2012.12.03 12:41
Szerző: stefi8
2012. november 27-én szültem a Szent István Kórházban/ tehát friss az élmény / dr. László Dániel és Józsa Andrea segítségével. A várandóság idején is hozzájuk jártam. Végig figyelmesek, segítőkészek és türelmesek voltak. Ha hívtam Őket, készségesen válaszoltak, ha nem tudták felvenni a telefont, visszahívtak. Többször görcsöltem, esténként, hétvégén. Ekkor is segített a doktor úr, odaszólt a kórházba az ügyeletesnek, hogy várjanak. A szülésem elég váratlan volt, mert ctg-re mentem és 10 perces fájásokat mutatott. Andi rögtön hívta a dokit, / pedig szabadnapja volt és általában a végére szoktak csak beérni a legtöbben / aki máris jött. A vajúdás alatt a férjemmel kettesben lehettem, ők 2 méterre voltak tőlem a folyosón. Rendszeresen bejöttek, segítettek, de nem zavartak. Az oxitocin beadása után,elmagyarázták, hogy mi történik jelenleg és mi várható. Nem így terveztem, de volt egy kis kétségbeesés egy kis ellenállás részemről a nagy fájdalmak között, Ők ekkor is puhán, simogatóan álltak a megváltozott tudatállapotom mellett. Bíztam Bennük végig, pedig én nagyon aggódó vagyok! Ami nagyon fontos volt, hogy nem csak a testemmel, de a lelkemmel is törődtek. A bent töltött napokon rendszeresen megnéztek, megvizsgáltak. Összeszokott, maximalista páros! És ami nem mellékes, még a humoruk is szuper!