de hát úgy szeretem ,hogy nem győz nőni. Kép Karácsony előtt kicsi férjemtől kaptam egy kistestvérét is (a régi fél méter magas, kókuszdió -jellegű gumója van)
Bocsi, de mit is kérdeztél még? Kép
És köszi,hogy megkérdezted nolinát.Kép
nolina

Bea, én is emlékeszem, hogy kérdezted, úgyhogy tuti leírtad, nem csak akartad Kép

Kép

Kép
vkhajni

Olyan kaki így most a gépem, hogy újra lett telepítve, semmit nem találok. Akartam frissíteni a táblát, és nem tudom hova tettem. Úgy utálom ilyenkor Kép. Most keresgélhetek egy órát Kép.

Kép

Kép
vkhajni

HAJNI köszi!Kép
Nolina: az a gáz, hogy a többi kérdésre nem emlékszem. Na mindegy majd eszembe jut. Egyébkét a lagzi reggel fél 7-ig tartott. Hazamentünk és fél 8-ig csomagot bontottunk és pénzt számoltuk. Aztán alvás. de csak fél 9-ig tudtam. Délután már indultunk nászútra Kép Hú de jó is volt.

A legtöbb dolog csak viccnek volt, nem volt tartalma.

Na megyek megnézem magamnak ezt az MSN-t

Kép
Kép
beuka

Hajni, nyugiKép Az én gépemen az interneten kívül semmi sincsKép Miért kell frissítened a táblát? Nem ér rá holnap? Amúgy,ha épp nem írtok, a táblánkban gyönyörködöm, számolgatom, kinek mikor kell szorítani. Kép
nolina

Bea, ha letöltöd figyej oda, mert ki kell választani milyen op-rendszerre akarod letölteni, ha nem xp-re

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok ám,csak festette a hajamat a barátnőm.
Zafír
Nem találtam jó képet rólunk,majd keresek holnap.Igen ez az első clostis hónapom!Remélem az utólsó!Megyekmajd uh-ra.
Beuka!
Nyugodtan szólj at orvosnak,kérdezz tőle.Én mindig el halmozom kérdésekkel,az nem gáz.ÉN most nem mérem a hőmet.Nem akarom idegesíteni magam!Van valaki??
csanita

Nolina, windows csak van rajta Kép

Kép

Kép
vkhajni

Azért frissítem a táblát ma, mert reggel olyan kómás vagyok, hogy elég a photoshoppal szórakoznom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

nolina! nem is tudtam, hogy vanilyen virág!

Kép
Kép
beuka

Na, megyek aludni. Legyetek jók, írjatok sokat, legyen mit olvasni a délelőttös műszaknak Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szép álmokat, Hajni! Kép
Bea, miért kellett clostyt szedned? Szept.-től próbálkoztok. ugye? Voltál vmilyen vizsgálaton?
nolina

Én még itt vagyok ám!!Csak senki nem ír!Ejnye-bejnye!!
csanita

Anita, bocs, csak most olvastam feljebb, hogy megjöttél. Kép Milyen színű lett a hajad?
Mikor mész uh-ra? Nálad ki javasolta a clostyt, Te vagy a doki? És miért?
nolina

Hát ha senki nincs,akkor jó éjszakát mindenkinek!Holnap jvök,viszont hétvégén dolgozom.Írjatok sokat!!
Pussz
csanita

Kékes-fekete lett.A doki javasolta a clostit,mert magas volt a prol.szintem,ettől nem volt peteérés,arra kaptam gyógyit,jó is lett,csak nincs rendesen p.érés még mindig.De csak napi 1-et szedtem.Ma vettem be az utólsót!!!Majd a 19 és a 21 nap megyek vérvételre,meg uh-ra.Ti mióta próbálkoztok??
csanita

Eddig is fekete voltál, vagy ez most vadiúj szín?
Honnan jött rá(és mikor) a doki, hogy magas a prol szinted, mármint a vérvizsgálaton kívűl? Bromocriptint kaptál? Utána néztek peteérést és mi nem volt ok?
Nekünk ez a másfeledik hónapunk( dec. 27 óta) Most tapasztalatgyűjtési fázisban vagyunkKép
nolina

Bocs, ha túl kíváncsi vagyokKép Ha nem akarsz, nem kell rá válaszolni.
nolina

Dehogy vagy kiváncsi!Szívesen válaszolok.Mi 1 éve próbálkozunk.Rendszertelen volt a havim,akkor volt vérvétel,és ki derült a magas prol.szint.Igen,bromót kaptam,jó a gyógyszer,csak a mellékhatása gáz.1 hónapig küszködtem hányingerrel,a 2 hónapra meg szoktam.Most csökkentett adagba kellett szednem ha nem lesz jó akkor emel a doki az adagon.Amikor megyek vérvételre akkor megnéz a doki uh-n is.Akkor ti nem vagytok lemaradva semmivel.Voltál orvosnál??
csanita

Még gondolkozom, hogy febr.-ban , vagy csak a köv. hónapban menjek, minden a jövő heti menstr.-on(meg a jellegén is), ill. annak hiányánKép múlik. Kicsit félek a prog. szintem miatt, de remélem a ciklusom rácáfolKép
nolina

A clostytól nem vagy rosszul? Az is bekavarhat, ha érzékeny vagy rá.Kép
nolina

Szép álmokat mindenkinek!
nolina

Most nem tudok visszaolvasni, tegnap se tettem. Hazaértem, és bedőltem az ágyba. Fáj a tüdőm tetejénél, elkezdtem köhögni nagyon. Azt érzem, hogy fáradt a tüdőm, nem bírnék kiabálni sem, a rendes beszéd is fárasztó... Kép Ezt a napot még végig kell húznom, aztán itt a hétvége. Holnap szeretnék kisbabát látogatni, úgyhogy össze kell szednem magam! No, megyek a gyerekekhez. Ők jobban bírják, mint én, egy hiányzó sincs (csak egy síelős).

Sziasztok!

KépKépKépKép
proone

sziasztok csajok,
képzeljétek asszem gombás a bálint kukijaKépKépKép
este mikor fürdettem vettem észre hogy kicsit piros meg fehér pöttyös,este 8re megyünk a gyerekorvosunkhoz,tiszta ideg vagyokKépKép

nolina,
igen mi most védekezünk és fogalmam sincs hogy a dokimnak mi az elképzelése.elvileg úgy mőködik hogy azért nem próbálkozunk most,mert nem tudni van e pé-m.én azt hittem hogy olyan egyszerű a dolog hogy ha megjön akkor van,ha nem akkor nincsKépKépKép
no de itt itt felvilágosítottak hogy el vagyok tájolva,ezért én úgy gondoltam várok még egy kicsit hogy tudjak mit mondani a dokimnak(rendszeresen jön e meg vagy sem),mert még csak egyszer jött meg 31 napra mióta nem szedek fogigátlót.és holnap kéne megjönnie második alkalommalKép
de én abban reménykedem hogy felírja a closyt aztán hajrá,nem akarom az időt húzni.
de ha neked is van ötlted hogy mit csinálhat,hogy derítheti ki hogy van e pé-m szívesen veszem,mert eléggé aggaszt a kérdésKépKépKép

Hajni,
szólok apának hogy csinálja meg nekem úgyKépKépKépaztán megint zsibbasztlakKépKép

kata,nolina,képet küldömKép
cupp,
juca
31/31
Jucaa

Sziasztok!

Megjöttem. Nem tudom mikor lesz tábla, mert a photoshop lemaradt, ha megtaláloma cd-t azonnal küldöm Kép.
Ma körömpörköltet főzök meg sütikét sütök. Minde a kettő időigényes, de pihi van közben, úgyhogy időnként leszek.

Proone, nem kellene annyit kiabálni azokkal a szegény gyerekekkel Kép.

Na megyek összerakok mindent aztán jövök.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Ja, tegnap kérdezte valaki a lasagnét hogy kell csinálni. Bocsi, mindig elfelejtettem válaszolni. Mi megvesszük a boltban a port, meg hozzá a tésztát, és kb annyi bonyolultság van benne mint a spagettiben. Kb. egy fél óra alatt össze lehet állítani a szószt, meg ugyanennyit sütni és kész is Kép. Szóval nyugodtan próbáld ki Kép.
Tényleg aki szokott csinálni, nem írja a recept, de én a sütés elején le szoktam takarni alufóliával, ti is? Vagy különben sem ég meg a sajt a tetején fél óra alatt?

Juca bocsi a főzős kérdésért KépKépKép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok már én is!!Sziasztok!
Okmányirodában voltam elintéztem mindent sőt a nevem is megváltoztattam!Kép

Beuka!!Akkor bennünk nagyon sok közös vonás van ám!!!KépKépKép
Az én párom is 30 éves lesz két hét múlva!!A Tiéd mikor lesz 30??
ja a cégünk kandallókkal foglalkozik, ha gondolod küldök prosit!!

Hajni!Mi ujság??
Mi lehet Incikével?
nicola79

Juca, már alig várlak Kép.
A gombáról, mintha valahonnan emlékeznék ilyenre, de nem tudom már kitől hallottam, ugyanezek a tünetek voltak és nem gomba volt. Valami kis gyulladás csak. Remélem nálatok is ez lesz, mindenképpen kíváncsi vagyok mi van a drágával Kép

Kép

Kép
vkhajni

Csajok, nem hagytok elmenni főzni Kép. Pedig a körömpörkölt elég sokáig fő, ki fogok kapni miattatok a fiúktól Kép

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek csajok, nálunk már megint szállingózik a hóóóó Kép

Kép

Kép
vkhajni

Beuka, megnéztem a képeket iszonyat jók, én is küldök de most eg kicsit el vagyok havazva!!!Kép

Hajni!Itt nem esik a hó!!Milyen sütit sütsz??
nicola79

Olyat, hogy linzertésztát kis kerekekre kiszaggatok, két kerek 3 cm magasan csokis-tejszínes krémet teszek, a tetejét lecsokizom, aztán egérkakit szórok rá Kép.

Furi, hogy a körömpörköltre senki nem mondja hogy fúúúúúj Kép

Kép

Kép
vkhajni

marha jó lehet az a süti is!!Nyitom az ablakot, de előtte a kabátomat felveszem...Kép

A körömpörkölt nem rossz bár én annyira nem szeretem , mi lesz a köret??
nicola79

sziasztok!
Meg jöttem én is!Mi nagyon szeretjük a körömpörköltet!Tuti jó ebédet kapnak a fiúk.Én viszont mit főzzek???Valami ötlet??2 napra kéne mert hétvégén dolgozom!
Én is sütök ma,kakaós csigát.
Van valaki??
csanita

Képzeljétek, már meg is jött a párom személyije Kép. Hihetetlen milyen gyorsan dolgoznak, kedden voltunk az okmányirodában Kép.

A pörköltbe szoktunk főzni krumplit, úgyhogy nem kell hozzá külön köret.
A süti a szülinapi vendégeké, úgyhogy majd akkor kaptok ti is, ha vendégek leszetek KépKép.

A kakaós csiga is fincsi lehet. Csinálj te is tojásosnokedlit, nálunk mindig kitartott két napig, amíg nem volt a párom Kép. Neki ez az egyik kedvence. Vagy valami műkaját.

Kép

Kép
vkhajni

Az én személyim jövő pénteken lez kész akkor kell érte újra bemenni!
De a lakcimigazolóm kész , sőt a páromét is el tudtam én egyedül intézni, egy két hamisítás!!KépKép
Mi is szoktunk krumplit főzni (főleg akkor ha elsózom), és akkor már csak kenyér kell!Kép
Milyen vendégeket vártok?
nicola79

Anita küldeszz képet rólatok?? nicola79@freemail.hu
nicola79

Hajni
Köszi az ötletet,akkor lesz tojásosnokedli.Egy kicsit el megyek,be gyúrom a tésztát,2 órát kell pihentetni,aztán jövök!
Mondtam már,hogy tegnap vettem be az utólsó clostit??Ha igen bocsi,csak most valahogy fel vagyok dobódva!!Meddig??Amíg mag nem jön.Drága férjecském mondta,ne izguljak már annyit.megyünk jövő hónapba Mátraházára 5 napa,talán majd ott valamit össze hozunk.Keresek valami jó képet,esküvőit nem tudok,mert nincs a gépen.
csanita

Nincs mit. Minek kell a nokedli tésztát pihentetni?
Vendégek a család jön. Mamáék, köriék meg ilyesmi

Nekem meg minden sótlanra sikeredik Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nem a nokedli tésztát pihentetem hanem a süteményét!!!Na megyek is mert nem lesz kész mire a pérom hazaér!!Sietek vissza.
Nicola
Küldöm majd a képet,csak most nem érek rá.Ok??Nem dolgozól ma??Ti mióta próbálkoztok??
csanita

Akkor Te nem vagy szerelmes!Kép
A párom szokott nálunk többnyire főzni ő szokott de mindent elsózni, és akkor szoktam mondani, hogy szerelmes , és megkérdem hogy kibe!Kép

Anita , tök jó lehet hogy mentek oda, mi csak nyáron megyünk.Anyósékkal.
Várom a képet az is jó lesz!!
nicola79

Anita, én dolgozom ,nem látjátokKép
csak a munkahelyemről tudok írni!
És Ti nem dolgoztok??Kép
nicola79

Nem válaszoltak az egyik kérdésedre, most hagytam abba a fogi tabi, ugyhogy tisztulási időszakban vagyunk!Kép
nicola79

nolina,
ürítsd a postafiókodat,mert nem tudok képet küldeni,visszajönKépKép

hajni,
én már dél körül +-2óra nem is jövök mert folyton főztökKépKép
hát én is remélem hogy csak én hiszem hogy gomba,de este már kiderül,szorítsál értünkKép
Jucaa

Nicola
Én ma szabadnapos vagyok,viszont hétvégén dolgozom este 10-ig!Így hétvégén nem vagyok.Férjecském lepett meg az uttal,nem tudtam,meglepi volt.De nagyon örültem neki.Talán a nászút óta nem is voltunk kettesbe kirándulni,pihenni.Voltunk nyáron nyaralni,csak barátokkal.Jó volt az is,de úgy nem az igazi.
csanita

Mit dolgozol Anita?
Akkor majd küldessz képet??

Hajni! kész az ebéd??Kép
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?